ssx4 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Pokud jste majiteli Playstation 3 verzí 20, 40, 60 a 80 GB, tak nyní dávejte pozor. Od dnešní půlnoci se hráči na těchto verzích PS3 nemohou připojit na Playstation Network. Na všech se totiž objeví chybová hláška 8001050F, která zamezí nejen připojení na PSN, ale také hraní vybraných titulů offline (třeba Heavy Rain). Sony už tento problém usilovně řeší a vše by mělo být v pořádku dnes večer, kdy vyjde nový firmware. Problém bohužel mají i majitelé, kteří nejsou připojeni na internet, což je o to smutnější. Než Sony problém vyřeší, doporučujeme konzoli nezapínat. Majitelé PS3 Slim mohou být v klidu a nerušeně pokračovat v hraní. Co je na vině? Určitě se ptáte, co je na vině. V současnosti bohužel nevíme, ale hovoří se, že Sony má problém s interním kalendářem v každé konzoli, který nyní v přestupném roce si neuměl poradit s 28 dny v předchozím měsíci, proto automaticky resetoval datum. Dneska jsem dostal Heavy rain sakra:D Haha, tak to je vtipny, mě taky dneska dorazil z Anglie Heavy Rain :D :D No tomu se řiká klika, obzvlášť, když sem ho mohl hrát jen dneska a pak nejdřív za 14 dni, když odjíždim :D Mi to někdo dělá určitě naschvál, tak se omlouvám celému světu, že ho to ovlivňuje :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Nefunguje žádná hra s podporou trofejí, pouze hry bez trofejí jdou spustit. Jinak dnes večer by měla vyjít opravná aktualizace FW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tekken90 ted hraju uncharted 2 a jede jen musíte vymazat celý hadr což se stalo u mě nechteně :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Ted jsem prisel z prace a jen cumim.Jeste ze jde internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ted hraju uncharted 2 a jede jen musíte vymazat celý hadr což se stalo u mě nechteně :( :roll:...hele nácku, ...a jak se to tak stane, ze se nechtene vymaze celej disk ??? to musi byt clovek hodne, ehm, "sikovny"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 podle mě je toto jen zástěrka aby mohly vydat ten update co ti zruší možnost Other OS v PS3 fat...to je můj názor EDIT : já mám ps3 80gb fat a jede mi v poho i po netu...před chvílí jsem dohrál heavy rain :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 :roll:...hele nácku, ...a jak se to tak stane, ze se nechtene vymaze celej disk ??? to musi byt clovek hodne, ehm, "sikovny"... to se muze povest jen prislusnikovy delnicke strany boze:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 OT, ale neslo to sem nedat...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tak to je špatný zrovna dnes jsem se napojil konečně na wifi..:D už jsem se ale bál že funguje jen prihlížeč a že hry hrát nepůjdou... doufám že to půjde co nejdříve a mě půjde hrát:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 OT, ale neslo to sem nedat...;-) Hej to je silene :-) jinak zahrat si dneska asi nezahraju no budiz slava zasobe filmu na PC HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ro je zajimavi dnes jsem na netu včera jsem byl na netu a mám vše v poho...... A to mám 60Gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ro je zajimavi dnes jsem na netu včera jsem byl na netu a mám vše v poho...... A to mám 60Gb O netu není vůbec řeč jen o nemožnosti připojení k Playstation Network tzn. ke svému účtu a Playstation store. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 O netu není vůbec řeč jen o nemožnosti připojení k Playstation Network tzn. ke svému účtu a Playstation store. to jsem myslel promiňte..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 nejde hra kde jsou trofeje? a jakto že mi šlo skate 2 a gta 4 akorat ve skate 2 se mi mazly trofeje ale doufam si ze jak se to updatne a pripojeni na internet tak ty trofeje zas naskočej :/ snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 nejde hra kde jsou trofeje? a jakto že mi šlo skate 2 a gta 4 akorat ve skate 2 se mi mazly trofeje ale doufam si ze jak se to updatne a pripojeni na internet tak ty trofeje zas naskočej :/ snad :lol: sme na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak ja nevim, ja sem pred chvili prisel, zap sem konzoli (80 GB FAT) a vsechno v naprostem poradku, 1.3.2010, vsechny trofeje sou, hry dou hrat, tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 at uz si pohnou nemam cas na jejich problemy.Chci hrat.Brzo rano jedu do PHY,tak bych jeste docela rad mackal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak ja nevim, ja sem pred chvili prisel, zap sem konzoli (80 GB FAT) a vsechno v naprostem poradku, 1.3.2010, vsechny trofeje sou, hry dou hrat, tak nevim. a na PSN se připojit můžeš ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Stahnul a zahral sem demo NHL 10 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 De to vsem co maj co mozna nejnovejsi FAT PS3, me to tky de, CECHL04 kupovana minulej rok v prosinci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Presne tu mam ja a kupovanou taky tu dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 :lol: sme na tom stejně tobe taky zmizeli trofeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 OT, ale neslo to sem nedat...;-) jak vidim tak mame s hitlerem stejnej problem: nemuzeme se expit v MAGu a taky nemuzeme dohrat GoW Collection na platiny :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 De to vsem co maj co mozna nejnovejsi FAT PS3, me to tky de, CECHL04 kupovana minulej rok v prosinci. Stajná verze kupovaná v únoru min roku a jde mi to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tobe taky zmizeli trofeje? jj ve skatu 2 :lol: :-( jestly mi je nevrátěj tak twl 68% trofejí to mam víc snad už jen u AC 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts