fuckp Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Myslis juiced? Jo sem rikal ze to muze byt dobry, urcite lepsi nez nfs.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 co ti prijde lepsi nez nfs ?? No jako co bylo na mw dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 ja jsem nevedel ze mluvi o juiced.. to jsem jeste nehral takze nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jj,sry,mluvil sem o juiced :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Sme se do toho trochu zamotali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Kéž by vyšel Flatout. To bych se sesypal. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 hmm to jo... ted vysla na pc 2ka! mohla by taky vyjit pro psp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Je zaujimave ze na PSP je mnoho zavodnych hier ale kvalitnych je malo. BURNOUT LEGENDS je asi jedna z naj zavodnych hier na PSP ale ani Juiced alebo Micro Machines V4 niesu zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Je zaujimave ze na PSP je mnoho zavodnych hier ale kvalitnych je malo. BURNOUT LEGENDS je asi jedna z naj zavodnych hier na PSP ale ani Juiced alebo Micro Machines V4 niesu zle. Abych pravdu řek tak mě zas tak BURNOUT nechytil, lepší mi přijde Ridge racer. Myslím že by nebylo šptaný založit Thread jen se závodníma hrama na PSP. Co říkáte? Aby nám žádný závody neunikly. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Je zaujimave ze na PSP je mnoho zavodnych hier ale kvalitnych je malo. BURNOUT LEGENDS je asi jedna z naj zavodnych hier na PSP ale ani Juiced alebo Micro Machines V4 niesu zle. Abych pravdu řek tak mě zas tak BURNOUT nechytil, lepší mi přijde Ridge racer. Myslím že by nebylo šptaný založit Thread jen se závodníma hrama na PSP. Co říkáte? Aby nám žádný závody neunikly. :D JJ aj RIDGE RACER je super a mozno aj lepsie ako BL ale topic s tematikou aut tu uz je takze nerob dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Lidicky poradte jak v Most Wanted ny ty time trialy? Jsme u devatyho bosse a ten time se s policajtama neda stihnout ani za boha,zkousim vsechny zkratky ale policajti mne vzdycky dohoni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 nejlepší je Juiced 2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 :D jj to je good ale normal rychle a zbesile na PSP je taky dobry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 :D jj to je good ale normal rychle a zbesile na PSP je taky dobry :P no...ta hra se mi hratelně vůbec nelíbyla...fyzika vozu hrůza...a ty drifty no děs...akorát ta grafika:) byla good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Hmm... Na PSP jsou nej auta takhle: Ridge Racer.. Midnight Club.. Burnout ( legends & dominator ).. Sega Really ........................... ........................ .................. Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Urcite je lepsi NFS UN ale uz me to prestava bavit kazdy dil je porad horsi a horsi, meli by prijit s necim novym posledni dobou se mi zalibil test drive ten se mi zda 100x lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.