Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ouu, velký thx. Já kopíroval jenom samotnej crack a ty soubory vedle ne xD Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 :psp:Tak já se přiznám teď trochu bojuju z korunkama ale na tuhletu hru se těším čím dál tím víc sem opravdu zvědavej až to zmáčknu:psp:už aby to bylo:!::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Zde je návod pro ty, kterým se hra neukládá. Postup je odzkoušen a neměl by s ním být problém. Krok 1 ##### Start ► Ovládací panely Krok 2 ##### V okně Ovládací panely ► Uživatelské účty Krok 3 ##### V okně Uživatelské účty ► Spravovat jiný účet Krok 4 ##### V okně Spravovat jiný účet ► Vytvořit nový účet Krok 5 ##### Vyplnit jméno [bEZ DIAKRITIKY] ► Zvolit typ účtu - Správce ► Vytvořit účet Krok 6 ##### Start ► Šipka vedle Vypnout ► Přepnout uživatele ► Přihlásit se na vytvořený účet Krok 7 ##### Zapnout BFBC2 ► Hrát ► Have fun. _______________________________________________________________________________ Crack http://www.multiload.cz/stahnout/169795/bbc2-crack-rar/ Musíte nakopírovat celý obsah složky do >>> C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Spustím hru SinglePlayer a začíná to tím Vietnamem a počkám do uložení. A když hru restartuji ,tak hraji zase od úplného začátku.Po restartu hry jsem zkoušel Resume Game ,ale bohužel se hra nespustí.. Zkoušel jsem ještě hrát My Campaign, ale hra se také neuloží.. Musím se třeba přihlásit..? Login..? od kdy je rok 1944 vietnam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 nic ve zlem ale BC2 dostalo všude mnohem lepší hodnocení než MW2,ja jsem si zkousel betu a dost se mi libila a to jsem starej mazak v Bf2 hodost plukovník a pak sem presel na BF 2142 hodnost general takze to mam dost ohrany a vim o cem mluvim pro me Bc 2 absolutní eso a hlavně me dostalo to deformující se prostředí a konečne v BF stříka aspon krev trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ta hra je pekna blbost - v posledni dobe jsou videohry na jedno brdo - nechapu jak se touto primitivni veci muze nekdo bavit - je to uplne o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 od kdy je rok 1944 vietnam ? Tak třeba od té doby co jsem to napsal.. Tak třeba od doby co jsem to napsal ,ale nemohu měnit historii ,protože válka ve Vietnamu byla až o dvacet let později. Tak že ,děkuji za upozornění..Jsi bystrý.. A ten návod na "save" vyzkouším. Snad mi ti to půjde..Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.