toro Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Asi myslíš externí 2,5 " HDD , který se dá připojit USB konektorem . Ano - dá se použít , ale musíš ho naformátovat v xboxu a pro instalaci her lze použít jen 16 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidas Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 presne ten,tak to je slabota..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 s pripojenim problem nemam, jen bych potreboval pres transfer kit skopcit do pc muj profil a savy, ktere mam skopcit soubory? jakym zpusobem to pak dostat do X360 S? po starym xboxu mi zustal HDD a ten bych potreboval prodat abych mohl koupit to esko. dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Proč by jsi to dělal složitě transfer kitem ? Jestli máš na xboxu dashboard 9199 , tak naformátuj flešku v xku a překopíruješ profil i savy na flešku a potom rovnou do nového xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 nemam starej xbox, uz mi zbyl jen HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Zdravim, ve složce Partion 3 -> Content je složka, která začíná na písmeno E (její název se neříká, protože je to ID tvýho profilu ...).V tý složce budou všechy savy a i profil, stačí jen překopírovat přes PC pomocí XTAF na flashku s FATX strukturou do stejných adresářů a pak připojit flashku k novýmu X360 (samozřejmě za předpokladu, že má NXE 9199). Musím Tě ale upozornit, že pokud jsi dostal ban, nebude to fungovat. Ban na live zařídí, aby se profil tvářil na nezabanovaný konzoli jako poškozený a všechny savy jsou na něj vázaný ... exitujou dvě možnosti. Bud obnovíš přes Live pomocí Recovery GamerTag a nebo podle návodu tady - všechny výhody a případný nevýhody jsou tam vypsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 a pokud mám disk z jiného xboxu a chtěl bych ho nejdříve naformátovat v pc než ho dám do svého xboxu. Jakým způsobem ? stačí jen vše smazat a pak naformátovat v xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 HDD z jiného xboxu můžeš rovnou smazat naformátováním v xboxu - na to nepotřebuješ použít počítač . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 to mě je jasné, ale kdybych chtěl, tak ho můžu vzít v PC na fat32 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Nemůžeš ho naformátovat na FAT 32 , protože xbox používá úplně jiný system formátování . Ukládání profilů , savů a instalace her je ve speciálním xbox formátu , takže HDD pro používání v xboxu naformátuješ jen v xboxu . Xbox HDD ani jeho strukturu normálně v PC ani nevidíš , takže ho nemůžeš formátovat . Aby jsi ho viděl , tak musíš použít program XPort 360 . Ale naprosto nechápu , proč to chceš dělat jiným způsobem , než rovnou v xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jen se mi jedná o to, kdybych vzal disk s xbox360, naformatoval ho např. na ntfs. používal ho jako PC disk nějakou dobu. a když bych ho chtěl vrátit do xbox360 tak jestli si xbox s ním poradí. a nejedná se mi o to, zda ho načte souborově - to mi je jasné že ne, ale zda zjistí že tam má disk např. 120 GB a dokáže ho správně naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak ty to asi naprosto nechápeš . Jak ho chceš formátovat , když se ti v počítači vůbec neukáže ? Můžeš formátovat něco , co PC vůbec nevidí ? Jedině že by na to existoval nějaký jiný program o kterém nevím . Když by jsi ho chtěl potom dát do stavu , aby jsi ho zase mohl používat na xbox , tak by jsi ho musel znovu upravit - ale ne jednoduchým připojením k xboxu .Někde tady na foru na to byl návod - musel by jsi na něj nakopírovat system z původního HDD . Celý tvůj výmysl považuji za totální hovadinu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 nahrává se tam nějakej jinej fw. pravda, tímto způsobem se vlastně z WD BEVS dají udělat xbox360 disky. to mě stačí. díky za nakopnutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marxtone Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Zdravím, velmi rád bych se některého profesionála zde na fóru zeptal, zda-li je vůbec nějaký způsob si zahrát novou hru XBL Pinball FX z HDD nebo z FLASH disku. Stáhl jsem si to z torrentu, a je tam informace, kam to nainstalovat (cesta). Adresářová struktura je mně neznámá. Dva adresáře s čísly a v nich soubory bez přípon. Mam FLASH xbox od Romika někdy z února 2010 (tímto ještě jednou děkuji) a poslední DASH před tím novým na kinect. Je nějaký způsob, jak si tu hru zahrát ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Arkádovky z XBL jdou spustit jen stáhnutím z XBL za MS points . To co jsi stáhnul jde spustit jen na konzoli s JTag . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Jelikož mi v ,,podej ruku blbovi,, neporadil :D zeptám se tady,kam a jak nahrát soubory v tom Xportu 360?Hlavně videa a v jakým mají být formátu abych je mohl na xku přehrát.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrabis954RR Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak na tohle bych chtěl znát také odpověď. především jak na filmy v HD kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak na tohle bych chtěl znát také odpověď. především jak na filmy v HD kvalitě. Už zase další chytrák , který si neuvědomuje , že xbox je HERNÍ KONZOLE a chce z ní mít domácí kino . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soustek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, jsem v tom uplny zacatecnik a i presto, ze jsem toho spoustu zde, ale i jinde precetl, tak stejne se musim zeptat, protoze v tom zacinam mit gulas. Mam od romika "k Vanocum" flashnuty xbox + XBReboot + Xexmenu1.1. ted bych potreboval vedet, jak propojim pomoci Total Commander pres FTP Xbox s PC pres router. Zkousel jsem to podle tohoto navodu, ale bezuspesne. Chci si totiz zde stazene hry zkopirovat na hardisk v Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 prosim o radu jak pripojit HDD ze slima k pc? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Tušim, že se dělá i transfer kit pro tuhle verzi (možná jsou stejný?) ... druhou možností je zase HDD rozebrat a připojit. Na co to chceš? Nestačila by flashka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 transfer kit na starej HDD mam, ten ale nepasuje, fleska by stacila ale usbxtaf mi dela problemy, vzdycky se sekne, HDD se mi rozebirat nechce, nerad bych ho znicil. no zkusim pohledat jestli se dela transfer kit i pro HDD ze slima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Dobrý den já mám dotas já mám hdd na xbox 250 GB a ještě tam mám volných 60 GB a když jsem to propojil do pc přes pransfer kit a přes xport 360 jsem tam chtěl dát hru tak se my psalo že na tento soubor nemám místo i když správně mám nevýte čím to může být.Děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Dobrý den já mám dotas já mám hdd na xbox 250 GB a ještě tam mám volných 60 GB a když jsem to propojil do pc přes pransfer kit a přes xport 360 jsem tam chtěl dát hru tak se my psalo že na tento soubor nemám místo i když správně mám nevýte čím to může být.Děkují Hru nemůžeš dát přes TRANSFER KIT na HDD xka . Můžeš ji jen nainstalovat v xku z DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 já myslel game on deman a nebo arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.