Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kam jdete na střední školu ?

Scrappy CoCo

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

se právě rozhoduju jestly na ochrany osob a majetku nebo na chemickou :D

Kam by si šel na tu ochrany osob a majetku , ja vím že jedna je v Malejch svatonovicích ale k věci ... maj tam hodně těžkej tělocvik , a všeobecně je ta škola dost fyzicky náročná , tak že jestli nejsi v kondici a neděláš žadne sport tak na ni zapomeň

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak si vezmeš bělitko a ve škole ti dají kulatý razítko aje to

Jo, jasně ...

Takže ty se budeš třeba hlásit na zdrávku a budeš mít napsaný: Schopen studia v oboru výpočetní techniky bez omezení. Zvolené studium plně doporučuji. :lol:

Prostě potvrzení se mění podle toho na jakej jdeš obor, pokud tě budou kontrolovat pro vypočetní techniku a ty se budeš hlásit na zdrávku, tak je to překvapivě neplatný :D

Odkaz ke komentáři

Ani moc ne? Tak to máš dobrý ...

Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ...

Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle.

Good luck ;)

@Sajmoska: Na Panskou jdou dva kámoši, strašný magoři, neustále musej do něčeho mlátit nebo aspon po něčem čmárat :D[/quote']

já sem se rozhodl během 10 min :D sem na to málem zapomněl musela mi to připomenout učitelka :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu