LuK4SO Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Hmm, ty mám taky ;) Ale přestaly se mi líbit :D Už jsem to zkoušel rozdělat, je to jednoduchý jak facka, ajk jsi řikal ;) a vážnenemáš zájem o modré&červené ? potrebuju je prodat (150kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 150 jo? Na konzole-prislusenstvi je mam 2 tlačítka za 100 + postovni.... hele, jo.. ale ja neci tří barevné psp :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Možná bych věděl, jak udělat ty černý tlačítka ;) Co takhle zkusit vyndat ty klasický bílí ?? A koupit černej sprej a nastříkat je ?? To by možná šlo ... ale myslim, že s autolakem by to nebylo ono ;) chce to náký pěkný barvičky a tím mam na mysli spreje na graffiti :D třeba tyhle http://graffitishop.cz/katalog/molotow-molotow-xxl-clasic--38.html nebo http://graffitishop.cz/katalog/montana-cans-black-new--40.html ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Když už černá, tak ta nejčernější! http://graffitishop.cz/katalog/molotow-molotow-covers-all-400-ml--6702.html :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 150 jo? Na konzole-prislusenstvi je mam 2 tlačítka za 100 + postovni.... ok tak 80+posta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ne dík, já ci obě stejný a ty už mám... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 ok ok zpráva pro ostatní zajemce kteří chtějí tento tuning mám tu 2x cervené L+R a pak jeste 2x modré L+R dám 2 tlacitka za 80kč plus pošta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 já myslel že máš mix 2 tlačítka ( modré, červené ) nebo to kupuješ jen tak? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 ne nukupuju jen tak :) mam 2cervene a 2modre prodam bud to namixované nebo obe stejne barvy za 80kč+posta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 aha ;) stejně si budu muset ještě koupit sadu šroubků asi z playcentra... mám je jeksi ohoblované, a mám strach abych to potom zase dal dohromady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 aha ;) stejně si budu muset ještě koupit sadu šroubků asi z playcentra... mám je jeksi ohoblované, a mám strach abych to potom zase dal dohromady :D spis zajdi stema starima nekam do servisu pc nebo do elektra a poptej se po nich na playcentru je maj tusim za 300 a to mi příjde až moc drahé.. :(:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 njn trochu je, ale pak si vem že takové šroubky nekoupíš na každém rohu, a tady to máš vše v jednom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 njn trochu je, ale pak si vem že takové šroubky nekoupíš na každém rohu, a tady to máš vše v jednom :D ale drahý jako swi*e ja jsem pred nedavnem prevlikal komp (do jinýho keysu) kys jsem koupil v kameném obchode fh system a dostal jsem k nemu zdarma pytel sroubku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 :DD tk to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Jak někdo může napsat "mýsto"... Návod dobrej, ale ta čeština je na zabití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 dá se to použít i na psp 3004?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 to je snad jasný, psp slim a brite se od sebe co se HW týče moc neliší, takže ano, dá se to použít i na psp 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 chci se zeptat šlo by v barvě sehnal i na FATKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 chci se zeptat šlo by v barvě sehnal i na FATKO ano šlo koukni na dealextreme.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 na DX maji barevny jenom na slima nebo brite, na fatko pouze klasicky čirý, esi tam ale mají i barevny na fatko hoď odkaz, taky bych je bral ale na DX ani jinde sem je nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 vím že je to OF ale neví někdo kde by se měly napájet diody ?? ale aby to furt svítilo a ne na tym lock a na wifi dík moc :) tak nejlepší je přerušit obvod po spínači HOLD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeek Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Jsou i barevná tlačítka L a R i na psp 3004 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Tlačítka pro psp 2000 a 3000 jsou identická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 vím že je to OF ale neví někdo kde by se měly napájet diody ?? ale aby to furt svítilo a ne na tym lock a na wifi dík moc :) Nevím jak ty, ale z vlastní zkušenosti vím, že je někdy opravdu dobré to vypnout. Svítilo by ti to i kdyby jsi psp měl vypnuté a myslím, že to by nebylo to právé ořechové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 souhlasím s tebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.