krb0006 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat mám teď nový flash lt 3.0. Stáhl jsem si hru Max Peyna, projel ji v Abgx verze 1.0.6 a vypálil v Imburn. Hra mi v lhavní menu háže chybu "Failed to authorize disc". Myslím, že je špatně vypálená. Nemohli by jste mi prosím někdo poradit jak vypálit hry s novou ochranou, když nemám vypalovačku iHas? Zkoušel jsem i nové Dirt a Zaklínače ve všech případech stejná chyba. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 bud ihas nebo rgh jina moznost neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Co to je rgh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat mám teď nový flash lt 3.0. Stáhl jsem si hru Max Peyna, projel ji v Abgx verze 1.0.6 a vypálil v Imburn. Hra mi v lhavní menu háže chybu "Failed to authorize disc". Myslím, že je špatně vypálená. Nemohli by jste mi prosím někdo poradit jak vypálit hry s novou ochranou, když nemám vypalovačku iHas? Zkoušel jsem i nové Dirt a Zaklínače ve všech případech stejná chyba. Děkuji za radu Nijak, bez Ihas to nejde ! Je to tu psáno mnohokrát a ty si další důkaz, že to tak je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat mám teď nový flash lt 3.0. Stáhl jsem si hru Max Peyna, projel ji v Abgx verze 1.0.6 a vypálil v Imburn. Hra mi v lhavní menu háže chybu "Failed to authorize disc". Myslím, že je špatně vypálená. Nemohli by jste mi prosím někdo poradit jak vypálit hry s novou ochranou, když nemám vypalovačku iHas? Zkoušel jsem i nové Dirt a Zaklínače ve všech případech stejná chyba. Děkuji za radu Ano, jak pise Ravendhi vyse, iHAS mechanika je dobra volba pokud chces usetrit a nezasilat XBOX nekomu na RGH ;-) Pokud chces, napis mi PM, poradim ti jak dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravim,dřív tady byl suprovej návod,jak vypálit hru,která se musí vypalovat na 2dvd. Rád bych si vypálil Forzu4,ale je na 2dvd a nevim si s tim rady,nerad bych se zbytečně do toho cpal a zničil dvd.díky za pomoc či radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Vypálíš dvd 1 a pak dvd 2. Kde je problém ? dvd 2 je v podstatě DLC, jsou tam auta a tratě, nainstaluješ ho na HDD a hrát budeš z dvd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Vypálíš dvd 1 a pak dvd 2. Kde je problém ? dvd 2 je v podstatě DLC, jsou tam auta a tratě, nainstaluješ ho na HDD a hrát budeš z dvd 1 To je sice hezký,ale když máš 12partů a nemáš to rozdělený,tak mi řekni,jak to poznám ;) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 co ty party treba rozbalit? v nich neni treba iso soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 co ty party treba rozbalit? v nich neni treba iso soubor? Tak to dá rozum,že tam bude ISO soubor,ale jak z těch 12partů poznám,že je jedna část je dvd1 a druhá část je dvd 2? Celkovou velikost to má 8,6GB,ABGX to asi neubere co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 no tak pokud těch 12partů má celkovou velikost 8,6GB tak je to jen jedno dvd. ABG by mělo poznat ktery dvd to je. abgx uz nepouzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 když mam vypalenou hru na flash lt+2.0 pojede na flashi 3.0 nebo se to bude muset vypalit znova a nějak to upravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 zalezi o jakou jde pokud xgd2 tak ne pokud ap2,5 nebo xgd3 tak jo znovu pres abgx a pak vysmahnout na ihasce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 no pravě ihas nemam tak když to bude forza4 tak ji budu muset vyplit znova jde o to že mam obědnanej xbox s 3.0,ale domam mam ještě nějake hry na 2.0 tak jestly to pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 pojedou ti jen hry co nemají ochranu AP 2.5. XGD3 hry jako Forza 4 ti nepojedou, protože pro LT 3.0 musíš do hry vložit topology data, to uděláš tím Abgx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 aha takže takove xgd2 tedy by měli jet bez problemu ty tedy nemusim vypalovat znovu... ale stejně to nevipalim tedy bez te vypalovačky ihas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Tak vypálíš to, ale Xgd3 hry ti nepojedou na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheDaveee Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Dobrý den,chci se zeptat jak vypálit jednu hru (NBA 2K12=8,14 GB) na 2 DVD.Děkuji. EDIT: Nějaká podrobný návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 na 2 DVD? To asi nejde, musíš vypálít na DVD+R DL 8.5GB jinak to nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AifeL1468627773 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 ahoj chtel bych se zeptat mam xbox 360 a skousel jsem vypalovat hru podle navodu tu na forum pres imgburn ale hra se mi vypaluje caa 25min pak se otevre cdrom zas se zavre a vypalovani pokracuje dal zas okolo 25 min je to normal? to vypali jednu vrstvu a pak druhou nebo jak to funguje? predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 To je hodně podivné chování a rozhodně není standardní. Hra potom funguje, nebo ne ? Tipuji že ne. Na jaké vypalovačce pálíš a jakou hru přesně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 ahoj chtel bych se zeptat mam xbox 360 a skousel jsem vypalovat hru podle navodu tu na forum pres imgburn ale hra se mi vypaluje caa 25min pak se otevre cdrom zas se zavre a vypalovani pokracuje dal zas okolo 25 min je to normal? to vypali jednu vrstvu a pak druhou nebo jak to funguje? predem diky Ahoj, to druhe co Ti dela, bude pravdepodobne overovani zapsanych dat pokud jsi ho nechal zaskrtle. A ano, 25 minut je presne vypalovani rychlosti 4x. Podle me mas vse v poradku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AifeL1468627773 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 aha to verify je ze to prekontroluje? vypalil jsem plno cd ale nejdou mi zitra pojedu za manikem at mi udela rgh pujdou tam pak hry i s XGD3 nebo zas bude nekde nejaky hacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 S RGH ti pujde vse krom Live. Jinak staci mechanika iHAS + LT+3.0 firmware k tomu Verbatim media a projeta hra v ABGX a musi vse slapat jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daliborhomola Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Chci se zeptat, co mám dělat když DVD + R DL jsou akorát 8.5GB a pár stažených her má více jak těch 8.5GB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.