PedroDan Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 chlapi prosim jak mam vypalit hru ktera ma vice nez 8,5 Gb ? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Návodů je tu milion, Truncate metoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroDan Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 prosim te jsem dost neznalek muzes mi podrobne popsat jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroDan Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 prosim te a muzes mi nejaky jednoduchy co pchopim zkopirovat? a hodit tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikul1468626617 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 cau hele prosim vas mel bych takovy dotaz vypalil jsemsi hru alekdyz ji dam do xboxu takse mi jen v zakladnim menu ukaze obrazek ty hry a nazev ale kdyzto spustim sčerna obrazovka a nic se nedeje..tak by se chtel zeptat jestli nevite cim by to mohlo byt dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xseja Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Tak ten mýtus o verbatímkách bych rád vyvrátíl. Už jsem vypaloval i na ty nejlevnější Dívka např. od MediaRange 120,- za 10 ks. A pokud jsem něco vyloženě nepodělal já, tak bylo dvd 100% funkční ;) (A stále je) Ještě bych rád podotknul, že to byla i hra Saints Row: The Third takže to zvládá i xgd3 ;) Jo a vypaluju nějakou shit vypalovačkou na notebooku rychlostí 3x... méně nejde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugooo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Zkoušel jsem pálit na více palírnách a ukázalo to OK. Ale pak, když se podívám na velikost DVD je je tam jen cca 170MB. A to je ještě ke všemu video loga xboxu. Když to dám do Xka, tak se mi nabídne jen play DVD a přehraje se jen to video. Nic víc. Ale když dám disk do imgBurn a dám uložit jako ISO tak mi normálně ukládá těch 7,5GB dat. Dělám něco špatně? Nebo, jak jinak zkontrolovat, že jsem vypálil vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 zdravím po dlouhý době vypaluju hru XGD2 a nový ABGX mi háže žlutě toto: L0 Video padding contains data but this is normal for XGD2 (The old way of putting L1 video on L0). Add command line option --pL0 if you want to blank it out (the data hasn't actually been checked that it matches L1 video... it could be anything). Note that XGD2 ISOs without L1 video on L0 will appear to have bad video data when checked with older versions of abgx360. This version of abgx360 doesn't care about L1 video on L0... it will pad L0 video with zeroes whenever video is autofixed or manually patched. You can rest assured that only old and unsafe custom firmwares will read L1 video from L0; newer ones will read it properly from L1. If you're tired of seeing this message then just disable "Check/Fix Video padding", as it still makes no difference in terms of stealth... this option only exists as a way to make sure ISOs are "clean", with no extra data in areas that aren't CRC checked. v překladači to nedává smysl, dík za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaX Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Také by mě zajímalo, zda lze ABGX 1.0.6 použít na hry XDG2? Jde mi o to, aby běžely na jak LT+2 tak i na LT+3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugooo Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Zkoušel jsem pálit na více palírnách a ukázalo to OK. Ale pak, když se podívám na velikost DVD je je tam jen cca 170MB. A to je ještě ke všemu video loga xboxu. Když to dám do Xka, tak se mi nabídne jen play DVD a přehraje se jen to video. Nic víc. Ale když dám disk do imgBurn a dám uložit jako ISO tak mi normálně ukládá těch 7,5GB dat. Dělám něco špatně? Nebo, jak jinak zkontrolovat, že jsem vypálil vše? tak poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Prosim Vas nechal jsem si udelat novy flasch LT 3.0 ale nove gamesy jsou XDG3 ty pouze vypalit na nove vypalovacce.Ale tak mi napiste k cemu vlastne je novy flasch.....hry s oznacenim Pal,Complex,JTAG nevim jak je palit nebo to prioste nejde.......dekuju za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Zdravím všechny. Asi v listopadu zde proběhlo, že se chystá nějaký vypalovací soft pro některé mechaniky. Jelikož mám nový PC a chybí mi mechanika, tak je jasná volba po které sáhnout. Akorát jsem teď nic nenašel. Je tu někde více infa o tom? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Ahoj zdravím vsechny. Prosím o radu v cem jsem udelal chybu při vypalování LT 3.0 stahl jsem si hru: http://www.gamestorrents.com/xbox360-game-mortal-kombat-vs-dc-universe-multi5-multi5-descargar-torrent-4598.html Hru jsem rozbalil zkontroloval pres Abgx360 1.06 stahl jsem odtud: http://abgx360.net/verified.php?f=pressings&q=8D9B6D56 SS CRC a DMI CRC soubor a opatchoval. protoze mi vypsal SS v 1. Na vypalovacce jsem stahl novy FW. Pres program ImgBurn jsem vypálil DVD soubor zde podle návodu. Když hru strčím do xboxu tak me najede uvodní logo a zamrzne xbox. Udělal jsem nekde chybu? DVD mam Verbatim +ka a palil jsem rychlostí 2x. Děkuji vsem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jeste jsem zapomel DS mam 2.0.13599.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 taky se připojuju s dotazem, jak s abgx 1.0.6 na XDG2 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 U XDG2 her jen zkontrolujes topologii a nevypalujes nijak specialně .Dvd spoubor. vypaloval jsem pres cloneCD a vse bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 no vypálit vím. Ale skrz to že mám LT3.0 a abgx nové. Tak uplně stejně projedu to abgx jako bych kontroloval xdg3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 JJ presne. Vypal to jako normalne. viz. http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=5290 Na XGD2 hry pouzivam Clone CD a na XGD3 použivam ImgBurn ale potřebuješ Ihas mechaniku s upravenym FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 no mě jde jen o to jak na lt3 patchovat XGD2 hry. Vypalovačku iHas nepotřebuju, mám svojí notebookovou a všechno šlape jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Dobrý den, doteď jsem vypaloval všechny hry v pohodě, ale teď po delší době zase něco chci vypálit (tekken x SF) a img burn se mi vypíná a háže tuto hlášku... W 18:54:11 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance. Máte někdo povědomí, co by to mohlo být a co s tím? Ten driver jsem aktualizoval na poslední a nepomohlo...mám vypalovat v něčem jiném? děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropacek Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Zdar pánové potřeboval bych pomoc z vypalováním,mám IMGBURN ale mám jen iso který má 7,2GB a pak dvd soubor který má jen 38kb projel jsem to iso v ABGX360 a bylo tam jen pár věcí ve žlutý barvě to jsem se dočet že to je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 OK to není pokud chceš hrát na live a díky některým "žlutým chybám" si můžeš konzolu označit pro ban, což není zrovna plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropacek Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 live hrat nemůžu koupil jsem už x360 s flash ja mam ori.NHL 2011 a na hře je chyba když hraju českou extraligu tak na 20 zápase naskočí boleslav z boleslaví a xbox se zasekne tak jsem si ji chtěl vysmažit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Myslíš, že v té vypálené to bude lepší ? Pokud má to NHL českou lokalizaci, tak bych zkusil přepnout na angličtinu, odehrát hru tak aby ses dostal přes ten bod kdy v češtině naskakuje stejný tým sám proti sobě a pak znovu přepnout na CZ. Jinak asi neporadím, NHL nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.