Jarda66 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Chtěl bych se zeptat, když budu chtít dát na HDD z Xboxu360 např. updaty her a vůbec s HDD pracovat např. programem Xport 360 nebo Xplorer360 tak jestli je na to možno mít origo - Microsoft transfer kit - nebo neoriginální transfer kit - jdou tyto "neoficiální" operace s HDD uvedenými programy dělat na obou typech transfer kitů nebo jen na neoriginálním? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Chtěl bych se zeptat, když budu chtít dát na HDD z Xboxu360 např. updaty her a vůbec s HDD pracovat např. programem Xport 360 nebo Xplorer360 tak jestli je na to možno mít origo - Microsoft transfer kit - nebo neoriginální transfer kit - jdou tyto "neoficiální" operace s HDD uvedenými programy dělat na obou typech transfer kitů nebo jen na neoriginálním? Díky. Myslím že si děláš zbytečné starosti . Jestli je to originální a nebo neoriginální tak to na přenos dat nemůže mít vliv . Hlavně že funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Asi jsem ten dotaz nepoložil srozumitelně. Jde mi o to zda ten originální Microsoft transfer kit to vůbec umožňuje provádět tyto neoficiální operace za pomocí těchto programů když je určen jen na přenos savů z jednoho HDD na druhý HDD bez pomoci PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Asi jsem ten dotaz nepoložil srozumitelně. Jde mi o to zda ten originální Microsoft transfer kit to vůbec umožňuje provádět tyto neoficiální operace za pomocí těchto programů když je určen jen na přenos savů z jednoho HDD na druhý HDD bez pomoci PC... Funguje to naprosto bez problémů v PC . Můžeš v PC dělat v HDD úpravy ( třeba savů ) , vkládání Dem , můžeš si dělat zálohy savů v PC a podobně . Používej ale Xport 360 - Xplorer mi nefungoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 muze mi nekdo poradit kam mam nakopirovat hudbu a obrazky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Mužete mi helpnout někdo ? Rozebral jsem HDD od Xboxu a chci ho připojit do PC W7 64bit. připojil jsem ho jako normal HDDale v Tento Počítač ani v XPORT 360 se mi nekuazal ve Správě disku ho normalně vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Prosim o radu, HDD z xboxu mam pripojeny pres transfer kit k PC, otevru xport 360, HDD mi to najde ale nejde mi na nej nic kopirovat, mista mam plno. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Prosim o radu, HDD z xboxu mam pripojeny pres transfer kit k PC, otevru xport 360, HDD mi to najde ale nejde mi na nej nic kopirovat, mista mam plno. Díky. A co na něj chceš kopírovat ? To není HDD PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 A co na něj chceš kopírovat ? To není HDD PC . Já vím, že to není HDD PC :), stáhl jsem si Demo NHL 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Já vím, že to není HDD PC :), stáhl jsem si Demo NHL 2012 Tady máš návod kam to dát - je to návod na flešku , ale platí to i pro HDD : http://console-forum.net/tema/110067-js-kvypalit-vic-dem-na-1-dvd Zde i kam se ukládají jiné věci : http://forum.xbox-360-shop.info/demo-na-flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Jo, tohle ja všechno vím, ale mě to tam nejde prostě zkopírovat, když tam myší chci přetáhnout ten soubor tak se mi tam ukáže takový to přeškrtlý kolečko a nic, ale když to dělám na Flash disk tak mi to jede v pohodě, tak mi to přijde divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Musíš kliknout do okna pravým tlačítkem myši a zvolit Add File. Pouhým přetáhnutím soubor nelze zkopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky182 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Jde přes ten kabel na hdd přenést i filmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Myslím že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Zdravím..potřeboval bych dát na hardisk od xboxu ( slim) , přes PC , hry na RGH..Půjde to přes ten transfer kábl? Někde čtu , že je to jenom pro přenos ze starého do nového xboxu. THX za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Transfer kabel má připojení jen na starý HDD k fat xku . Můžeš ale použít kopírování podle tohoto návodu : http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Aha.. Děkuji za radu ;-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.