johnny008 Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Při hledání nějaké pěkné online hry jsem narazil na akční online hru Merc Elite. Měla by to být střílečka, podle obrázků co jsem se díval to vůbec nevypadá zle. Takže doufám že to brzy spustí a budeme moct pařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Při hledání nějaké pěkné online hry jsem narazil na akční online hru Merc Elite. Měla by to být střílečka, podle obrázků co jsem se díval to vůbec nevypadá zle. Takže doufám že to brzy spustí a budeme moct pařit. To ja skor strielacku v prvej osobe...napr. Ghost Recon Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 ahoj, hledám hráče na Call of duty Black Ops 2 zombies. Nejlépe s DLC uprising. S kámošem hrajeme přes wippien (skvělá VPN). Napište na skype (sisiliska515) nebo na steam (kokain515) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaduCZ Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Hledám někoho kdo zahraje mc tekkit lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KilleroyCZ Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Zdravíčko. Někdo hraje guild wars 2? chtělo by to parťáka na expení, už mě nebaví být ve vyšších lokacích sám.... kdyžtak napišta na email plz. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Nevím jestli to patří přímo sem, ale tak zkusím to. Najde se tady někdo kdo hraje hru DOTA2? Nějak mě to už nebaví hrát převážně s rusama a skoro pořád prohrávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 GTA Online Můj nick je RobCZECH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 Co říkáte na Heroes online? - Dle mě nic moc, klasické Heroes III byli nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 The Crew - nemá někdo nějakou Crew kam bych se mohl připojit ? :D uplay TypanCz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.