jakubgaluszka Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 predem rikam dirt hrat z volantem a radit je peklo ono jak je to hekticky a rychly tak nestiham :D i v rbr jsem to daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Co to vůbec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 TVL ty si retard?ptáš se po 3....a navic uz jsem ti odpovedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Na těch dlouhých asfaltových cestách to docela jde, akorát že se tam vždycky opřu o hrazení, a pak ztratim rychlost neo směr jak mě to rozhodí (což mě hrozně sere, jen se toho dotknu, kamera sebou zamává že nic nevidim a sem otočej o 180 stupňů). Tak se zeptej kámoše, a uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 http://www.sector.sk/novinka/55540/dirt_3_priblizuje_svoju_ponuku.htm :OOOOOOOOOOO a ten 3screen?libice WRC auta/trate plus ostani trate a auta premena dne a noci,dest,snih splitscreen atd... at jde ta hra wrc nekam na tohle to mit nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Jo, ten třetí screen je to, o čem sme se tu bavili, a vypadá to skvěle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Předem se chci omluvim za ty mé tři příspěvky, byla to nějaká má chyba. A k těm volantům, mám Logitech driving force pro, to je ten o kterém píšete, takže se klidně ptejte mě. Koupil jsem ho asi za 1800 kč nový. Je to myslím to nejlepší po g25 a g27, které jsou podstatně dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Čau lidi, projížděl jsem si topic, a nevím zda to tu už je, pokud ano tak se omlouvám.... Trailer : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 jestli jsi projížděl topic... tak snad víš jestli to tu je ne ? má to jen 3 stránky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Já ho projížděl před čtyřmi dny, a pokud tě to nějakým způsobem se*e tak se buď nevyjadřuj nebo mi pošli PM, takhle tady jen vytváříš zbytečný SPAM... a když tak, jsem se v předchozím příspěvku omluvil, jestli jsi to nepobral tak tě lituji hlavně k vůli tak vysokému IQ, nemíním se zde dál hádat, protože to nemá smysl,byl by to jen další OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.