Drew1468623667 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 EDIT: nechybi ti jako vydavatel CAPCOM? nebo jsem slepej ..XD Jo... chybí... ale nechce si mi zase otravovat moderátora aby mi to uprvil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Half-life, Deus Ex, Silent Hill, MGS, Plants vs zombies, Team fortress 2, Diablo, Fahrenheit, Quake, Syberia - to jsou klasiky, teď už jen vychází pořád to samý dokola akorát s lepší grafikou, prostě nuda která mě už nepřekvapí (samozřejmě existujou i vyjímky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 COD 4, 2, MW2 World Of Warcraft CS:S Assassins Creed 1/2 FIFA, NHL Warcraft 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Fallout všechny díly Stalker všechny díly Half Life všechny díly Fear všechny díly Saw The video game Gta všechny díly Starcraft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Counter strike source call of duty 4 stara dobra hra: metal gear solid battlefield2 a urcite taky i Borderlands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 a co tak Project IGI 1,2. AoE,Fable,COD cela serie,a samosebou Fifa..best of IGI...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Bioshock 1 (u 2 čekam na češtinu) Mass Effect 1,2 -10/10 Warcraft 3 CoD:MW 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vabaky Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 nejlepsi asi Assassi Creed CoD4 Multiplayer Star Wars Force ultimate sith edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Fallout 1 Fallout 2 Metro 2033 Mass Effect 1 Mass Effect 2 Baldurs Gate 1 Baldurs Gate 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Nechápu co maji všichni s tim assasins creedem, jako nějaká extra pecka mi to nepřijde. Je to jen lezení po věžích v pěkný grafice :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 nevim jestli jsi to hral ale AC 1 a 2 je kalba hmm...musis zazit na vlastnej kuzi)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eror Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Tak treba Counter strike sourece (CS:S) Lineage 2 všechny party (L2) Age of empire 3 Battlefield 2 (BF2) Rome total War To asi vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 U mě zabodoval Assassin's Creed 1. Dvojiku is ted koupim na PS3 a myslím že žklamaný nebudu. Dále mě zaujal CoD 4 MP a jako vždy GTA SA a IV. Je ještě více dobrých her ale tyhle jsou u mě nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbazzy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Skvělých her jsou mraky, ale u mě třeba: Operace Flashpoint: Dragon Rising, World of Worcraft, CoD 6 a samozřejmě Mafia(u ní oceňuju hlavně příběh). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 nej je Mafie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Včera sem dohrál Metro 2033 jedna z nej her co sem hrál.Perfektní příběch,atmosféra i hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Gothic 1,2, Half Life 1,2 + datace, Mass Effect 1,2, CoD vsechny,Far Cry, je toho mnohem vic jen si to nepamatuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Jasně Mafia :) ostatní se mi nechce vypisovat je jich moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 na pc mě vůbec nic nebavilo, až na hry od Valve....... HL/CS 1.6 jsou pro mě nejlepší a taky jediný hry na Pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 CoD 1 až 6 GTA 3 až 4 Racedrive GRID Counter-strike: Source Mafia Crysis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 COD 2,4,6 GTAčka Crysis Half-life a Portal a samozřejmě Diablo a Warcraft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom1225 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Nejlepší jsou hry od Blizzard: Diablo I ( to ještě nic moc) pak Diablo II ( dost dobré) a brzy vyjde Diablo III(to bude skvělý) pak Starcraft ( good game) a brzy vyjde Starcraft II (to bude hodně dobrý..):wohow::wohow::wohow::wohow: No, ale to sem asi trochu mimo... 1. místo: Diablo II 2. místo: Portal 3. místo: Half-Life: Opossing force 4. místo: Devil May Cry 3 5. místo: Torchlight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 všechny serie gothic kromě 3 WoW Battlefield: BAd Company 2 Red Dead Redeption (Xbox) Zaklínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 HL seria a co se rpg tyce tak jednoznacne FF serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.