Ronaldo Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 no zjistil sem si ze vlastne ani neexistuji.. kazdopadne,rw-rewritable jak by se pak jinak oznacilo prepisovatelny? kdyby to nemelo jiny oznaceni tak to muzou prodejci celkem lehce vyuzit k dojeni a podvodu zakazniku.Sam doma prepisovatelne disky od vice vyrobcu mam a nikde neni jina znamka prepisovani nez rw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ty maxell nemaji az takovou kvalitu,navic 320 kc za 25 disku je celkem premrstena cena od vyrobce co stoji v pozadi verbatim,navic kdyz u vic uzivatelu az polovina nefunkcni na xbox(asi jak ktera mechanika,obecne ale sou shit vsechny)..u nas v pohode v kamennem obchode sezenu za 200 verbatimky 10 ks a mam zaruku ze vsechny pouziju. Edit:sry,mela to byt reakce :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ty maxell nemaji az takovou kvalitu,navic 320 kc za 25 disku je celkem premrstena cena od vyrobce co stoji v pozadi verbatim,navic kdyz u vic uzivatelu az polovina nefunkcni na xbox(asi jak ktera mechanika,obecne ale sou shit vsechny)..u nas v pohode v kamennem obchode sezenu za 200 verbatimky 10 ks a mam zaruku ze vsechny pouziju. Co to tady plácáš za nesmysly ??? Asi neumíš počítat , když tvrdíš že 320 kč za 25 kusů je přemrštěná cena . A že od více uživatelů až polovina nefunkční ? Dej mi odkaz na jedinou stížnost ! Stížnosti jsou na EMTEC a to právě od více lidí . MAXELL požívám já i spousta dalších kterým jsem je doporučil k naprosté spokojenosti . Pokud by jsi měl ale špatnou vypalovačku , tak jsou na nic i vyhlášené VERBATIM . Cena 200 Kč je u vás zázračná - většinou je přes 220 : http://zaznamova-media.heureka.cz/verbatim-dvd-plus-r-8-5gb-8x-10ks/?order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Palim taky na maxellky a nemuzu si stezovat. Sice jsem vypalil zatim jenom 10 z toho 25-spindlu a vse ok a nevidim duvod proc by tomu nemelo byt i u nasledujicich. Mechaniku mam lg starou tak ctyri pet let, je pravda ze se toho na ni moc nenapalovalo takze mi nejakou dobu bude urcite jeste slouzit. A 320kc za 25 ks je paradni cena oproti verbatimkam za 590!! v alfe. A navic uz jsou vsecky vyprodane, horke zbozi no XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nullus Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Děkuju všem za užitečné rady. Koupil jsem tedy mechaniku LG-GH22NS50 a vypaloval jsem na Emteky. 3 ze 3 šlapou jako hodinky. Takže kdo má problém s clean diskem nebo že vaše Xko nepřečte médium tak se problém většinou vyřeší novou mechanikou. Sumář pár rad pro nováčky (DB 12625 s flashem LT+1.91): 1.ABGX -vložit .iso soubor -nastavit level 3 -nastavit Splitvalid - add it if doesnt exist.... 2.ImgBurn -bez varify -rychlost 2,4 -vložit .dvd soubor -nastavit booktype DVD+R DL na DVD-ROM -a vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Má tu někdo zkušenost s dvdčkama Memorex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Díky torro moc za ty maxell,hlavne ze ty jako zkusenej je doporučujes!!! jinak za Verbatim 25kusu davam asi 600,-[h=2][/h][h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Děkuju všem za užitečné rady.Koupil jsem tedy mechaniku LG-GH22NS50 a vypaloval jsem na Emteky. 3 ze 3 šlapou jako hodinky. Takže kdo má problém s clean diskem nebo že vaše Xko nepřečte médium tak se problém většinou vyřeší novou mechanikou. Sumář pár rad pro nováčky (DB 12625 s flashem LT+1.91): 1.ABGX -vložit .iso soubor -nastavit level 3 -nastavit Splitvalid - add it if doesnt exist.... 2.ImgBurn -bez varify -rychlost 2,4 -vložit .dvd soubor -nastavit booktype DVD+R DL na DVD-ROM -a vypálit Hele a kdyz mam dash 13599 tak stejnej postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Hele a kdyz mam dash 13599 tak stejnej postup? Postup je samozřejmě při jakémkoli DB stejný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Má tu někdo zkušenost s dvdčkama Memorex? Dlouhou dobu jsem na ně vypaloval naprosto bez problémů . Potom jsem zjistil , že MAXELL jsou ke koupi ještě levněji a od té doby vypaluji jen na MAXELL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Ahoj, brzy budu mít flash a chci vypalovat...jedinné info o vypalovačce sem našel ve správci zařízeni a to: ST3320620AS a tak se ptám vypálí DL? a jaká je pravděpodobnost správného vypálení? např. 2DVD/10DVD nevyjdou nebo tak nak chapete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Ahoj, brzy budu mít flash a chci vypalovat...jedinné info o vypalovačce sem našel ve správci zařízeni a to: ST3320620AS a tak se ptám vypálí DL? a jaká je pravděpodobnost správného vypálení? např. 2DVD/10DVD nevyjdou nebo tak nak chapete... Jak stará je ta vypalovačka ? Je to stolní PC a nebo ntb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 ................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 stolní PC ten pc mam asi 2-3 roky...vypalovačka byla už v něm a nevím zdali se dá najít datum výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedros12 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Ahoj, brzy budu mít flash a chci vypalovat...jedinné info o vypalovačce sem našel ve správci zařízeni a to: ST3320620AS a tak se ptám vypálí DL? a jaká je pravděpodobnost správného vypálení? např. 2DVD/10DVD nevyjdou nebo tak nak chapete... No lemze ST3320620AS urcite neni vypalovacka,ale hdd segate.V spravci zariadeni pozeraj jednotky dvd-rom a nie diskove jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Ahoj, brzy budu mít flash a chci vypalovat...jedinné info o vypalovačce sem našel ve správci zařízeni a to: ST3320620AS a tak se ptám vypálí DL? a jaká je pravděpodobnost správného vypálení? např. 2DVD/10DVD nevyjdou nebo tak nak chapete... Hledej na přední straně vypalovačky pod logem RW nápis DL, když tam bude umí dvouvrstvá média. Popřípadě program NERO umí zobrazit informace o vypalovačce a podporovaných formátech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Tak bud je to TSSTcorp CDDVDW SH-S203P, nebo SVCTWPA 45IN4PMB SCSI CdRom Device...ale as ito první že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 skus toto http://www.afterdawn.com/software/cd_dvd/dvd_tools/nero_info_tool.cfm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Sterner Regnix: Dík pomohlo už vim že to DVR+R DL bere i pálí x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usarny Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Zdravim, jen jeden dotaz. Muzu vypalenou hru vypalit znovu na dalsi dvd jen kopirovanim? Nebo musim postupovat jako u nového dvd a pálit pouze z hdd... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Zdravim, jen jeden dotaz. Muzu vypalenou hru vypalit znovu na dalsi dvd jen kopirovanim? Nebo musim postupovat jako u nového dvd a pálit pouze z hdd...Díky Pokud je v pořádku tak normálně ImgBurnem vytvoříš .iso a to vypálíš . Pokud je ta hra od někoho , ta je dobré iso znova zkontrolovat v ABGX - jestli není opatchovaná na nižší wave . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubtag Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Když zapnu img burn tak nemám možnost vypalovat 2x a vypálil jsem teĎ NFS hot pursuit 4x a nejde naskočí jen černá obrazovka a dál nic prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Když zapnu img burn tak nemám možnost vypalovat 2x a vypálil jsem teĎ NFS hot pursuit 4x a nejde naskočí jen černá obrazovka a dál nic prosím poraďte ochrana ap2.5 opatchuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubtag Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 JJ díky je to určit tim že sem v abgx360 nedal level 3 že jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu ( jestli to má SSv2 ) . Když by to mělo jen SSv1 , tak musíš manuálně patchovat podle tohoto návodu : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.