zidd Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím... dopředu se omlouvám..:)Hledal jsem ale nic jsem nenašel..:(:( Vzhledem k tomu že umd vůbec nepoužívám max jako skladiště..:) A tak mě napadlo co tam dát hdd na PSP mi nestačí ani 16Gbkarta protože používám psp opravdu na vše!! A tak jsem se chtěl zeptat je tu někdo kdo to má?? jaký hdd tam de. Jaká kapacita! ATD... prostě nějaký informace..:) To je základ.. nic jsem tu nenašel..:( P.S: kdyby ste měli pocit že je to FAKE tak to smázněte. A omlouvám se....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 O tomhle jsem tedy ještě neslyšel, ale byla by to bomba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Přesně tak, bomba by to byla ale myslím že to neklapne... PSP by muselo mít na HDD přizpůsobenej HardWare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak kup photofast cr-5400 a do toho dej 2x16gb micro sd ... sice to bude pomalejší ale budeš mít 32gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Líbilo by se mi cca 80-120Gb...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 HDD PSP opravdu nejde HDD potřebuje potřebuje žrát hodně napajení ,což psp do USB nevidá ;) Prostě to nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Na YT je pár videí že si HDDčko napojili přes USB (nvm jestli fakt jde bo to je fake) http://www.youtube.com/results?search_query=psp+hdd&search_type=&aq=f A jak říká DyTik, určo by to dost žralo baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 NN ste mě nepochopily! Asi..:) dělají se např. kamery který mají 60GB vlastní paměti tak nemůžou mít tak velkou spotřebu. a kdyby to nějakej koumák napojil namísto karty!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 neexistuje hdd který by žral stejně málo jak paměťovka :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 podle mě by to mohlo jít, možná by to šlo na principu vypalovačky a třeba dvd-RW. ale bylo by to děsně pomalý. A ten co by to udělal by byl fakt machr :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Vyrábí se tzv HDD SSD jsou to vlastně flešky akorát v mnohem větší kapacitou!! a Musí mít malou spotřebu měl jsem možnost držet v ruce videokameru HDD/DVD Toshiba a měla vlastní pamět pokuď si dobře pamatuji 40GB a baterka měla 890mAh a vydžela natáčet cca4hodiny což neni zlí!! Takže mě nikdo nepřesvědčí o tom že to nejde! Ono to de.. jenom někdo musí vědět jak tyto věci přesně fungují!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 To jsou tady zase pani chytraci :roll: Samozrejme HDD do PSP muze byt. Jedna se pak o 1.8" HDD (ten, co se dava do ipodu). Vetsinou to vsichni resi tak, ze se pres redukci napoji na USB a pripojuje se na nej pak pres irshell, ktery umi i mountovat isa.. Je to sice horsi, nez kdyby to slo do slotu pro pametovky, ale lepsi, nez dratem do oka. Napajeni si to muze brat z baterie (5V).. Pokud by existovala redukce ze ZIF (tusim, ze tak se nadava tomu konektoru na tom hdd) na memorystick, tak by to slo i pripojit normalne jako pametovka.. ad. SSD (prispevek se tu objevil behem toho, co jsem psal post): teoreticky je to mozne take, ale nejmensi SSD je 2,5" a to je moc velke. Muzete si vyrobit vlastni SSD z CF karta + redukce + redukce na USB.. ale to je redukci az az a tak by se to do slotu asi uz neveslo. (Navic nvm, zda je redukce z ATA na USB nebo SATA na USB v nejake normalni velikosti..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ve finále to tedy de..:) Ale kdo se do toho pustí!!:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Viděl jsem mod na jedno PSP modding forum místo mechaniky ,reprák ,kameru,16gb karty,další baterku, a takový sračky ... ale HDD ?? To fakt né! EDIT:// Tady v tomhle videu má HDD vlastní napájení .. Ten konktor u PSP nevidává tak velký napětí aby dokázalo utáhnout hdd :-! (možná se dá nějak upravit ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 HDD - hard disk drive SSD - Solid-state drive aby bylo jasno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 acidmods.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ja vam rikam, ze to mozne je, ze takove napeti, resp. proud PSP baterie ma. Dokonce jsem takove PSP s HDD nekde i videl v realu fungujici. Dytik, ty si tu mel klidne svoje, ja rikam fakta. Pokud stale neveris, tak si rozeber ipod classic a podivej se, co tam je za baterii a pak mozna uveris. Pokud se ti nechce rozebirat, tak http://www.digitalmania-online.com/image-files/vidbat_image005.jpg (to cerne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ja vam rikam, ze to mozne je, ze takove napeti, resp. proud PSP baterie ma. Dokonce jsem takove PSP s HDD nekde i videl v realu fungujici. Dytik, ty si tu mel klidne svoje, ja rikam fakta. Pokud stale neveris, tak si rozeber ipod classic a podivej se, co tam je za baterii a pak mozna uveris. Pokud se ti nechce rozebirat, tak http://www.digitalmania-online.com/image-files/vidbat_image005.jpg (to cerne) Dobře ,ale když by sis teda jakože koupil ten 1,8 HDD tak by tě stál kurev... moc. A beztak ještě se vtom rejpat a pájet ... edit//: http://www.acidmods.com/forum/index.php/topic,21818.0.html tady včechny topici kolem HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 No.. 2500Kc za 80GB.. je na kazdem, zda by do toho sel.. Ja bych do toho nesel - ale vyjde to vyhodneji, nez 80GB pametovych karet.. Ale dotaz byl, zda je to mozne - tak odpovidam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 No.. 2500Kc za 80GB.. je na kazdem, zda by do toho sel.. Ja bych do toho nesel - ale vyjde to vyhodneji, nez 80GB pametovych karet..Ale dotaz byl, zda je to mozne - tak odpovidam. Už bych to uzavřel ... NA té stránce je plno modu s HDD,chtěl bych vidět někoho kdo se hrabe v PSP + dá 2500kč za hdd :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 chtěl bych vidět někoho kdo se hrabe v PSP + dá 2500kč za hdd :-/ Navštiv Ameriku :lol: Každopádně taky myslim že je to zbytečný, komu je málo i 32 GB tak ať si těch paméťovek koupí třeba 5 a háže je do UMD mechaniky i když je to vyjde dráž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Koukám že z dotazu se stala malá verbální válka co je a co není možný!! 1. Když nemám mladej kluk (Dytik,Connect) pravdu tak je to zbytečný, drahý nebo to nemá cenu!! Omyl pánové všechno má svou cenu. Jak si myslíte že vznikali největší vynálezi?? tak že někdo vymyslel něco co dalšímu přišlo jako nesmysl!!! 2. Beru to i z praktickýho hlediska!!! Všichni z vás nosí flešky nebo jiná záznamová zařízení!! Já nosím u sebe většinou ExHadr...a PSP taky.. proč to nezkusit zkombinovat!!?? 16Gb?? popřípadně 32GB i dneska je to málo. Spočítejte si někdy kolik dat máte v Ps nabo na exterňácích? Hudba,filmy, fotky, atd...:) P.S.:Já to klidně dám..:) když se v PsP můžete hrabat kvůli blbejm světýlkům a jiným kravinám tak proč né kvůli tomuto! Určitě je to užitečnější!! Toť můj názor na věc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 a neslo by to pres nakou databanku?? ta ma vlastni napajeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 to byl původně muj nápad :) http://console-forum.net/showthread.php?t=86957&page=2 http://console-forum.net/showpost.php?p=832552&postcount=26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Toto je zajimave http://www.slashgear.com/witchain-usb-drive-enclosure-for-psp-2832212/ .. jen je dost divne, ze to utahne 2,5" HDD po USB.. to je nejaka blbost.. v PSP snad do USB zadne napeti z baterie ani nejde. Ale IMHO je mozne pouzit (s irshellem nebo usb iso loaderem) nejaky externi prehravac/uloziste pro fotky, ktere podporuje usbhost a ma vlastni napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.