Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Final Fantasy XIII

Dunky

Recommended Posts

Zdravím mám dotaz ohledně této hry.Chtěl bych vědět jak to je s tím (slyšel jsem)že hra se hraje s více hráči?co je natom pravdy?

a dále je na to potřeba gold live účet?

nebo taky něco o herních poplatkách jsem slyšel tka co je natom pravdy?

předem díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

64 se dá udělat poměrně jednoduše. Stačí nasadit Poison, pravidelně ho obnovovat a jinak být pasivní v SEN/SEN/SEN. Pokud máš postavy s Mediguardem (což bys měl mít), nedá se prakticky umřít. Poison vykoná zbytek.

62 je poměrně těžká mise, ale dá se udělat. Nasadit si co nejvíc Magic obrany (kolem 50% by mělo stačit), na začátku Shroudy, co jdou a pokud možno ihned zabít první. Pokud zbyde jen jedna, už je boj mnohem jednodušší. Paradigmy nejsou nijak zvláštní, MED/MED/MED, nebo MED/MED/SEN pro léčení, COM/RAV/RAV, nebo RAV/RAV/RAV pro breakování, COM/COM/COM pro maximální DMG, dokončovat break vždy pomocí Highwindu.

Odkaz ke komentáři

Tak musim uznat, že takovou pecku jsem na xboxu dlouho nehrál a to, že zkouším všechno. K FF jsem si jenom přičichl, možná jenom přikukoval a teď mě to naprosto pohlcuje. Po zklamání z her poslední doby je toto opravdu vzpruha. Sorry za spam, já to prostě někomu musel říct;)

Odkaz ke komentáři

Tak jeste 6 archievements guide a mam to 100% hotovy,ale problem je v tom ze ja nevim jak je udelat...3mam secret a 3mam popsany...jeden pospanej je neco jako adamant will achievement,druhej fully developed character a treti hold every weapon and acessorry...a ty secret nevim..Diky za radu lidi. :)

Odkaz ke komentáři

Adamant Will - musíš porazit potvoru Long Gui, ta se objeví po poražení Misí 56-62.

Fully developed char - musíš mít u všech postav kompletní Crystarium.

Every Weapon accessory - musíš aspoň někdy vlastnit všechny zbraně a accessorka.

Secret se těžko hádají, ale IMO by ti mohly chybět:

L´Cie Paragon - všechny mise s 5*

Superstar - boslední boss s 5*

Galuf´s Grail - všechny mise

To ale jen hádám, když napíšeš seznam všech ajchů, co máš, dáme to dohromady.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Zdarec, když tu hru dohraju, tak se můžu vrátit na Grand Puls, nebo už se ktem teleportom co mě v asi 13 kole vyvolaly ty mařky už z finishu nedostanu? Nebo aspoň kam nejdál můžu zajít abych se ještě mohl vrátit. Skončil sem u toho týpka v tem robotovy (2.boj) a za ním jsou ty dvě 4 nohé potvory, ale za ty sem se eště nedostal.

Dík za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu