AnAlKiNg Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 když hru projedu abgx vytvoří mi to sice soubor .dvd ale má to pouze 4kb.. což mi přijde jako dost divný.. dále jsem si všiml, že když to projíždí, všecko v pohodě a pak u verifikace to napíše verification failed a pak na konci AnyDVD style corruption was not deteced a podtím GAME CRC = 40C32CCD .. neví někdo co s tím? nebo to mám normálně vypálit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 DVD soubor je pouze informace o Layerbreaku, a opravdu má pouze pár kb. "AnyDVD style corruption was not deteced a podtím GAME CRC = 40C32CCD" to znamená že je to v pořádku. CRC součet je pouze kontrola, zda data hry sedí. Jako nakonec každý CRC součet. "verification failed" - k tomu by bylo třeba víc infa., ale obvykle se verifikace nepovede z důvodu, že konkrétní verze hry není v databázi Abgx. Pokud je to nějaká hodně nová hra, bude obvykle doplněna, pokud je to regionální verze, doplněna být nemusí. IMO by pálení v pořádku být mělo, ale pokud chceš jistotu, postní výstup z Abgx. Ale obecně platí pravidlo, že červcené nápisy jsou velký problém, žluté varování, ale by fungovat měla a zelené jsou bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 super díky! :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 zdravím, budu dneska poprvé vypalovat, chci zkusit hru Tekken_6-X36-DAGGER. ve složce mám 3 soubory. vím že mám vypalovat koncovku .dvd. mám tam soubory dgr-tkn6.dvd (1kb) a dgr-tkn6.iso ten má necelých 8gb. musím nějak to iso předělat nebo mám k tomu iso souboru přihodit ten malý .dvd a pojede to? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Četl sis tady vůbec něco, než ses začal ptát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 jo jsem u 15 stránky tohohle topicu ale prostě to nechápu, jestli si mám vytvořit 8gb soubor s konconvou .dvd nebo ten 1kb. soubor s kondovkou dvd se vypaluje s tím iso. protože jsem se díval na všech 40 her které mám stáhnuté a všechny mají ve složce jak soubor iso, tak i dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 .dvd načte to iso, čili načítáš dvd soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 takže do složky co budu vypalovat dám jen ten soubor dvd a on si to sám z HDD načte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 musí být ve stejné složce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Čau. Mám Ihas124 B ALOS flashnutou vypalovačku. Koupil jsem Verbatim DVD+R DL made in singapore. LT+ 3.0 flash v xboxu mám taky. Dashboard nejnovější. Stáhnul jsem Halo 4 (kvůli němuž jsem se k boxu vrátil :) ) vyextrahoval a projel nejnovějšim ABGX. Všechno zelený.Potom jsem to vypálil v IMGburn rychlost 4x s OPC.....bez problému. Když to dám do boxu tak se dostanu do menu, ale nemůžu spustit kampaň. Projede intro a potom zpět do menu. Když se načítá kampaň, tak mi to píše že možná chybí nějaký dlc a dál mě to nepustí :( Zkoušel jsem i posledního Hitmana a víceméně to stejný. Akorát po intru to pořád nahrává první misi. Fakt už nevim co dělat. Tohle fórum jsem si pročetl snad už 5x a na nic jsem nepřišel. Někdo nějakou radu? :/ ...prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ahoj. a to halo 4 instalujes na disk nevo hrajes z dvd. a mas obe 2 dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Na disk nainstalovat nejde, ve 47% mi to napíše že je disk nečitelný. Mám jenom první dvd. Sosal jsem z warfora. Prej že první je singl a druhej mulťák ( kterej mě nezajímá ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 udělej screen nastavení programu ABGX dělá ti to jen tahle hra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 ja nevim me se instalace povedla i bez ihas. jen me to neslo hrat. ted s ihas mam nastaveni co je tu na forku a vypaluju vse v pohode a hraju taky. bemas treba uz spatnou mexhaniku v xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) http://www.imagehosting.cz/?v=4kqk.png http://www.imagehosting.cz/?v=2byb.png http://www.imagehosting.cz/?v=3yuy.png http://www.imagehosting.cz/?v=1gug.png http://www.imagehosting.cz/?v=5qcq.png Tady je nastavení Abgx. Jinak mi nejde ještě ten Hitman. Intro proběhne v pořádku, ale pak se hra jenom načítá a když chci instalovat na disk tak ve 47% to taky napíše že je to nečitelný :( Edit: projel jsem to v Kprobe 2 a měl jsem tam šílený hodnoty.PI max asi 1400 a to ostatní taky moc. V IMGburn mám nastavenej buffer na 512. Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem horrys16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ahoj, ten region v abgx nastavovat nemusis. Par lidi tu psalo, ze hru ani neprojizdi, ze jim to pak jde lip, ale zase bacha s Live. Zkus reflash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ihasku jsem koupil nakonec už flashnutou a nic...a pak jsem jí přeflashnul znova sám a taky nic. Takovejch prachů!!! :D Teď jsem zkusil Halo anniversary a na disk to nainstaluju, ale když spustim tak je to nečitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) horrys16: upravoval jsi vůbec tu ihasku ???????????? edit: Je více než jasné, že něco děláš blbě, jinak by ti to jelo. Par lidi tu psalo, ze hru ani neprojizdi, ze jim to pak jde lip, ale zase bacha s Live. Zkus reflash. To je hloupost jak vrata, neprojet hru pres ABGX :ziped: Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 jo to je mi jasný, ale nevim už co. Stáhnu hru,projedu jí Abgx (nejnovější) všechno ok. Potom pustim imgburn (mám dvd verbatim mkm 003) zapnu OCP a verify (zkoušel jsem i bez), rychlost 4x a pálim. Žádnej problém...až na to že to v xku nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Bohužel se mi ty tvoje fotky nenačtou. Odpoledne ti pošlu konfigurační soubor (abgx) pro optimální vypálení XGD3 hry, mezitím si ještě jednou nahrej dle návodu burnmax fw do mechaniky, zdá se, že ho tam vůbec nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ano, ten abgx bych urcite pouzival, jen jsem psal, ze tu lidi pisou jak jim to bez nej jde perfektne. Jak ze mas stary xbox ? Mas veskere ovladace v PC (update Windows), pripoj palirnu na jiny kanal radice. Zkus nastaveni Force Hypertuning - Enabled Online Hypertung - Disabled Smartburn - Enabled Overspeed - Enabled OPC history - Do not clear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 tak jsem to reflashnul a Halo anniversary projel v Kprobe a výsledky se zdaj v pohodě. Akorát jsem to před tim neprojel Abgx. Takže Xgd3 hry co jsou ještě LT+ 2.0 musej taky ABGX? Jdu zkusit to HALO 4. Jsem tu z toho všeho fakt zmatenej ...omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ano hry ktere mas pred LT+3.0 musis opetovne predelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horrys16 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Tak Halo 4 už nejspíš běží :) Akorát teda ještě jeden blbej dotaz. Když teda budu chtít vypálit třeba Gears of War 3, který jsou na LT+ 2.0 ale s XGD3 tak to taky musim projet v ABGX a XGD 2 se neprojížděj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macikcz Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Vůbec jsem to nedělal a nemám s tím zatím zkušenosti, ale čistě logicky.. Je problém to v tom ABGX projet vždy? Bolí to, škodí to? OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.