Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty 8 (Adventura)


tekken90

Recommended Posts

Paltformy: TBA

Datum vydání: TBA

Activision oznamuje nové Call of Duty od tvůrců Dead Space

Activision dnes oznámil, že studio Sledgehammer Games, které založili bývalí ředitelé Visceral Games, Glen A. Schofield a Michael Condrey, připravuje nový Call of Duty titul, který vyjde v příštím roce. Nové Call of Duty se ovšem bude lišit od předchozích akčních stříleček, přičemž se bude jednat spíše o akční adventuru. Blíže bohužel hra nebyla specifikována.

“Rok 2010 bude zásadní pro Call of Duty značku,“ řekl Mike Griffith, prezident a generální ředitel společnosti Activision Publishing. „Jsme hrdí, že můžeme do našeho katalogu zařadit jednak nový stahovatelný obsah, tak nový díl Call of Duty, ve kterém můžeme sérii předvést v nových místech, žánrech i úplně novým hráčům."

Activision rovněž potvrdil, že studio Treyarch pracuje na další Call of Duty hře, která vyjde už letos na podzim. Oznámení tohoto titulu by nemělo na sebe nechat dlouho čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a 7dil nebude?

samozrejme že bude .. nejde to že CoD 1,2,3,4,5,6,8,14,21 ..

Je tu niekde aj topic ..

EDIT - je to aj v prvom poste napísané -

Activision rovněž potvrdil, že studio Treyarch pracuje na další Call of Duty hře, která vyjde už letos na podzim. Oznámení tohoto titulu by nemělo na sebe nechat dlouho čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Nové Call of Duty od Sledgehammer Games přiláká další hráče

Martin Šmíd, 19/04/2010 13:41

Zdroj: vg247

Nedávno jsme vás informovali, že Activision pověřil třetí studio, Sledgehammer Games, aby začalo pracovat na nové Call of Duty hře. Každý očekával, že půjde o klasickou akční střílečku, ale už při oznámení bylo řečeno, že tentokrát se bude jednat o úplně jiný titul, dost možná i akční adventuru. Nyní se k tomuto Call of Duty vyjádřil i Activision, který doufá, že právě toto tajené Call of Duty rozšíří fanouškovskou základnu této série.

Dnes máme tři studia pracující na Call of Duty sérii. Máme Infinity Ward, který připravilo Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare a Call of Duty: Modern Warfare 2. Pak máme Treyarch (Call of Duty: World at War a Call of Duty 3), který připravuje Call of Duty na podzim tohoto roku. Pak tu máme ještě studio Sledgehammer, které se bude snažit vytvořit inovativní hru, jenž naláká další hráče,“ řekl Tippi z Activisionu.

..........................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu