Enty Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Čau zvažuju že si koupim nové auto ale zatim nevím jaký takže chci vědět jaký máte pro inspiraci ? :) (za Foto se zlobit nebudu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 V jaké cenové relaci? Nové nebo jeté? :) Jinak auto momentálně nemám a ani o něj nestojím, vše mám kousek a proto by se mi nevyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 V jaké cenové relaci? Nové nebo jeté? :)Jinak auto momentálně nemám a ani o něj nestojím, vše mám kousek a proto by se mi nevyplatilo. Určitě jeté jinak aby to moc nepřekročilo 200tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 V naší rodině máme : Range Rover Sport 3.6 TDV8, Renault Megane ( 2. řada ), Škoda Fabia ( 1.řada ). Nejporuchovější je určitě Renault, protože od koupi ( cca 5 let ) jsme vyměnili asi tak 30x žárovky, volant se měnil, kufr se pořád zasekává, atd... prostě asi špatný kus, protože známý má taky Megana a ze světlama problém neměl. Fabia je dobré auto. Máme ji přestavenou na LPG, takže cca 1kč/1km. S tím jezdím nejčastěj, protože mám řidičák asi 3 měsíce a zbylé auta mi nechcou rodiče půjčit. Range Rover. No jediný problém co měl, bylo porouchané Turbo, na které jsme museli čekat asi měsíc než došlo z UK. Jinak je to fakt loď a jsem rád že ho naši koupili. Nevím kolik máš peněz na auto, ale teď je nový Renault Fluence, který stojí od cca 250 tisíc a je to fakt pěkné auto. Ale pokud máš tolik peněz, v bazaru seženeš Audi A4, najeto kolem 100000km. Fakt luxusní auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak za 200k už máš docela velkej výběr , napis co od něho čekáš jaký má být např. kombi , kupé atd.. a jakou preferuješ značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lada/niva/7756171 kup tohle budeš cool :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak za 200k už máš docela velkej výběr , napis co od něho čekáš jaký má být např. kombi , kupé atd.. a jakou preferuješ značku Díky že mi chcete takhle pomáhat hledat, ale asi ste mě blbě pochopili chci po vás přesně to jako to napsal RodriguezTwiggy jaký doma maj s čim jezdí on atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 zatim nic nemám ale letos (příští rok) si budu kupovat Škoda Felicia.... nic jinýho bych ani nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lada/niva/7756171 kup tohle budeš cool :lol: O tom právě uvažuju xD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 ja ted kupuju BMW X6 jen tak pro inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Peugeuot 407 rok výroby 2009 fungluvka ale za 200k asi ne XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.