jura555 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 zdravím nevite kde najdu savy z gta 4? sem uz celkem daleko ale prechazim na jiny PC a nechce se mi to hrat odznova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Chtěl by si moje save..? Nevím jak je hra ještě dlouhá, ale řekl bych ,že budu už na konci hry..? Chvilku si ješťě pohraješ. Nějaké save najdeš na [url="http://www.gta.cz/"]www.gta.cz[/url] //Tak se mi zdá ,že asi budou v Dokumenty/Rockstar Games/GTA IV (Windows XP)// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 ted nevim estli sem te spatne pochopil ja nebo ondrejsetina ... ja mam savy zde x) E:\Users\TwiCe\Documents\Rockstar Games\GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 ted nevim estli sem te spatne pochopil ja nebo ondrejsetina ...ja mam savy zde x) E:\Users\TwiCe\Documents\Rockstar Games\GTA IV to jo ale kde tam? ja tam jen: user music, videos a benchmark... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.