PauL cZ Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zdravím mám dotaz ohledně této hry.Chtěl bych vědět jak to je s tím (slyšel jsem)že hra se hraje s více hráči?co je natom pravdy? a dále je na to potřeba gold live účet? nebo taky něco o herních poplatkách jsem slyšel tka co je natom pravdy? předem díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 1) Kde jsi takové věci slyšel? 2) Nešlo to napsat do tématu, které už tahle hra má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nejde je přeskočit, opravdu budeš muset dělat všechny znovu. A až je uděláš všechny, otevře se v poslední rundě tajná mise, s extra silnou potvorou. No, tedy zase tak silná není, aspoň z hlediska minulých dílů, ale tak trojka v této hře je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 ja zase nemuzu udelat mise 62,64 jinak vsechny mam...hp mam 15k a nejde je sundat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 64 se dá udělat poměrně jednoduše. Stačí nasadit Poison, pravidelně ho obnovovat a jinak být pasivní v SEN/SEN/SEN. Pokud máš postavy s Mediguardem (což bys měl mít), nedá se prakticky umřít. Poison vykoná zbytek. 62 je poměrně těžká mise, ale dá se udělat. Nasadit si co nejvíc Magic obrany (kolem 50% by mělo stačit), na začátku Shroudy, co jdou a pokud možno ihned zabít první. Pokud zbyde jen jedna, už je boj mnohem jednodušší. Paradigmy nejsou nijak zvláštní, MED/MED/MED, nebo MED/MED/SEN pro léčení, COM/RAV/RAV, nebo RAV/RAV/RAV pro breakování, COM/COM/COM pro maximální DMG, dokončovat break vždy pomocí Highwindu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Nanaki: Supr 62 hotova Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Tak musim uznat, že takovou pecku jsem na xboxu dlouho nehrál a to, že zkouším všechno. K FF jsem si jenom přičichl, možná jenom přikukoval a teď mě to naprosto pohlcuje. Po zklamání z her poslední doby je toto opravdu vzpruha. Sorry za spam, já to prostě někomu musel říct;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Tak jeste 6 archievements guide a mam to 100% hotovy,ale problem je v tom ze ja nevim jak je udelat...3mam secret a 3mam popsany...jeden pospanej je neco jako adamant will achievement,druhej fully developed character a treti hold every weapon and acessorry...a ty secret nevim..Diky za radu lidi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Adamant Will - musíš porazit potvoru Long Gui, ta se objeví po poražení Misí 56-62. Fully developed char - musíš mít u všech postav kompletní Crystarium. Every Weapon accessory - musíš aspoň někdy vlastnit všechny zbraně a accessorka. Secret se těžko hádají, ale IMO by ti mohly chybět: L´Cie Paragon - všechny mise s 5* Superstar - boslední boss s 5* Galuf´s Grail - všechny mise To ale jen hádám, když napíšeš seznam všech ajchů, co máš, dáme to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Nanaki:trefil ses do vsech secret :D ale ten s vsechny mise sem udelal vcera kdyz sem porazil toho saska v 64 misi...tak to zkusim jit udelam a reknu ti.Zatim diky moc chlape .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jinak kde sezenu ve hre elixir? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Tuším, že přeměnou z maxovaného Doctor´s Code. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Zdarec, když tu hru dohraju, tak se můžu vrátit na Grand Puls, nebo už se ktem teleportom co mě v asi 13 kole vyvolaly ty mařky už z finishu nedostanu? Nebo aspoň kam nejdál můžu zajít abych se ještě mohl vrátit. Skončil sem u toho týpka v tem robotovy (2.boj) a za ním jsou ty dvě 4 nohé potvory, ale za ty sem se eště nedostal. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 čus mám v této hře 2 savy a když dělám dál dojdu k bossovi a jsou vedle něj 2 menší bossové co se obnovujou i když je zabiju ubec je nemůžu zabít spíš teda toho bosse nějaká finta? jinak jak dlouho cca trvá dohrání této hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka2000 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Zdravím kde se dá v této hře sehnat fortisol a deceptisol? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Padá z potvor, nebo se dá koupit v obchodě, ale až těsně před koncem hry (Eden Pharmaceutics). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.