jura555 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 zdravím, mam problem u nekterych her s odezvou mysi a klavesnice treba u the saboteur pohnu mysi a kamera se otoci az tak za sekundu po tom takze se neda vubec mířit to same u klavesnice ja dam plyn a az tak za sekundu se neco zacne dít, dela to i u GTA 4, NFS Shift a dalsi u nekterych to nedela vubec napriklad tomb rider underworld, motorm4x..... nevite nekdo co stym? uz sem z toho zoufalej:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Mám podobnej problém,ale pouze u klávesnice. Máčku W pro jití dopředu a dopředu mi to jde třeba až po 3 sekundách a pak se to nedá vůbe ovládat,nakonec sem ve Správci uloh vypnul aplikaci Atixxx.exe a všechno šlape vpořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Mám podobnej problém,ale pouze u klávesnice. Máčku W pro jití dopředu a dopředu mi to jde třeba až po 3 sekundách a pak se to nedá vůbe ovládat,nakonec sem ve Správci uloh vypnul aplikaci Atixxx.exe a všechno šlape vpořádku. nic takoveho tam nemam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Zkus si to pročíst http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/292701;jsessionid=7cs9k3yufac2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Zkus si to pročíst http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/292701;jsessionid=7cs9k3yufac2 mam windows...a dela to jen u her nekterych jinak pri psani uplne normalne reaguje hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 TAk není to hrama? třeba blbě stažený ? nebo něco špatně nastavený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 TAk není to hrama? třeba blbě stažený ? nebo něco špatně nastavený ? ne protoze na druhem PC to jede normalne zkousel sem reinstall windowsu, hry zvysit citlivost ale furt nic... to je na facku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Že by ti to PC prostě nezvládalo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 6e by ti to PC prostě nezvládalo? :D no kdyz u hry mam 30 fps?:? u nektere kde mam trebas jen kolem 18ti to je v poho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.