jura555 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 zdravím nevite kde najdu savy z gta 4? sem uz celkem daleko ale prechazim na jiny PC a nechce se mi to hrat odznova... Quote
ondrejsetina Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Chtěl by si moje save..? Nevím jak je hra ještě dlouhá, ale řekl bych ,že budu už na konci hry..? Chvilku si ješťě pohraješ. Nějaké save najdeš na [url="http://www.gta.cz/"]www.gta.cz[/url] //Tak se mi zdá ,že asi budou v Dokumenty/Rockstar Games/GTA IV (Windows XP)// Quote
TwiCe Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 ted nevim estli sem te spatne pochopil ja nebo ondrejsetina ... ja mam savy zde x) E:\Users\TwiCe\Documents\Rockstar Games\GTA IV Quote
jura555 Posted March 8, 2010 Author Report Posted March 8, 2010 ted nevim estli sem te spatne pochopil ja nebo ondrejsetina ...ja mam savy zde x) E:\Users\TwiCe\Documents\Rockstar Games\GTA IV to jo ale kde tam? ja tam jen: user music, videos a benchmark... Quote
Recommended Posts