Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2.01 na 1.5


Pajk

Otázka

Potreboval bych poradit s nasledujici zmenou, pripadne jak upravit PSPcko pro hrani ISO her. Prosel jsem uz nekolik navodu, ale nejak se zaseknu na prvnim kroku a to upgrade na 2.71. Stahnu pozadovany Eboot.pbp soubor a nahraju do prislusne slozky na MS. Kdyz vsak na nej najedu, tak co objevi hlaska "Corupted Data" a tim koncim. Zkousel jsem ten soubor stahovat znovu, ale stale stejne.

P.S.: Neni tu nekdo z HK nebo okoli kdo by byl ochoten upravit jedno PSP s TA082 - 3.03. Pripadne i to o kterem pisu vyse. Nejak na to nemam dost odvahy. :-( Diky za info. ICQ 272-765-769

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Z ruznych zdroju jsem stahl jak soubor EBOOT.PBP, tak i 8046_EBOOT.PBP. Oba maji stejnou velikost a oba jsem i zkousel. Zkusil jsem i 8046_EBOOT.PBP prejmenovat na EBOOT.PBP, ale ani to nepomohlo.

hmm to je divny..tak skus hodit na jiny fw treba na 2.60 a z toho pak na 2.71..ale je divny ze to nejde takle normal..jinak skus tedle http://dl.qj.net/Firmware-2.71-PSP/pg/12/fid/8046/catid/163 a prejmenuj to EBOOT.PBP..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu