kachnak Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Gta Vcs,ridge racer 1,2 a urcite moje oblibene RPG Dungeon Siege a tak jako atrymu se libi comixy tak me to same takze EXIT 1,2 nice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 a co Rainbow Six Las Vegas? Jako co se tyka hratelnosti, taky me asi vic bavil Syphon...ale grafika - to se neda srovnat (coz je samozrejme dano i datem vydani a umenim "delat" hry na psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 mne se nejvice libila grafika king konga ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 nascar, crush, toca3, dobry grafiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 monster hunter - rozhodně tam si stim vyhrály sice třeba dále do přírody nemůžete ale stále se vše hejbe jako zvířata v dálce nebo mraky na obloze... a samozřejmě gta protože tam je velké město takže tam to chtělo dost vychytávek... a také v toca 3 tam vypadají naprosto úžasně ty káry co se týče psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 monster hunter - rozhodně tam si stim vyhrály sice třeba dále do přírody nemůžete ale stále se vše hejbe jako zvířata v dálce nebo mraky na obloze...a samozřejmě gta protože tam je velké město takže tam to chtělo dost vychytávek... a také v toca 3 tam vypadají naprosto úžasně ty káry co se týče psp Ouuups na Moster Hunter sem zapoměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 NBA live 07 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Freerunning a Godfather:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Yeah, Tekken: Dark Resurrection ma best grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 aj TDU ma fajn grafiku ale este asi na ziadnej hre som nevidel pekne kolesa zaprve je tam len ta posrata 2rozmerna textura a ked sa kolesa zacnu tocit je to naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Rozhodně Burnout Legens+Fired Up. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 LEGO Star Wars II:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 rozhodně Hot Pxl ! :wohow: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak po vcerejsi seanci musim rict ze bezkonkurencne nejlepsi grafiku na psp ma wipeout pulse...sice to jeste neni plna,ale i ta promo verze vypada neskutecne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak po vcerejsi seanci musim rict ze bezkonkurencne nejlepsi grafiku na psp ma wipeout pulse...sice to jeste neni plna,ale i ta promo verze vypada neskutecne dobre to musim taky uznat ... navic je neuveritelne chytlava ... uz jsem ji dojel vsechny na gold ale co jsem cekal bylo mnozstvi budu ... to je prece jasne vzdyt to jeste neni hotova verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 heh taky jsem je dojel vsechny na jeden zatah...akorat zkousels to na phantom v single race? to je teprve masicko...rekl bych ze je to este o kus rychlejsi nez phantom v pure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak po vcerejsi seanci musim rict ze bezkonkurencne nejlepsi grafiku na psp ma wipeout pulse...sice to jeste neni plna,ale i ta promo verze vypada neskutecne dobre Je tu negde na foru link na FULL verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Je tu negde na foru link na FULL verzi? http://console-forum.net/showthread.php?t=8221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 heh taky jsem je dojel vsechny na jeden zatah...akorat zkousels to na phantom v single race? to je teprve masicko...rekl bych ze je to este o kus rychlejsi nez phantom v pure to mas recht ... nejak jsem to nezvladal ... navic ty trasy jsou daleko lepsi v pulse ... dokonalejsi .. loopingy , vyvyseniny ... ale co me stvalo byly nedodelane trate , kdy byl nejaky kopecek a vjel jsem tam vysokou rychlosti tak jsem proletel texturou a vyhodilo me to z trate ... ale to se do finalni verze spravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jj taky uz jsem se parkrat proletel... 2HAN: Full este neni,zatim je jenom tohle promo, plna vychazi az 10. zari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 po graficky strance je nej dexter... pak nasleduji wipe out, ridge racer a burnout... ty jsou na tom graficky hodne podobne jeste chili con carnage, syphon filter, tekken, killzone, gun, MoH a lego star wars II urcite patri ke grafickym bestovkam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 podle mě jsi zapoměl na Metal Gear Solid: Portable OPS, Marvel Ultimate alliance a Godfather....myslím že výčet by tím i nadále nekončil a stím co jsi uvedl naprosto souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Nejlepsi grafiku ma bezesporu Ratchet & Clank: Size Matters ;) Lepsi jak PS2 :) Si asi nehral Ratcheta na PS2 ze? Ja to ted hraju porad a muzu rict ze na PSP je to skaredsi a na PS2 je to plynulejsi ( divne kdyz psp dokaze jet pod samym taktem jako ps2 a je to neplynule porad ) Jinak na psp nejlepsi grafiku ma Daxter jednoznacne ( viz treba level na vznasedle v prirode ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no když jste u toho Ratchet a Clank: Size Matters na PS2 mě to fakt chytlo ale na PSP mám problém. Mám verzi 3.40 OE-A a když najedu do hry a vyberu jazyk tak mi hra zamrzne. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no když jste u toho Ratchet a Clank: Size Matters na PS2 mě to fakt chytlo ale na PSP mám problém. Mám verzi 3.40 OE-A a když najedu do hry a vyberu jazyk tak mi hra zamrzne. Nevíte co s tím?přetaktoval jsi na 266 v recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.