Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaké vlastníte auto???

Enty

Recommended Posts

V naší rodině máme : Range Rover Sport 3.6 TDV8, Renault Megane ( 2. řada ), Škoda Fabia ( 1.řada ).

Nejporuchovější je určitě Renault, protože od koupi ( cca 5 let ) jsme vyměnili asi tak 30x žárovky, volant se měnil, kufr se pořád zasekává, atd... prostě asi špatný kus, protože známý má taky Megana a ze světlama problém neměl. Fabia je dobré auto. Máme ji přestavenou na LPG, takže cca 1kč/1km. S tím jezdím nejčastěj, protože mám řidičák asi 3 měsíce a zbylé auta mi nechcou rodiče půjčit. Range Rover. No jediný problém co měl, bylo porouchané Turbo, na které jsme museli čekat asi měsíc než došlo z UK. Jinak je to fakt loď a jsem rád že ho naši koupili.

Nevím kolik máš peněz na auto, ale teď je nový Renault Fluence, který stojí od cca 250 tisíc a je to fakt pěkné auto. Ale pokud máš tolik peněz, v bazaru seženeš Audi A4, najeto kolem 100000km. Fakt luxusní auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za 200k už máš docela velkej výběr , napis co od něho čekáš jaký má být např. kombi , kupé atd.. a jakou preferuješ značku

Díky že mi chcete takhle pomáhat hledat, ale asi ste mě blbě pochopili chci po vás přesně to jako to napsal RodriguezTwiggy jaký doma maj s čim jezdí on atd. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu