svd Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Zdravím a prosím o informaci. Je možné nějak rozjet SKYPE na PS3. Už máme starý počítač a kamera tam šlape pomalu. Je možné nějak napojit kameru do PS3 a prostřednictvím nějakýho programu komunikovat s dalšími osobami na netu. Potřebujeme mít spojení s rodinou. Předem díky. Citovat
0 bitskull Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Pokud vim, tak Skype zatim pro PS3 neni. Citovat
0 huhla Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Jedině přes linux, ten jde ale rozjet pouze na FAT verzi. Nebo do rodiny pořiď další plejko a můžete dát videochat. Citovat
0 svd Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 já ale potřebuju přenos PS3 - PC Citovat
0 huhla Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Já toho potřebuju, ještě jsi nenapsal jakou verzi PS3 máš. Citovat
0 bitskull Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Muzes jeste zkusit Skype na webu pres PS3 prohlizec: https://imo.im/ ( tenhle web umi i dalsi protokoly ) Citovat
0 huhla Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Muzes jeste zkusit Skype na webu pres PS3 prohlizec:https://imo.im/ ( tenhle web umi i dalsi protokoly ) A sepne mu to kameru? Citovat
0 bitskull Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Nevim, musi vyzkouset, ale treba bude fungovat alespon TEXT chat :) Citovat
0 huhla Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Tak teď jsem koukal na webu a zjistil že SKYPE na Linuxu je slepá ulička. tento návrh beru zpět:lol: Takže resume je takové že nelze rozjet SKYPE na linuxu. doplňující info: bavíme se o linuxu pro PS3. Citovat
0 Nil3E Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Linux + USB webkamera a nějaký alternativní program co je pro Linux (PPC) a PC a neměl by být problém....Pokud se mýlím i já,tak mě opravte =) Citovat
0 svd Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 původně mám 40GB verzi předělanou na 500GB 2 USB sloty jinak díky za rady - zkoušel jsem i zahraniční portály a o ten SKype je velký zájem i ve světě Citovat
0 doncze Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 vzhledem k tomu, že skype udělal velkej kšeft s nejrůznějšíma výrobcema televizí a bude implementován jako vlastnost televizí je velmi nepravděpodobné, že na ps3 oficiálně nekdy půjde... panasonic, lg a další budou za krátkou dobu prodávat televize s kamerama a skypem bude jako funkce další čudlík na ovladači, ale psst nic jsem nenapsal :-) Citovat
Otázka
svd
Zdravím a prosím o informaci.
Je možné nějak rozjet SKYPE na PS3. Už máme starý počítač a kamera tam šlape pomalu.
Je možné nějak napojit kameru do PS3 a prostřednictvím nějakýho programu komunikovat s dalšími osobami na netu. Potřebujeme mít spojení s rodinou.
Předem díky.
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.