toro Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Před dvěma dny jsem vypaloval na Verbatim a v pohodě. Nemyslím si, že by mi odcházela, ale dělá mi to u maxellek. Nechce je někdo ode mne koupit, mě jsou teď na prd, když na ně nic nevypálím. Ta vypalovačka už je stará a opravdu už levnější media nezvládne . Není to jen MAXELLKAMA - dělalo by ti to u jakýchkoli jiných než VERBATIM , které jsou nejkvalitnější . Takže musíš buď dále vypalovat jen na VERBATIM ( s tím že po čase to nepůjde ani na ně ) a nebo si rovnou koupit novou vypalovačku a potom ty MAXELL můžeš bez problémů používat . Ta investice do nové vypalovačky ( nejlépe tuto GH22NP20 ) se ti vyplatí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ta vypalovačka už je stará a opravdu už levnější media nezvládne . Není to jen MAXELLKAMA - dělalo by ti to u jakýchkoli jiných než VERBATIM , které jsou nejkvalitnější . Takže musíš buď dále vypalovat jen na VERBATIM ( s tím že po čase to nepůjde ani na ně ) a nebo si rovnou koupit novou vypalovačku a potom ty MAXELL můžeš bez problémů používat . Ta investice do nové vypalovačky ( nejlépe tuto GH22NP20 ) se ti vyplatí . http://www.alza.cz/lg-gh22ns40-sata-cerna-black-d107679.htm Budu taky pořizovat, ale slyšel sem, že když načítá dvd tak "chrochtá" a někdy je pomalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 http://www.alza.cz/lg-gh22ns40-sata-cerna-black-d107679.htmBudu taky pořizovat, ale slyšel sem, že když načítá dvd tak "chrochtá" a někdy je pomalejší Můžeš tomu věřit ? Aby to nebylo jen " jedna paní povídala " . Vypalovačky LG jsou nejlepší . Záleží na tom , jaké máš zapojení . Podle toho obrázku potřebuje tu GH22NP20 - protože má zapojení ATA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 tak mě nakonec nejvíc pomohlo zakoupení TDKček :) levný, funkční.. spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Můžeš tomu věřit ? Aby to nebylo jen " jedna paní povídala " . Vypalovačky LG jsou nejlepší . Záleží na tom , jaké máš zapojení . Podle toho obrázku potřebuje tu GH22NP20 - protože má zapojení ATA . Že nejlepší to bych zrovna netvrdil :) najdou se i lepší Koupím a vyzkouším :) //Tedka už se dělají všechny vypalovačky se SATA (ATA) konektorem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XxXKm0trXxX Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat mám od kámoše půjčenou hru na DVD+R DL jestli jí můžu překopírovat nebo musím dát do -.iso a pak vypálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat mám od kámoše půjčenou hru na DVD+R DL jestli jí můžu překopírovat nebo musím dát do -.iso a pak vypálit? Když použiješ na kopírování jakýkoli program , tak v podstatě stejně vytvoříš .iso a pak vypálíš . Takže nejlépe ImgBurnem vytvořit obraz disku ( iso ) a pak vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XxXKm0trXxX Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 A musím pak vytvořit jěště -.dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 A musím pak vytvořit jěště -.dvd? Pokud budeš vypalovat v ImgBurn tak ano, hru (ISO) stačí projet v ABGX a on ti vytvoří automaticky .dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda77 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 zdravím mám dotaz, po vypálení img burg. mi to při provádění veryfi napíše : xbox nepřečte. je chyba ve vypalovačce na ntb, nebo mám něco špatně nastavené..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 zdravím mám dotaz,po vypálení img burg. mi to při provádění veryfi napíše : xbox nepřečte. je chyba ve vypalovačce na ntb, nebo mám něco špatně nastavené..:) Já funkci verify v ImgBurnu nepoužívám a vše mi funguje . Zkoušel jsi to spustit v xboxu ? Pokud to spustit nepůjde , tak je chyba ve vypálení . Jak stará ta vypalovačka je ? Na ntb se vesměs vypaluje špatně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda77 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 vypalovačka je stará tak 2-3 roky zatím jsem nevypálil ani jednu hru , 4dvd v .... v x boxu jsem to zkoušel a píše open try nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 vypalovačka je stará tak 2-3 rokyzatím jsem nevypálil ani jednu hru , 4dvd v .... v x boxu jsem to zkoušel a píše open try nic vic Vypalovačka je na 90% procent vadná ... ono vypalovačky(mechaniky) průměrně vydržím kolem 2roků, jestě k tomu v ntb.. //doporučuju koupit externí vypalovačku do USB :) slušná se dá koupit okolo 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 vypalovačka je stará tak 2-3 roky zatím jsem nevypálil ani jednu hru , 4dvd v ....v x boxu jsem to zkoušel a píše open try nic vic Jestli máš možnost , tak raději vypalovat na stolním PC a nebo koupit novou externí vypalovačku , jak ti radí DyTik . Na jaká DVD jsi vypaloval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda77 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Jestli máš možnost , tak raději vypalovat na stolním PC a nebo koupit novou externí vypalovačku , jak ti radí DyTik . Na jaká DVD jsi vypaloval ? vypaloval na verbatim+DL ale vypálilo se i bez funkce veryfi, ale x box to nepřečte, není možné že to mám blbě pathnuté? jak a čím správně pathovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 vypaloval na verbatim+DL , ale vypálilo se i bez funkce veryfi, ale x box to nepřečte, není možné že to mám blbě pathnuté?jak a čím správně pathovat. Podle toho jaký máš v xboxu FW flashe . To jsi nám vůbec nenapsal . Jestli máš starý flash a je to nová hra , tak ti to samozřejmě nemůže jít i kdyby to bylo dobře vypálené . Napiš o jakou hru se jedná a jaký máš flash !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda77 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Podle toho jaký máš v xboxu FW flashe . To jsi nám vůbec nenapsal . Jestli máš starý flash a je to nová hra , tak ti to samozřejmě nemůže jít i kdyby to bylo dobře vypálené . Napiš o jakou hru se jedná a jaký máš flash !! tak to nevím jaký mam flash, nechal jsem flashovat 02/2010 u kanalizatora Jak to zjistim jaký mam flash? hry jsem zkoušel 2x Homefront, a The simpsons. ani jedna nic vypalovačka se zdá ok. ale asi nebude jak všichni pišete,.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Když jsi nechával flashovat v únoru 2010 , tak máš FW flashe LT a nemusíš nic patchovat . Máš nainstalovaný dashboard 12625 ? Jestli ano , tak je to jedině vypalovačkou . The simpsons ani nepotřebuje DB 12625 , takže je to opravdu jedině vypalovačkou a už nic jiného neřeš !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda77 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Když jsi nechával flashovat v únoru 2010 , tak máš FW flashe LT a nemusíš nic patchovat . Máš nainstalovaný dashboard 12625 ?Jestli ano , tak je to jedině vypalovačkou . The simpsons ani nepotřebuje DB 12625 , takže je to opravdu jedině vypalovačkou a už nic jiného neřeš !! OK. dík:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daleo18931893 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 prosím klikněte mi na tento odkaz je to hra a třeba Vás začne bavit a zároven mi tím pomůžete Všem díky moc. http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 prosím klikněte mi na tento odkaz je to hra a třeba Vás začne bavit a zároven mi tím pomůžete Všem díky moc.http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Tak tohle už je vrchol . Kam všude to ještě napíšeš ? To už by si zasloužilo červenou kartu . Co vy na to , admini ? Díky za zásah ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neko1468626296 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ahoj, mohli byste mi poradit v čem je u mně chyba? Mám flashnutý xbox iXtreme LT+ v1.1, ale žádná hra mi na něm nejede. Chvíli se vypálený disk vždy jen načítá (reading) a pak se ukáže open tray. Používám DVD+R DL Verbatim. Vypaluji přes ImgBurn 2.5.5.0. Iso soubory jsem zkontrolovala přes abgx360 GUI, vše zeleně a region free. Vypaluji dvd soubory a nastavuji rychlost 2.4x. Během vypalování se objeví tyto dvě varování: SPTD can have a detrimental effect on drive performance. Write Speed Miscompare! - Wanted: 3,324 KB/s (2.4x), Got: 5,412 KB/s (4x) Vypalování nicméně proběhne úspěšně. V čem je zakopaný pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zkoušela jsi nějaké jiné vypálené hry z jiného zdroje , než tebou nyní vypálené ? Pokud nejdou žádné , tak je vadná mechanika v xboxu . Pokud ano , tak máš špatnou vypalovačku v PC . Tu hlášku " SPTD can have a detrimental effect on drive performance." mi to ukazuje také - nic to ale neznamená - vypaluji perfektně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neko1468626296 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ne, nezkoušela. Bohužel neznám nikoho v okolí, kdo by měl vůbec xbox natož flashnutý. :D Zkusím napsat kamarádovi z Moravy, jestli by mi něco poslal na zkoušku. Jen ještě dotaz kdyby tedy byla vadná mechanika v xboxu - originál hry by šly spustit normálně? Protože s těmi žádný problém nemám. A kdyby by byla vadná vypalovačka - fungovaly by na ní vypálená dvd pro ps2 normálně? Protože ty jsou taky ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Když ti fungují originálky , tak je asi mechanika v xboxu v pořádku . Vypalovačka v PC ale nemusí být dobrá přestože ti jdou vypalovat hry na PS 2 normálně , protože se vypalují na normální DVD . Vypalování na dvouvrstvé DVD je o hodně náročnější na kvalitu vypalovačky . Jak je ta vypalovačka stará a je to v ntb a nebo stolní PC ? Zkusit to s jinými vypálenými DVD odjinud by bylo nejlepší řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.