BlackWolf Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ludia prosiiim ako mam prepalit napalenu hru ???????? dikki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 kopirovanim z mechaniky na mechaniku, alebo v Imgburn vytvorit obraz disku, potom vytvorit subor .dvd a dalej uz zname. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ok dikki trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 a este mam jednu otazku ked idem kopirovat alana wakea cez clone cd tak my vybehne toto a neviem ktore mam s toho vybrat bud to data dc alebo game cd ja vobec nwm prosiiiim poradte dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Nevím jestli to clonemCD jde . Použij raději NERO ( normálně příkazem kopírovat ) a nebo ImgBurn jak Ti radil trezzor ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 a ked my napalovacka neprecita alan wake ale pred tym my to precitalo lenze trz nwm preco neprecita a ked tam dam cod mw 2 tak to v pohode precita ako myslim ta napalovacka v com moze byt problem ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Problém může být v samotném DVD ( poškrábané , slabě vypálené ) . A také už slabší vypalovačka , která slaběji vypálené DVD nepřečte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Všechny vás zdravím :-) Potřebuju prosím poradit,vypálil jsem NHL 11 přesně podle návodu co je tu na program ImgBurn.Xbox mi přišel dnes,takže s tímhle vůbec nenám žádné zkušenosti,ale udělal sem to přesně podle návodu.Samozřejmě sem vypálil soubor DVD ne ISO! Problém je v tom,že když pak vyjelo DVD,že je to vypálené,tak u ImgBurn vylítla něaká chyba(Vykřičník ve žlutém trojůhelníku),ale netuším o co jde.Když se kouknu na disk,tak je skoro plně vypálen,tak sem myslel,že je to OK,ale jdyž dám disk do Xboxu,tak se mi tam NHL 11 zobrazí,ale pak naskočí tato chyba a hra nejde spustit: X GAME ERROR This disc is unreadable 1.Clean the disc with a soft cloth 2.Restart the console U Xboxu byla vypálená hra Mafia 2 a jede v pohodě,ale mě to něak nefakčí :-( Verze dashboardu u Xboxu je: 2.0.8955.0 Jaký má flash nevím,protože s tím člověkem co mi ho prodal není řeč.Vypaloval jsem na EMTEC DVD+R DL 8x a vypaloval sem rychostí 2,4 Vypalovačku v notebooku mám něakou TS-L633A DVD Multi recorder Ultra speed DVD+Re Writable Čím tedy myslíte,že by to mohlo být?,že to nejede Díky moc ICQ: 649-001-509 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Potřebuješ zjistit , jestli ta MAFIA 2 je patchlá a na jaké wave - podle toho zjistíš , jaký máš FW flashe . To DVD načti do ImgBurnu a vzniklé .iso zkontroluj 360WavesPatcherem - tím zjistíš jaké má to iso wave . Podle toho budeš muset hry patchovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 čau chci se poradit kdys si updatuju do sviho xboxu dashboard neposere se mi nak flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Dashboard nema nic spolocne s fw. mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Chci se zeptat mam takovej problem kdys do svyho xboxu vlazim original hru funguje bez problemu kdys vlozim jakoukoli palenou hru tak xbox mi napise This disc is unreadable 1.Clean the disc with a soft cloth 2.Restart the console Nevite prosim nekdo cim by to mohlo bejt ? Děkuju moc =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Jakou rychlostí a na jaký DVDčka pálíš? Jakou hru chceš spustit? Jaký máš NXE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Palim na Verbatim 8x DVD+R DL rychlosti 2,4 a co to je to NXE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 NXE je verze dashboardu. Počítám, že jsi hru kontroloval přes ABGX a kontrola proběhla v pořádku. V tom případě bych to viděl na špatnou palírnu. Doporučuju zkusit aktualizovat ovladače, ale spíš počítej s tím, že to nepomůže. Řešení je zkusit jinou vypalovačku, pokud jí máš po ruce. Pokud ne, pořídit novou, kvalitní, která ti vydrží a umožní pálit i na méně kvalitní media, čímž ušetříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Pucil sem si od kamose vypalenou hru ktera jemu jde ale me ne takze vypalovackou to neni. A ta moje verze je D : 2.0.8955.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Pucil sem si od kamose vypalenou hru ktera jemu jde ale me ne takze vypalovackou to neni. A ta moje verze je D : 2.0.8955.0 Ty a kamarat mate aky flash ? Ta hra bola patchovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Flash máme od stejnýho týpka sice on ho ma us dil a ja 5dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 A že bys to napsal, že ti vypalená funčkní hra na tvym Xku nejde? :roll:. V tom případě musí být problém ve tvý mechanice. Občas se stává, že některý mechaniky neberou Verbatimy, ale naopak některý levnější media fungujou. Maxell, Emtec ... musíš vyzkoušet. Nic jinýho mě už nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 JJ to je mozny protoze typek co mi delal flash mi pak ukazoval hru na EMTEC nebo TDK ted nevim dik moc za radu pak napisu jesli to funguje bo ne =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Tak sem koupil EMTec DVD+R DL a vypalil na ni skate 3 a to mi nabehlo do 1 loadingu coz na verbatim mi to ani nenabehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 A nevite jesli mi pomuže výmena mechaniky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Napřed můžeš zkusit , jestli pomůže vyčištění a seřízení laseru . Jinak výměna mechaniky to samozřejmě vyřeší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazliiicek Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ale tam pak musim nastavit nakej KEY že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 V podstatě znovu flash . Kamarádovi ale pomohlo jen vyčištění a seřízení mechaniky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.