xmod Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Liteon 124 D těžko může být přeflashována když iExtremeBurner firmware je jen na mechaniky revize B. U dčka musíš použít před vypalováním BurnerMAX Payload tool, který nahodí funkčnost vypalování jak má, ale musíš to vždy nejdřív spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artep212 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Found 3 CD/DVD drives F: G: K: BurnerMAX not enabled, YET ! Scanning: G:\ [ATAPI iHAS124 D 8L04] L0: 0x868B Patching: ... BurnerMAX not enabled, YET ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artep212 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Velice děkuji už vím, teď to zkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 ahoj, chci se zeptat pisete vypalovat nejemnsi rychlosti a v imgburn mi to nabizi 1x takze tak to mam vypalovat? ja ze v navodu je 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Obecně při vypalování "čehokoliv" (DVD filmu, Audio CD, ....) platí, že čím pomaleji to vypálíš, tím je to kvalitnější, resp. méně náchylnější na chyby, resp. přehraješ to i na starších přehrávačích. Na X360 se vypaluje 2x - ne rychleji, ale kdybys měl třeba nějakou vymletější mechaniku a i tak by ti to nehrálo, "možná" by to bylo lepší, kdyby to vysmahl 1x .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) aha dekuju. da se nejak vypalovat bez orezani? nbo jenom na ihas B? Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem green93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Ještě existuje program Burner Max, přes který to na některých jiných mechanikách "možná" jde také, ale ihasB je pro XGD3 jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) Bohužel ani iHAS124B zde a jinde tolik propagovaná není zdaleka jistota. Záleží na celkové sestavě PC, aktualizacích, na stavu xboxu a jiných. Mám s nimi dost zkušeností a ani tato mechanika nezaručuje 100% funkčnost. 100% napálení a funkčnost nemá žádná, ale úspěšnost korektního napálení na iHAS mechanikach je bezesporu největší. K Burner Max je potřeba adekvátní, nejlépe odzkoušená optika, ale opět, ani u toho není záruka korektního napálení každého kusu. Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Nejvíc se oplatí RGH, samozřejmě pokud člověk nechce hrát LIVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 aha, a ze je hra dobre vypalena poznam ze ji dam do xboxu a pujde pak je vyhrano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Cau chlapi, mam dotaz ohledne BurnerMaxu, od te doby co mam win8 tak mi program nejde spustit vyhodi to akorat hlasku ze program prestal pracovat, nevite nekdi co stim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Tak uz vim stacilo spustit jako spravce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 ahoj prosim jak mam vytvorit pres abgx360 u hry XDG2 .dvd, nebo jak program nastavit. kdyz to delam u her XDG3 tak mam autofix3 ale jak je to u XDG2? moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Skus v abgx360 zapnout položku Check/Create .dvd file Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Mám doma jeden náhradní XBOX s flashem .. NHL 12 funguje v pohodě, Metal Gear Rising se již nespustí ( Na LT+3.0 funguje ) .. Dá se nějakým způsobem zjistit, jaký flash tam tedy je ? Jde mi o vypalování her právě pro tento XBOX ( to že ty nejnovější nepůjdou mi nevadí ), reflash již opravdu řešit nebudu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Popřípadě lze to nějak zjistit v PC, když tam xbox mechaniku připojím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Skus vypálit Far Cry 3 normálně jak se to u XGD3 dělá a pak to vyzkoušej když ti to nepůjde tak máš nižší jak LT+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To vim na 100%, že tam 3.0 není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Patrik Voky Vokoun zkus NHL 13 ta jede na 1,91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To je jako všechno jo ? :D že by to šlo takhle lehce, to se mi nějak nezdá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Tak moje prvni xgd3, mechanika ihas, medium verbatin,Eeprom zapnuto, projeto abx360 (vypalovani.kontrola.instalace) vse 100%, xbxlive zatim bez bNu) ,,, no ale ted to nejlepsi pri kontrole dvd pi hodnoty: 1200 v maximu 1400! Jen pripominam ze optimalni hodnota je 100, a co z toho plyne? Nevim)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Patrik Voky Vokoun: V Xbox backup Creatoru se dají hry které behají jen na LT+3 opatchovat ze pobehají i na LT+2 ale je to piplacka wopiczak: Také mam stejné výsledky jako ty a i ty hodnoty jsou jiné nez ty co uvadeli oni mam. pi 1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 nema nekdo zkušenosti stemato DVD http://aukro.cz/25ks-aone-plus-dvd-r-dl-8x-8-5gb-printable-i3326917693.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Vím že to tady je, ale nějak to nechápu, mohlo by mi prosím někdo poslat zjednodušeně návod jak vypálit hru na DVD když mi hlásí že je jen o trošku větší než je kapacita dvd? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Mám ihas124-04 DU a nejde mi žádná hra, vždy to napíše unsuported disc. Dělám to podle tohoto návodu : http://uloz.to/xWgMDxPD/navod-na-vypaleni-xgd3-xgd2-pdf Tady je graf : http://uloz.to/xewAqPTd/graf-hry-forza-4-png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.