Neko1468626296 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Je ve stolním PC asi rok a půl stará Samsung. Zkoušela jsem ještě to vypálené DVD zkontrolovat abgx360 GUI a vyházelo to errory tak to vypadá na tu vypalovačku. Objednala jsem si tedy novou - LG GH22NS tak snad se to tím spraví. Hlavně doufám, že to není tím, že se s Imgburn hádá nějaký jiný hardware či software v pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Je ve stolním PC asi rok a půl stará Samsung. Zkoušela jsem ještě to vypálené DVD zkontrolovat abgx360 GUI a vyházelo to errory tak to vypadá na tu vypalovačku. Objednala jsem si tedy novou - LG GH22NS tak snad se to tím spraví. Hlavně doufám, že to není tím, že se s Imgburn hádá nějaký jiný hardware či software v pc. Ta vypalovačka , co jsi si objednala je výborná - také bych ji doporučil . Když budeš mít tuto novou vypalovačku , tak můžeš bez problémů vypalovat na tyto media za 13 Kč : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Já je také používám a z těch levnějších jsou nejlepší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neko1468626296 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Tak nakonec vše opravdu bylo ve vypalovačce, nová LG vypálila vše bez problémů a správnou rychlostí. Tak už nebudu muset hrát, jak chobotnice Devil May Cry 4 na klávesnici. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Dobry den, potreboval bych poradit. Hry vypaluju klasicky a nikdy jsem nemel problem, vypaluju na verbatimky...prevedu na wave 3, vypalim v clonecd nebo imgburn (mam nastaveny dle obrazku tady ve foru), ale ted pri vypalovani Dirt 3 jsem se poprve setkal s problemem. Vypalovani normalne bez chyb probehne (i v clone,imgburn, dvd decrypter), jenze na dvd se nic nevypali...kdyz jej dam do xka, tak jen probehne reading a nasledne vyskoci moznost open tray..po zpetnem vlozeni do pc mi to treba v imgburn ukazuje ze disc is empty..jediny duvod co me napada, je ze odchazi vypalovacka...ale prijde mi divny ze vse projede vypalenim jako vzdy...nevite o co by mohlo jit? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 A kde najdu ten soubor .dvd vytvořený z abgx360? Stáhnul sem si Fight night champion a extrahoval. Po vyextrahování vznikli 2věci:soubor DVD který má 1Kb,winrararchiv který má 7,6GB(obsahuje složku SystemUpdate,Video_TS,Audio_TS Když spustím abgx360 tak mi to najde ten rar jak má přes 7GB. Tak sem to dal a neco se tam dělalo ale ted nwm jak dál :( poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 A kde najdu ten soubor .dvd vytvořený z abgx360?Stáhnul sem si Fight night champion a extrahoval. Po vyextrahování vznikli 2věci:soubor DVD který má 1Kb,winrararchiv který má 7,6GB(obsahuje složku SystemUpdate,Video_TS,Audio_TS Když spustím abgx360 tak mi to najde ten rar jak má přes 7GB. Tak sem to dal a neco se tam dělalo ale ted nwm jak dál :( poradte Máš to jen špatně označené příponami . Ten soubor .rar po vyextrahování winrarem má mít už příponu . iso . To se potom kontroluje v ABGX : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Když to budeš mít v pořádku , tak to můžeš vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
underbeat Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Čaute, tak jsem si včera vypálil tuhle skvělou pařbu, ale nejede mi stejně jako COD Black Ops :-/ Při spuštění si xbox žádá update dashboardu, do čehož se mi vůbec nechce, protože už jsem asi udělal blbost, že jsem updatoval na již zmíněnou verzi dashboardu, nemyslíte?? Nebo by to mohlo být tím, že hru patchuju přes wawe-patcher?? Nevypaloval jsem hru na x-ko ani nepamatuju a teď tohle :-/ Doma jen poslední 3 DVD, tak snad aspoň jedno vyjde... Díkec moc za rady! Snad má někdo stejnej problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Čaute, tak jsem si včera vypálil tuhle skvělou pařbu, ale nejede mi stejně jako COD Black Ops :-/ Při spuštění si xbox žádá update dashboardu, do čehož se mi vůbec nechce, protože už jsem asi udělal blbost, že jsem updatoval na již zmíněnou verzi dashboardu, nemyslíte?? Nebo by to mohlo být tím, že hru patchuju přes wawe-patcher?? Nevypaloval jsem hru na x-ko ani nepamatuju a teď tohle :-/ Doma jen poslední 3 DVD, tak snad aspoň jedno vyjde... Díkec moc za rady! Snad má někdo stejnej problém.... Už jsi dostal odpověď - v jednom topicu to stačí !!! Nevím proč to píšete do tolika - to si myslíš , že dostaneš lépe odpověď ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Připomínám ,že do prvního postu jsem přidal nové informace ! Nedaří se Vám vypalit hru ?Vypalujte na DVD + R DL ! Vypalujte pouze soubor .dvd vytvořený z abgx360 ! Vypalujte co nejmenší rychlostí ! Vyhněte se vypalovaní na NTB ,slim vypalovačkám ! 1.) Aktualizujte firmaware vaší DvD vypalovačky 2.) Vyčistěte laser vypalovačky ručně nebo pomocí čistící sady 3.) Vyzkoušejte všechny rychlosti vypalovaní 4.) Vyzkoušejte vypalovat na jiná DvD média Pokud tohle nepomůžete ,je načase koupit novou vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 ahojte, nechcu spamovat ,ale nikde sem se nedocetl odpovedi na moji chybu,zkousel sem vypalit tri hry (vsechny byly v ABX OK)ve trech programech a jednu hru i na jinem PC jestli nemam nahodou spatnou vypalovacku. Vzdy po vypaleni,ktere trva cca 35-45 min.,je na DVD jen zapsaneho 5.3MB nebo kolem 60MB? nevite kde muze byt chyba, vypaloval jsem podle navodu(pres IMGburn,CloneCD,DVD descyper),dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Asi opravdu něco děláš špatně - takto je těžko radit když nepopíšeš blíže tvůj problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 proste vypalovani vpohode,zadnou chybu to nepise ,ale kdyz se to vypali tak se akorat na DVD vytvori 2 popripade 3 slozky AUDIO_TS,VIDEO_TS,a u nekterych her system update , a dalsi soubory jsou jen ve VIDEO_TS a system update,slozka AUDIO_TS je vzdy prazdna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 proste vypalovani vpohode,zadnou chybu to nepise ,ale kdyz se to vypali tak se akorat na DVD vytvori 2 popripade 3 slozky AUDIO_TS,VIDEO_TS,a u nekterych her system update , a dalsi soubory jsou jen ve VIDEO_TS a system update,slozka AUDIO_TS je vzdy prazdna to se ti vytvoří vždy... Nejspíš nevypaluješ .dvd soubor ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 vypaluju .dvd soubor a u DVDdescyperu ISO soubor, a dvd soubor je OK ma stejny nazev jako ISO a i v ABX je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 """ a dvd soubor je OK ma stejny nazev jako ISO""" chtel jsem napsat ze kdyz ho otevru v poznamkovem bloku tak tam je stejny nazev jako ISO souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Zkoušel jsi to vůbec spustit v xboxu ? Podle mne to máš vypálené správně . Ale když dáš přečíst v PC to DVD , tak ti bude vždy ukazovat to co píšeš a malou velikost . Data na DVD pro xbox jsou v jiném formátu a PC je nepřečte správně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 dal sem to do xka a misto play game - play dvd , a flash mam 1.6, a hry sem prevedl z wawe 4 na 2 nebo 3 uz ted z hlavy nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 je ale taky asi mozne ze je to spatne flashle :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 je ale taky asi mozne ze je to spatne flashle :/ Tak to bude nejspíš v něčem takovém . A není to některá hra s ochranou AP25 která ti nejde ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 skosel jsem tekken 6 fifa 11 rock band2 ,ale to bude podle mne na 100ˇ% v tom ze je to spatne flashle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 hojte kluci pred chvilkou sem tam nahral LT 1.9 a hry jdou OK ,takze nakonec to vazne bylo ve spatnem FLash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VládĂk Kysela Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 čus....sem uplnej amatér takže potřebuju trochu poradit,stáhnul jsem dirt 3 iso,projel sem to tim abgx360 a ten soubor dvd ,co mi to udělalo má 31kb.....asi trochu blbost ne??? díky za rady,jak na to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raycz Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 ano dvd soubor ma velice málo iso musi mít několik GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 čus....sem uplnej amatér takže potřebuju trochu poradit,stáhnul jsem dirt 3 iso,projel sem to tim abgx360 a ten soubor dvd ,co mi to udělalo má 31kb.....asi trochu blbost ne??? díky za rady,jak na to správně I když zadáš při vypalování v ImgBurnu soubor .dvd tak v podstatě vypaluješ to .iso - proto musí být ve stejné složce . Soubor .dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku - kdy má přejít s vypalováním na druhou vrstvu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hansel1468622030 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 čau lidi, jak je možné, že mi jede COD: Blackops a MW2, ale nejede mi Halo: Reach a Fable 3? Naposledy jsem flashoval kvůli wave6, používám activate iso a všechno běží. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.