Mazwor Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 a jak se to dělá Ale pokud chce jen kopírovat hru z jednoho DVD na druhé, tak stačí obyčejná kopie jako čehokoliv jiného (filmy, písničky, dokumenty,..) klidně i v neru. Stačí jen kopie disku ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhir Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 a funguje to potom normalně na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Samozřejmě - to by ti to přece neradil , kdyby to nefungovalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhir Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a kopirovat to mám normálně na Dvd+ rdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a kopirovat to mám normálně na Dvd+ rdl Vyskusaj kopirovat DVD DL na obycajne DVD, ci to pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs23 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 stáhl jsem si Imgburn a kdyz to spustim objevi se tam Imgburn Log a je tam napsany Duplesx Secure´s SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance nevite nekdo jestli mi to bude palit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Bude to pálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kariking Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 ahoj mám takovej problem, vypalil jsem si hru všechno proběhlo v pohodě opatchoval jsem jí na Wave 2, ale v xboxu se mi pořád načíta jako play DVD. čim to muže bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Strč to vypálený DVD do mechaniky od PC, zapni abgx, u input vyber burned DVD a spust kontrolu, potom sem postni screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shar Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Mám stejný problém se hrou toy story 3 jako kariking. Mám nový flash. V Abgx mi to píše červeně: game partition CRC does not match verified ini. Pak je tam ještě něco žlutě o videu. Na konci to píše Stealth was verified but game data was not. V čem je problém? Je špatná hra? Vypalovala jsem přesně podle návodu v imgburn. a ještě se chci zeptat, v tom abgx je možné tedy kontrolovat hry ještě než je vypálím? Abych nelikvidovala drahé Verbatim r+dl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ano hry můžeš kontrolovat ještě před vypálením - u input necháš možnost files a v kolonce pod tím vybereš ISO obraz hry. Jinak postni mi sem ten screen z abgx, takhle z toho moc nepochytím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ani nemusí. je chyba v samotných datech . je možné, že to pojede (pokud je chyba někde, kde to moc nevadí, ale je také možné, a to je pravděpodobnější, že hra nepojede, nebo se v určitém místě sekne. Možnost opravy není, jen stáhnout novou, nejlépe jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Zdravim stahl sem si just cause 2 a mam tma iso a mds co s tim ? abych mel dvd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 MDS se dá použít stejně jako DVD. Pokud chceš jistotu a vytvořit si klasický DVD soubor, zaškrtni si v ABGX volbu create DVD file a ještě jednou to projed kontrolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ok zkusim to mds vypalit v img burnu a uvidim zda to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Ahoj.. měl by jsem dotaz... Stáhl jsem si hru, zkontroloval v abgx360 - vše v pořádku, potom jsem ji vypálil a nechtěla se mi v xboxu načíst :(( xbox je ze začátku letošního roku, flashnutý s mechanikou lite on.... díky moc za radu !! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Problémů může být víc . Nemáš starý dashboard ? Nebo to může být špatnou vypalovačkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Vypalovačku mám na notebooku.... a dashboard aktualizuji jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Po vypálení mi Imgburn hodil tuhle hlášku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Na jaký media? Nejspíš špatný vypalovačka ... zkus profouknout mechaniku, pokud nepomůže, vypal to jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Chyba se nicméně objevila při verifikaci. Už je stejně vypálená, tak ji zkus spustit v Xboxu, za to nic nedáš. Třeba je vypálená správně a chyba je jen při čtení v této palírně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Na jaký media? Nejspíš špatný vypalovačka ... zkus profouknout mechaniku' date=' pokud nepomůže, vypal to jinde.[/quote']k tomu dashboardu ještě... kde získám aktuualizaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=90168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Na jaký media? Nejspíš špatný vypalovačka ... zkus profouknout mechaniku' date=' pokud nepomůže, vypal to jinde.[/quote']Vypaluji na Verbatim, dal jsem to do xboxu a zadal jsem instalaci na HDD, takže je to v pořádku a nebo není? Vypalovačka z roku 2006 Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=90168 nemůže to být ještě mechanikou ? mám totiž lite on... jstli se nemá vypalovat nějak jinak na ni ty hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.