Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bodycount


tekken90

Recommended Posts

Platformy: PS3, Xbox360

Datum vydání: TBA

Oficiálně: Bodycount

Nedávno jsme v novinkách psali o novém projektu herního scénáristy Stuarta Blacka, který stojí za tolik populární akční hrou BLACK od studia Criterion. Nejnovější číslo Oficiálního Xbox magazínu odhalilo, že se tato nová hra bude jmenovat Bodycount a vyvíjí ji studio Guildford, kam kromě Stuarta Blacka přešli i další vývojáři z Criterionu. Bodycount je tak jakýmsi duchovním nástupcem BLACKu, kdy hráče bude čekat rychlá akce plná obrovských explozí. To je bohužel zatím vše, co o hře víme, ale vzhledem k tomu, že do vydání nového OXM zbývají jen dny, brzy vám přineseme první pořádné informace a dost možná i obrázky. Bodycount je ve vývoji pro Playstation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bodycount – první informace a obrázky! Musíte vidět!

Včera jsme vás informovali, že magazín OXM odhalí hru Bodycount, novou hru od scénáristy hry Black. Ta nás zavede do globálních bojů, kdy budeme muset zlikvidovat všechny své nepřátele. Autoři slibují výbušnou rychlou akci, kde se nebude šetřit nejrůznějšími efekty a kromě kampaně pro jednoho hráče nemá chybět ani kooperativní režim a klasický online multiplayer. Celá hra je poté postavena na modifikovaném EGO Enginu, který slibuje tu nejlepší možnou podívanou. První dva obrázky na Bodycount si můžete prohlédnout na kartě link . My jenom dodáme, že by se hra mohla klidně jmenovat Black 2. Grafickým stylem a stylem i samotné hry je Bodycount Blacku hodně podobný. Bodycount vyjde začátkem příštího roku na Xbox 360 a Playstation 3.

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/bodycount-_1694.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu