jehnedak1234 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 zdar kluci potreboval bych se zeptat flashnutej xbox mam hry stahuju z share-rapid.com a pri extrahovani mi to pise soubory nad 4GB jsou podporovany pouze na souborovem systemu NTFS a tim se prerusi extrahovani co s tim? did za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 zdar kluci potreboval bych se zeptat flashnutej xbox mam hry stahuju z share-rapid.com a pri extrahovani mi to pise soubory nad 4GB jsou podporovany pouze na souborovem systemu NTFS a tim se prerusi extrahovani co s tim? did za odpoved A kam to extrahuješ , že tam máš jen FAT32 ? Když to extrahuješ na HDD PC tak ten přece je v NTFS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jehnedak1234 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 extrahuju to na prenosnej disk protoze v pc nemam tolik volneho mista.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 extrahuju to na prenosnej disk protoze v pc nemam tolik volneho mista.. Já mám také externí HDD - ale 250 GB a ten je v NTFS . Jestli máš jen flešku malé kapacity , tak snad ani nejde na NTFS naformátovat . Jaký to máš ? Na FAT32 to nedáš . Zkus jestli půjde naformátovat na NTFS . Přečti si SZ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jehnedak1234 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 mam HDD 900GB tak v tom asi problem nebude to naformatovani se provadi jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1ch3l Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdravím, mám otázku... ¨Bude tato mechanika fungovat na vypalování xgd3 pokud jí flashnu? [url]http://interlink.tsbohemia.cz/dvd-rw-liteon-black-ihas124-19-r-rw-ram-dl-bulk-sata_d124812.html[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppecar Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravim, mám dotaz ohledně přeplnění DVD. Stahnul jsem novou forzu motorsport 4,ale je o něco větší než je kapacita DVD. Vypaluju v ImgBurn už několik let, toto jsem zatím řešit nikdy nemusel a popravdě jsem z toho dost na větvi. Zkusil jsem leccos,ale výsledek byl vždy stejný. Prostě se to na DVD 8,5 Gb nevleze. Snad s tím máte někdo zkušenost a poradíte. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Procti http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Potřebuju poradit s vypálením.Při rozbalení v RARu mám 4 soubory :0800 File,.DVD,RAR a XPGrelease.nfo. nějak nevím co stím,vždycky jsem míval DVD a ISO to iso jsem projel v ABGX a dal pálit a vše ok ale tedka nevím co stím.Když jsem zkusil vypálit .DVD v ImgBurn tak mi to napsalo že se to nevleze na DVD+R DL. takže co stim ? nějak převést nebo rozbalit i ten RAR? když ho rozbalím vznikne tam nějaký .XEX a další.Má někdo nějaký tip ? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Ahoj lidi, chtěl jsem vypálit The Elder Scrolls V: Skyrim, ale když to chci projet přes abgx360 , tak to píše chybu viz.níže. Nevíte co stím?Předem děkuji!!HG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Nic, protože je to XGD3 formát, který ABGX zatím neumí přečíst, nová verze se připravuje. Hru vypal podle návodu na vypalování XGD3 a o nic víc se nemusíš start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Super!! Díky jdu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Ahoj, chci vypalit hru Skyrim na vypalovačce LiteOn (Optiarc RW AD-7240S) přez CloneCD verze 5.3.1.4 a ptá se mi to zda overburning nebo vypalovat až do konce a to z toho důvodu že se to na médium nemůže vejít. Co mam zvolit? Vypaluji na Verbatim DVD +R DL. Nebo mam použít jiný program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 dej vypalovani az do konce DISKU. Muzes taky pouzit ImgBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 A co je lepší? Klidně pohledám a nainstaluji ImgBurn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 tezko rict, kazdymu vyhovuje neco jinyho, tady na foru lidi pouzivaji spis ImgBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 OK už jsem ho začal hledat, je potřeba nejaká konkrétní verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 jo, ta nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 už mam staženo, je tam třeba něco speciálního zaškrtnout? Spustil jsem poslední verzi, načetl skydr.dvd, nastavil rychlost 2,4x a něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 precti si ten navod, co je tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Jo, už se to peče, použil jsem od tebe tu informaci o potřebě pálit do konce tak počítám s tím že to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobas Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Díky, hra funguje, vypáleno ImgBurn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikul1468626617 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Mám takový problém, stáhl jsem si hru Skyrim a Lord of the rings war in the north a tyhle hry maji o 200mb víc než DVD+DL 8.5GB a nevim jak to mam vypalit, zkousel jsem to vypalit az do konce ale xbox to neprecetl, poradte prosim jsem uz z toho v koncich :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Návod jak vypálit XGD3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Vypaloval jsem Skyrim, 100% všechno ok, podle návodu, hodím do xka-dám play disc černá obrazovka, spadne do dashboardu a můžu to zkoušet xkrát.Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.