TheRawDown Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Ještě jsem zapomněl, pokud máš LT 3.0 projeď hru před vypálením v programu ABGX360 verze 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheRawDown Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 myslíš tuhle DVD+R DL mechanika Liteon iHAS124- Burner MAX kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Jj toje ono. S tím vypálíš všechny hry bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheRawDown Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ok tk díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikul1468626617 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím, stahuju hru I Am Alive a je to v XBLA a vůbec nevím jak to mám vypálit nebo co s tím, poradí někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 XBLA nejdou vypálit, ty jdou hrát v podstatě jen na JTAG/RGH konzolích. Je ještě jedna možnost, pokud k ní je profil na který byla původně stažená, ale nevím jestli to ještě funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikul1468626617 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zdravím, mám takový menší problem, stahl jsem si hru rage, je na 3 dvd, mam tam soubor datadisc 1, datadisc2, datadisc3, chci vylapil to prvni ale neni to v tom formatu image file, poradi nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony1468626642 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 čau prosím o jakoukoli radu. chtěl sem vypálit dvě hry a obě se na 50% sekly předtím jsem vypaloval uplně normálně a teď to v 50% sekne a vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Nejspíš vypalovačka dopálila a je na odpis. Je ale možné že je to vadnými DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony1468626642 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 vypalovačku mam novou 3 měsíce a dvd jsou memorex vypaluju na ně přes 2 roky bez problémů. Pokud by vypalovačky byla na odpis ta na ni nepujdou vypalovat ani ostatní dvd nebo cd třeba filmy nebo písničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 čau prosím o jakoukoli radu. chtěl sem vypálit dvě hry a obě se na 50% sekly předtím jsem vypaloval uplně normálně a teď to v 50% sekne a vyhodí Ahoj , takovýto problém jsem měl pokud jsem rozbalil hru a projel ji ABGX vždy v 50% sek a konec. Nebo to dojelo do konce a hra nefungovala. Tak jsem hru abgxkem nprojížděl a hle hry mne fungovaly ihned po opětovném vypálení všechny :-) Zkus uvidíš (pokud už tedy tak nevypaluješ.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony1468626642 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 byly to hry pes 2011 a f1 a hry v ABGX neprojíždim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brunda3 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Zdravim,mam maly problem,ktery uz tu mozna byl psan.Chci vypalit Forzu nebo Batman a imgburn mi hlasi ze dvd nema kapacitu dostatecnou pro hru...Nevite co s tim?Ostatni hry sli normalne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry?highlight=XDG3:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 vypalovačku mam novou 3 měsíce a dvd jsou memorex vypaluju na ně přes 2 roky bez problémů. Pokud by vypalovačky byla na odpis ta na ni nepujdou vypalovat ani ostatní dvd nebo cd třeba filmy nebo písničky DVD DL je kapitola sama o sobě, nezapomeň, že mají 2 zápisové vrstvy hned pod sebou. Vyzkoušel bych to vypálit na ty memorex na jiné vypalovačce. Pokud vypaluješ XGD3 hru ani nemá cenu se o tom bavit, víš že na to máš používat BurnerMax. Jinak bych ještě zkusil přeinstalovat ImgBurn a neškodilo by vyzkoušet vypálení v CloneCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Zdravim,mam maly problem,ktery uz tu mozna byl psan.Chci vypalit Forzu nebo Batman a imgburn mi hlasi ze dvd nema kapacitu dostatecnou pro hru...Nevite co s tim?Ostatni hry sli normalne :( Ahoj, pokud mas LT+2.0 tak hra Batman jede v pohode s pouzitim Tranculate pri paleni v ImageBurn bez nutnosti pouzit iHAS mechaniky, vyzkouseno na palirne Samsung a pohoda, pri stejnem paleni ale s pouzitim LT+3.0, kontrole ABGX a doplneni topodat mi nejdou zadne XGD3 hry ! Kdo nechce vrazet do dalsi mechaniky reflashe a jinych sracek, doporucuji zatim ponechat LT+2.0 a palit hry ktere jsou. Zatim mi nejde pouze Forza 4 pouze hrani z DVD bez instalace a Mass Effect 3 taktez play z DVD. Pro hardcore hrace doporucuji RGH, dela ho treba sikula drak3go http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 doporucujes lt 2,0 zajimavy a co az budou chtit upgrade a zjistej ze ihasky se uz nevyrabej todle jsou rady s odpustenim na houby cesta vypalovani je celkem jasna a bez ihasky a burner maxe nic jinyho nez rgh nebo jina emulace nebude v postate mozny pokud budou chtit hrat novy gamesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Jak jsem psal, pro hardcore hrace doporucuji RGH, flese a mechaniky jsou jen docasny zpusob ktery se porad dokola opakuje... Toto nema jiz vyznam vzhledem k brzkemu prichodu nove generace konzoli a M$ podle me bude ted smerovat veskere sily tam. Navic zatim vim jen o dvou hrach ktere jasou takto udelane, coz si myslim, ze kdyby mel M$ v planu vyuzivat, tak to dela naprosto u vsech her :roll: Samozrejme nikomu iHAS mechaniku neberu, klidne at si ji koupi, ja jen ze ctu ze i s ni to neni tak ruzove u X uzivatelu. Navic grafy z me mechaniky vychazeji oproti iHAS o 100% lepe co se tyce kvality napalovani 8) Mass E. 3 jsem stejne dohral na PC s rozhodne lepsi grafikou, xbox mam rad, ale uz nestiha... :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 ale to jsou jen tvy subjektivni dojmy na novou generaci si nejakej patek pockas a je urcite spoustu uzivatelu co resej hrani flashem mechaniky a chtej hrat na live palenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 To mas pravdu, nikomu to necpu, jen pisu co je z meho hlediska pro ne-hardcore hrace idelani. Samozrejme LT+3.0 je posledni verze ktera je ale zatim ji nepotrebuju a tak se podeluji o zkusenosti s ostatnima, proc porad neco resit kdyz to jde a pokud nepujde, tak bude jine reseni :-) Nova generace je za rohem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brunda3 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Potrebuji radu,vypalil jsem Forzu 4 obe dve dvd.At vlozim jaky koli stejne mi tam vyjede tabulka "This disc is unreadable" vypaloval jsem to nejmin 6x a porad :( Dekuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Jaky mas firmware mechaniky a dash pripadne na jake medium vypalujes a jakou rychlosti a v jakem softu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brunda3 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Kde se to da zjistit?V tomhle nejsem dvakrat zbehlej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Nejlip s napalenou hrou xgd2 pak xgd3 a uvidis co ti xko vypise za chybu, pripadne se optat cloveka o kteryho xko mas. Dash zjistis v nastaveni xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.