doommaster01 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 No tak až budu velky Doommaster tak ze mě bude Ajťák... Studuji Střední průmyslovou školu elektrotechnickou, obor správce sítě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 se právě rozhoduju jestly na ochrany osob a majetku nebo na chemickou :D Kam by si šel na tu ochrany osob a majetku , ja vím že jedna je v Malejch svatonovicích ale k věci ... maj tam hodně těžkej tělocvik , a všeobecně je ta škola dost fyzicky náročná , tak že jestli nejsi v kondici a neděláš žadne sport tak na ni zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Asi trpíš výpadkama paměti ...Jistě, že se to dá změnit ... koupit novou přihlášku, což znamená nový potvrzení lékaře, nový potvrzení ve škole :P tak si vezmeš bělitko a ve škole ti dají kulatý razítko aje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Bělíííítko :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ja si davam prihlasky na: Obchodni Akademii Informacni technologie a jako zachranu na zdravku :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak si vezmeš bělitko a ve škole ti dají kulatý razítko aje to Jo, jasně ... Takže ty se budeš třeba hlásit na zdrávku a budeš mít napsaný: Schopen studia v oboru výpočetní techniky bez omezení. Zvolené studium plně doporučuji. :lol: Prostě potvrzení se mění podle toho na jakej jdeš obor, pokud tě budou kontrolovat pro vypočetní techniku a ty se budeš hlásit na zdrávku, tak je to překvapivě neplatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Kenny, on si vezme bělítko:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Kenny, on si vezme bělítko:D Z tohodle nemůžu :wohow::wohow::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak si vezmeš bělitko a ve škole ti dají kulatý razítko aje to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Dejte to do hlášek fora to bělítko:D:D:D:D EDIT : Už to tam je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Nejlepe uděláš, když se přihlasís sem: http://www.s-k-s.wz.cz/ :):) Ale s tím co tady na tomto foru předvádíš a taky ten tvuj avatar (neber si to osobně xD), ale bude to jen tak tak, když se tam dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tahle je taky super http://www.plbohnice.cz/ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Darku : tady si dovoluji dát praktické video k tvé škole :D http://www.ceknito.sk/video/51178 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 SPS Kadan (obor pozemni stavitelsvi) / gympl Chomutov. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 stredni odborna pravni/obchodka/zachranar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Darku : tady si dovoluji dát praktické video k tvé škole :Dhttp://www.ceknito.sk/video/51178 ja myslel ze se pos... xD nejvic je vyuka jinak jsem na s. elektrotechnicke prumyslovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Běž na nějakou školu informatiky ... počítače už v dnešní době nikdo nezruší, takže práce je vcelku jistá;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 SPŠ Stavební !!! Stavárna je BEST ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 SPŠ Stavební !!! Stavárna je BEST ! blázni neblbněte, ste hotoví sebevrazi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Gympl :D...Jaasná volba :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 blázni neblbněte, ste hotoví sebevrazi :D Já už tam dávno jsem a říkám dost mě to baví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Já už tam dávno jsem a říkám dost mě to baví :-D to mě docela taky ale je to kurevsky těžký ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ani moc ne? Tak to máš dobrý ...Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ... Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle. Good luck ;) @Sajmoska: Na Panskou jdou dva kámoši, strašný magoři, neustále musej do něčeho mlátit nebo aspon po něčem čmárat :D[/quote'] já sem se rozhodl během 10 min :D sem na to málem zapomněl musela mi to připomenout učitelka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 já sem se rozhodl během 10 min :D sem na to málem zapomněl musela mi to připomenout učitelka :D tak to se mas cim chlubit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 to mě docela taky ale je to kurevsky těžký ×D můžeš mi říct co je těžké na stavárně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.