Domi_CZ Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Smer udava zelena sipka na kompase, stlacenim "back"...skoda, ze vtedy nie je pouzitelna ziadna zbran. za celou hru jsem žádný kompas nepoužil :-D ale dobry vědět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No takže já jsem zklamán nebyl :D,bál jsem se,že to bude podobný stalkerovi,ale vůbec ne což je +. AI sem tam sice zadrhává,ňáký ty bugy se tam taky objevily,ale to se dá přehlídnout za tu úžasnou grafiku,lokace,dabing,příběh a nejlepší jsou nascriptované scénky ;).Co se těch zbarní týče tak já osobně s třeba takovým kalachem musím střílet fakt tak po těch 3 ranách,jelikož není prakticky pak nic vidět.Dokonalý nápad jsou ty stíny,které vás oslabují (usmrcují) když jste příliš blízko.Zapalovač taky nevídaná věc co se her týče,dále druhy nábojů do jedné zbraně super,fyzika taky pecka,svítíte baterkou čili vrháte světlo a tím pádem je tam stín. Můj závěrečný verdikt je takový,že autoři si opravdu dali záležet na této hře a tím pádem nám přichystali parádní smažbu. 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 PC verze http://www.torrentleech.org/download_rss.php/215179/5c7286a73225c1989942ad7e9b9a3f36/Metro_2033_MULTI_11_READNFO-TL.torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 docela tezka hra,nebo se mi to zda?za me 8/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobansvk Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Pre mna Tiez vyborna hra..Dostala ma jak atmosferou tak i audiovizualnim spracovanim a neskutocne dobrym gameplayom..Davat pozor na baterku,dobijat baterku,davat pozor na masku avymienat bombyv maske aby nedosiel kyslik a dalsie rozne detaili co neuveritelne potesia napr.pumpovacia puska..Nutnost taktizovania..proste uzasna Fpska..Kde sa chyta ten odpad Cod6 MW2 hahahah...A pre lepsie vychutnanie si atmosfery doporucujem si nechat org.rustinu a ,mat anglicke titulky..Atmosfera ide aj tymto strmo nahor...10|10 pre mna:O) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 METRO 2033 XBOX 360 GAMEPLAY HD http://www.youtube.com/watch?v=tA_6a5J50NA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Tak tahle hra je opravdu výborná, grafika, atmoška, dabing, míření naprosto v klidu. Myslim, že Avpčku to natřelo pr..l!! u mě výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ty jo hezky video :D no uz aby tady byla ta karta od twiggyho abych si zahral trochu lip:D...a taky to snad uz vyjde od nekoho normalniho......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ...a taky to snad uz vyjde od nekoho normalniho......... Nerozumiem tejto vete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Nerozumiem tejto vete... PM............ Tak pozor :D hra uz je na stazeni na netu od Razora 1911...tak snad to pujde :).......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santaloza Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 zdravim, na metro sa tesim od videnia prvych screenou. a dnes je konecne release date. jedna vec ma buguje. jed dam hru do x-ka pre releasom tak si to zapamata a neskor ma moze bannut na LIVE. tym ze je dnes release tak uz je to pohode ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Chlapi poradte... nejak jsem nepochopil, jak se pouziva ten kompas k ukazovani jak dlouho muzu mit nasazenou masku... Nejak jsem to z toho nepochopil. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Je to bomba hra, ale rozhodně to není těšší jako S.T.A.L.K.E.R. ten byl o hondě tešší. ale jinak paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 trošku mě sere že to je vlastně jenom v uzavřeném prostoru :( ... ale poleze se i ven? :blink: a pokud ano není to jak v doomu3? že venkovní prostředí je děsně malé? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 trošku mě sere že to je vlastně jenom v uzavřeném prostoru :( ... ale poleze se i ven? :blink: a pokud ano není to jak v doomu3? že venkovní prostředí je děsně malé? :) Ano, je to tak ako pises...vonku si toho vela nezahras a este s nasadenou maskou je ten pohlad po okrajoch obrazovky znizeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Chlapi poradte... nejak jsem nepochopil, jak se pouziva ten kompas k ukazovani jak dlouho muzu mit nasazenou masku... Nejak jsem to z toho nepochopil.Poradi nekdo? Kompas sa pouziva iba tak, ze sa riadis zelenou sipkou, ked uz nevies kam ist :D A masku mozes mat nasadenu dovtedy, kym ti filtre do nej neubudnu - treba ich zbierat (pri mrtvolkach vojakov, atd.), alebo kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Tak dojmy nic moc za mě. Stalker sice na PC, ale zatím vede. Grafika na Xku zase tak pěkná není a u bitek si připadám jako v Legendary a to ruku na srdce. Ještě tomu šanci dám. Jo a těch skriptů je tam hrozně moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Potřebuju poradit ,jsem venku prolížám těmi domy jak musím najít toho kámoše.No a dojdu k tomu poslednímu kde je vidět už východ ,ale jakmile mě spatří nějaký ten vlk tak svolá na mě celou tlupu co stím? zabíjet je nebo někam utéct nebo co? dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Hra je na otížnost NORMAL - absolutně nehratelná, plná chyb. Nedokážu si vysvětlit proč když trefím borce 4x brokovnicí do hlavy, spadne mu akorát přilba. Nechutná obtížnost znechucuje hraní, opakování úseků pořád dokola. Míření - na hov.no. Absolutní zklamání - aspoň pro mě. Grafika dobrá, příběh taky - to je ale všechno. Kdo psal, že je Stalker těžký, mýlí se. Toho jsem s chutí dohrál dokonce. Vracím se k Battlefieldu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Ahoj, tak sem Metro 2033 pred chvilkou dohrál na NORMAL a mockrát jsem za hru neumřel, je to výborná hra, určitě si jí tak za půl roku dám znova. Má to hlavně výbornej psycho konec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 No tak dneska jsem dostal (sice na Xko)ale na PC novou grafiku tak jsem to zkusil...a fakt super hra...i kdyz fakt hodne pripomina stalkera(zvlast to prvni akacko co seberet...a proste ty postavy a textury :D ale jinak super..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ty voe mám last save asi 10s před umrtím udušením :D to asi nedavam co? :D asi budu muset cele znova že? :D jinak potřebuju pár věcí vysvětlit ... co jsou ty 3 ledky na hodinkách? (červená žlutá a zelená) nepřišel jsem na to :D a jaký jsou způsoby doplňpvání kyslíku ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ty voe mám last save asi 10s před umrtím udušením :D to asi nedavam co? :D asi budu muset cele znova že? :Djinak potřebuju pár věcí vysvětlit ... co jsou ty 3 ledky na hodinkách? (červená žlutá a zelená) nepřišel jsem na to :D a jaký jsou způsoby doplňpvání kyslíku ? :D no ty 3 ledky na hodinach jestli myslis jak se meni na zlutou cervenou a zelenou tak to je stealth ukazatel...kdyz je cervenej tak o tobe nevi vubec....zlutej ze tusi...a zelenej si domyslis :D a doplnovani kysliku je tak ze sbiras/kupujes filtry do masky....proste mas na sobe masku a po nejaky dobe to co je kolem obrazu jakoby zamrzly tak se to rozsiri a zacnes spatne dejchat a on si pak ten filtr vymeni automaticky(aspon tak je to u me na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ty voe mám last save asi 10s před umrtím udušením :D to asi nedavam co? :D asi budu muset cele znova že? :Djinak potřebuju pár věcí vysvětlit ... co jsou ty 3 ledky na hodinkách? (červená žlutá a zelená) nepřišel jsem na to :D a jaký jsou způsoby doplňpvání kyslíku ? :D Zavorka: zrovna dneska jsem ten tvuj problem resil. Pořád jsem mačkal jak debil sipku dolu at si tu masku nasadi a on ne a nee :D Pak jsem se mlatil do hlavy..:D Jak dobihas k tomu svemu kamosovi "Bourbonovi", vem tu masku co lezi vedle te mrtvoly a rychle utikej nakonec te ulicky k plotku, tam je takovy bily filtr, rychle ho seber a nasazuj masku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasmoule Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Mám za sebou již několik levelů této hry. Když jsem koukal na reklamní videa na youtube a na různé screeny, celkem jsem se těšil až to budu po večerech testovat. Jak jsem již zmínil mám odehráno již více levelů. Hra samotná má poměrně slušnou grafickou úroveň. Dle mého názoru je to však ale vše. Hned v prvních minutách hry se objeví pasáž s " přestřelkou ". Hra jako taková má stále stejný průběh - zdlouhavé chození ve tmě s baterkou ( zřejmě pokus autorů o hororový nádech ) a střelba. Pak zase tma a střelba a tak pořád dokola. Velmi často se ve hře objevují krátká videa, která postupně vypráví příběh hry. Pokud čekáte nějakou pěknou akci, tak nejspíš budete zklamáni. Absolutně lineární děj, který svým příběhem spíše nudí než zaujme, sem tam nějaká ta přestřelka proti stále stejným tvorům. Ovládání hry není nijak přesné. Nevím jestli je to pouze problém mých prstů, ale plynule zaměřit na cíl, nebo si něco pomalu prohlédnout pohybem po obrazovce je někdy dost obtížné. Abych to shrnul : hra má poměrně dobrou grafiku, horší příběh bez jakýchkoli zvratů, či odboček a ovládání není zcela nejlepší. Mé osobní hodnocení hry cca 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.