Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Menší nekompatibilita

Skulltager

Otázka

Zdravím koupil jsem si kartičku, ale tak nějak mi nepásne do základovky... v hrabaní kompu sem docela lamík :D Ale je s tím nekompatibilní ,a jelikož je ta základovka stará cca 10 let tak bych koupil novou nějak do 1250 možná víc a jelikož prý jde přetaktovávat tak nějakou ,který by to umožňovala nějakej standard by stačil ,ale nechci udělat zase chybku tak nwm poraďtě :bash: .

http://www.alza.cz/zotac-geforce-8400gs-512mb-ddr2-standard-edition-d153731.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jake mas pameti? ddr nebo ddr2?

predpokladam ze ddr kdyz je stara deset let, doporucoval bych koupit rovnou nove pc, rozhodne se nevyplati kupovat tahkle zastarale komponenty

jinak jestli shanis tu desku, tak musis jeste napsat jaky mas CPU

ps: ta grafika je silena :D

Odkaz ke komentáři

• 0
jake mas pameti? ddr nebo ddr2?

predpokladam ze ddr kdyz je stara deset let, doporucoval bych koupit rovnou nove pc, rozhodne se nevyplati kupovat tahkle zastarale komponenty

jinak jestli shanis tu desku, tak musis jeste napsat jaky mas CPU

ps: ta grafika je silena :D

Mno... mam sice 1GB DDR (256+256+512) Ale koupil bych si nový :D Chci do toho ještě něco vrazit ... Co se týče CPU tak mam Intel Pentium 4 1.80 GHZ přetaktovanej na 2.45 GHZ. Je to šílený ,ale na to co dělam by to mělo stačit...cuměl sem na ruzny zakladovky ,ale o intel pentiu 4 nic...Je mi lito ho vyhodit...Jo a zbytečný ,aby měl ingtegrovanou grafickou nebo ne ?

Odkaz ke komentáři

• 0

ja nevim, jestli mas problemy se ctenim, ale jasne jsem psal, ze se dnes zakladky na tak stare CPU nevyrabi, takze je zcela logicke, ze jsi na netu zadnou zakladku, ktera by podporovala P4, nenasel.

Musis si rozmyslet, co chces. Bud uplny upgrade - novy PC, anebo zadny upgrade a vystacit si s tim, co mas. Nic mezi neexistuje. Z toho, co ted mas uz moc nevylepsis.. Spis nevylepsis, nez moc ;) A to hlavne kvuli zakladce - na te stoji a pada vse.

Odkaz ke komentáři

• 0
ja nevim, jestli mas problemy se ctenim, ale jasne jsem psal, ze se dnes zakladky na tak stare CPU nevyrabi, takze je zcela logicke, ze jsi na netu zadnou zakladku, ktera by podporovala P4, nenasel.

Musis si rozmyslet, co chces. Bud uplny upgrade - novy PC, anebo zadny upgrade a vystacit si s tim, co mas. Nic mezi neexistuje. Z toho, co ted mas uz moc nevylepsis.. Spis nevylepsis, nez moc ;) A to hlavne kvuli zakladce - na te stoji a pada vse.

Takže koupim i new CPU :D Nejakej upgrade na nem udelat musim ,ale zjevne to chce vymenit zakladovku, ramky, a CPU...Safra je to slaby jak svine ,ale acpon neco...

Odkaz ke komentáři

• 0
mozna kdyby koupil jen grafiku do agp

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68540

zatim jeste nejaky vykon maji, tuhle vrat, nebo vymen, tuhle grafiku nijak do pc nenacpes

Mno to už ne navíc ta stará už blbne... Navíc new bude mít lepší výhody USB 2.0 (nebo 3.0 :D) a nevim co nemá cenu to vracet kvůli grafický kartě když chci inovovat PC (krapet) ... Takže bez ohledu na CPU a RAMKY potřebuju solidní základovku s PCI Expres x16 nebo jak to je :D Mohla by bejt bez integrovaných věcí (něco bych možná uvítal) taky by to mohlo bejt se CPU na taktování ,ale nwm něco sem našel ,ale ani nevim jestli jsou všechy stejně velký :D

Odkaz ke komentáři

• 0
takze potrebujes

cpu, ram, gpu, zakladovka

nechces si nasetrit radsi na nove PC?

pokud ne, napis cenu, do ktere se musis vejit

GBU už máme... Základovka by byla max. do 1200 Kč a ramky 1GB by stačil (hodlam jed na Win7Ult. 32 BIT) a CPU bych koupil do budoucna... Jéj jde mi to z kapesnýho takže ... :D Mam nějak v plánu přetaktovat gpu i cpu a nějak je dát dohromady takže základovka by to měla zvládnout...A je možný ,že bych někdě střeli to Pentio 4 nebo tu starou základovku za předpokladu ,že by byla 100% funkční ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu