Riquelme Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Už tomu začínám chápat. Xbox jsem si právě koupil a už byl flashnutý. Jak prosím zjistím FW flashe a DB. Vypalovačka je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 DB : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš FW flashe normálně nezjistíš - měl by ti to říct ten od koho jsi xko koupil . Dá se to zkusmo zjistit podle toho jakou hru neopatchovanou spustíš . Podle toho budeš muset případně iso patchovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Mluvil jsem konkretně o tom wave! Už jsem to projížděl dělal jsem to vše podle návodů a nevím no. Jak konkrétně o wave? Ptal jsi se co to je, pro odpověď se stačilo mrknout do topicu pro začátečníky! Navíc bys tam i našel, jakým způsobem zjistit verzi iX. Pokud jde jen o wave, dá se to i když ne uplně 100% odvodit i z data, kdy flash byl dělanej, případně pokud je to novější Xko i podle data výroby - už 1.61 iX, kterej je starej přes 1 rok dokáže přehrát nejnovější wave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Vypálil jsem TDU 2 podle navodu na dvd Emtec rychlostí 2x, ale když dam dvd do xboxu tak se sice načte, xbox dokonce zobrazí že se jedná o tdu 2, ale když se hra spusti tak se to chvilku načítá a pak mě to hodí zpátky do dashboardu. jinak fw mam lt+ a ten predposledni dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Proč používáte ty šmejdy ? To je důvod , proč ti to nejde . Na EMTECY jsou v poslední době samé stížnosti . Když levnější DVD , tak jsou dobré MAXELL a nebo vypaluj na VERBATIM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ještě bych řekl že Imation je dobrá značka koupil sem jich 5 a všechny fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 vypalujte na verbatim a budete bez starosti. V konecnym dusledku stejne nakonec date vic prachu za ty levnejsi, protoze se vam jich nekolik podela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 vypalujte na verbatim a budete bez starosti. V konecnym dusledku stejne nakonec date vic prachu za ty levnejsi, protoze se vam jich nekolik podela To co tvrdíš neni pravda. Používám Emtec už přez rok a nemám s nimi žádnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 To co tvrdíš neni pravda.Používám Emtec už přez rok a nemám s nimi žádnej problém... Jak komu - stačí slabší vypalovačka a už to na nich nechodí . Je na ně poslední dobou dost stížností . Možná to je také tím , že už jsou xboxy starší a mechanika v xboxu už také nečte jako nová . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxtor Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zdravím Chtěl bych se zeptat. Vypaluji hry už dlouho,ale najednou mi to nejde. Mechaniku na vypalování mám furt stejnou. Po dokončeném vypalování jsem zjistil,že se mi vždy nevypálí začatek DvD.. nebo někde vynechá. Pálil jsem v CLoneCd.. zkusil jsem i Imgburn a v něm,když jsem nastavil rychlost na 2x automaticky při zahájení vypalování se rychlost změnila na 4x.. Myslíte,že je to mechanikou,kterou vypaluji ? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ZdravímChtěl bych se zeptat. Vypaluji hry už dlouho,ale najednou mi to nejde. Mechaniku na vypalování mám furt stejnou. Po dokončeném vypalování jsem zjistil,že se mi vždy nevypálí začatek DvD.. nebo někde vynechá. Pálil jsem v CLoneCd.. zkusil jsem i Imgburn a v něm,když jsem nastavil rychlost na 2x automaticky při zahájení vypalování se rychlost změnila na 4x.. Myslíte,že je to mechanikou,kterou vypaluji ? Děkuji za odpovědi Ano - vypadá to , že mechanika dosloužila . Budeš si muset koupit novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 vypaluji na EMTEC a vse je ok a cena je 17 Kc za kus .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Potvrzuju, vypálil jsem na EMTEC 3 DVD a 2 z toho mi šlapou dobře, a to 3. je DVD s datadiskama k oblivionu které je asi taky vypálené dobře ale datadisky nejdou nainstalovat, protože musím mít asi originál X-box HDD... EMTEC jsou navíc levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mam vypalenejch asi 80 her na EMTEC a zadna spatna!!Kupuju kotoucek 10ks za 159kc takze jasna volba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raikyry Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 cau lidi mam stahly naruto shippuuden ultimate ninja storm 2 X-360 uz aj z extrahovane ale pisou tu ze mam vypalit DVD ze iso nepojede ale iso ma 7GB a DVD ma 0 bajtu :) tak co teda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Zadává se .dvd ( je to řídící soubor pro vypalovačku ) , ale v podstatě se vypaluje .iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooky1468624528 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 zdarec,chci se zeptat přes jaký program vypálím kopii hry na xko děkan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 a zkoušel jsi se podívat na 1.stránku tohoto vlákna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Dneska jsem si stahnul RE 5, vypalil rychlosti 2,4 na Verbatim +r dl, ale po 5 minutách hraní mi při načítání vyskočí hláška the disk is unreadible. UZ Fakt nevim co s tim PLS poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Dneska jsem si stahnul RE 5, vypalil rychlosti 2,4 na Verbatim +r dl, ale po 5 minutách hraní mi při načítání vyskočí hláška the disk is unreadible. UZ Fakt nevim co s tim PLS poradte. VERBATIM jsou nejkvalitnější - když ti to nejde ani na nich , tak jedině koupit novou vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Dneska jsem si stahnul RE 5, vypalil rychlosti 2,4 na Verbatim +r dl, ale po 5 minutách hraní mi při načítání vyskočí hláška the disk is unreadible. UZ Fakt nevim co s tim PLS poradte. Jo to semi taky stalo.ale narazíš i na špatný dvd media u verbatimu.jinak doporučuju i maxell..pokud tito vypálilo v pohodě.řešil bych to uložením na HDD na xku.a nebo na usb flash disku..a máš bez starostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dnes mi to hodilo tuhle chybu. Vypaloval jsem normálně na Verbatim a vždycky bez problému. Ale když jsem si koupil dvd Maxell a začal vypalovat, pokaždé to hodí v cca 30% tuhle chybu. Proto jsem raději zkusil ještě updatovat driver mechaniky, ale nepomohlo to. Mechanika je 4 roky stará. Takže poraďte, je to mechanikou a nebo dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dnes mi to hodilo tuhle chybu. Vypaloval jsem normálně na Verbatim a vždycky bez problému. Ale když jsem si koupil dvd Maxell a začal vypalovat, pokaždé to hodí v cca 30% tuhle chybu. Proto jsem raději zkusil ještě updatovat driver mechaniky, ale nepomohlo to. Mechanika je 4 roky stará. Takže poraďte, je to mechanikou a nebo dvd? máš už blbou vypalovačku!tyhle média jsou dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Dnes mi to hodilo tuhle chybu. Vypaloval jsem normálně na Verbatim a vždycky bez problému. Ale když jsem si koupil dvd Maxell a začal vypalovat, pokaždé to hodí v cca 30% tuhle chybu. Proto jsem raději zkusil ještě updatovat driver mechaniky, ale nepomohlo to. Mechanika je 4 roky stará. Takže poraďte, je to mechanikou a nebo dvd? Vypalovačka mi začala dělat to samé ,už odchazí je stará.. Zkoušel sem i aktualizovat FW vypalovačky , jiný kabel , jiná media , jiný program ,ale pořád nějaká chybka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Před dvěma dny jsem vypaloval na Verbatim a v pohodě. Nemyslím si, že by mi odcházela, ale dělá mi to u maxellek. Nechce je někdo ode mne koupit, mě jsou teď na prd, když na ně nic nevypálím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.