krkrkrtek Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 našel by se někdo s lumines v okolí rokycan, mýta nebo hořovic a nebo do 12.srpna v okolí cvikova?? pisněte mi pls sms na 728677385. předem dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 tak to bych potreboval na FW3.51:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 ach OMG prosimte DG na 3.51 nikde neni, podekuj si tatickovi a HLAVNE zbytecne nespamuj (ikdyz to neni tak strasne) ALE NECITUJ TY UVODNI PRISPEVKY, NEBO RADEJI NECITUJ NIC.. DELAS SI LEGRACI ? KDYBY TOHLE UDELAL KAZDEJ KDO NAPSAL DO TOHODLE TOPICU... ! JA SNAD NEVERIM SVYM OCIM.. modi.. editnete to .. a umazte zbytecnej quote... nebo ho alespon zkratte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 huraaaaaa nasel jsem dg na 3.51 prosim prosim řekni jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 tak hosi good JOB! když jsem před měsicem bricknul svoje PSP ( njn svoje jsem prodal, a koupil s deskou TA-082, a nevsimnul jsem si toho, tak jsem pouzil DG pro normal desku...a brick) a když my ho vratil, tak s FW 3.40, tak smutne vlezu sem a vidim ten DG ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Když chci FW 1.5 tak musim delat tu čast s Homebrew Enabler 3.50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 musíš udělat všechno co je v návodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojan Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Cus hele nechapu todle,kdyz aktualizuju na 3.50 tak pisou cituji. Po aktualizaci SMAŽTE adresář ms0:/PSP/GAME/UPDATE/ a dal pri navodu downgradu pisi cituji: 4. vemte oficiální update fw.1.5 od SONY, přejmenujte ho na UPDATE.PBP a nakopírujte do ms0:/ PSP / GAME / UPDATE / jak to tam mam nakopirovat kdyz sem to mel smazat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 tak smaž jen to co je V tom adresáři ;)..nebo si ho vytvoř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 jak poznam jestli je moje psp v rozhraní TA-079 až TA-086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 tutorialy>pro zacatecniky myslim ze je to videt v mechanice bo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 dyš si udelam ten dg z 3.50 na 1.50 tak ten 1.50 neumi tolik formatu a dou na nej všechny isa v pohode nebo sou naky isa delany na viší fw dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Hledam kohokoliv z Prahy kdo by mi pomoh s DG, mam FW 3.30, dojedu kamkoliv. Problem je v tom ze ja si ho sam udelat nemuzu, ptze Lumines nemam a neni k sehnani a JigKick baterku si z ofiko FW sam udelat nemuzu, takze k tomu proste nekoho potrebuju, jinak bych si to udelal sam, zas takova lama nejsem. Pliiis (jedinej stavajici clen Svetle strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 hele primatore..napis uzivateli jmenem jirim..ten to dela v praze..nebo kousek dal anonymous..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Jirimovi uz sem poslal SZ, ale bez odezvy, zkus toho druhyho, thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filouzfoka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Prosimvas a luminies je jedno akych ? asi si kupim v shopiku... len ci neni 10 verzi + cital som ze uz su aj nove opatchovane / kde si ocheckujem to cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 cau kluci delam downgrande pres pandoru unbirck neumim sry ale kdo by chtel sem schopnej udealt downgrande pres tu pandoru ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Mam FW 1.50! Dekuji Jirimovi za DG, byla to zalezitost 2 minut, fakt sem to nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janah11 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Potřebovala bych poradit s downgrade 3.50 na 1.50. Dělala jsem vše podle návodu, ale nedaří se mi provést část Homebrew Enabler 3.50. Po spuštění Lumines obrazovka zčervená a po chvíli se PSP vypne. Děkuji předem za radu. Tak už to mám vyřešené (jirim pomohl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 PLs hodte sem ten link když chci ten navod na Dg 3.50 :thanks:nenalezne to tu stranku Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 tak si sežeň nekoho kdo má pandoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SviftCZ Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Mam docela zásadní otázku. Bez ty pitomy hry to nejde ? pokud ne tak se pohybuje Brno - české budějovice. kdyby byl někdo toho srdce a pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Pokud ještě nemáte firmware 3.50, proveďte aktualizaci nyní. 3.50 Update odkaz nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Pokud ještě nemáte firmware 3.50, proveďte aktualizaci nyní. 3.50 Update odkaz nefunguje tak si to stahni odsud .. http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jsem hrozná lama pokud změním FW 2,81 NA FW 3,50 PAK LUMINES NA FW 1,5 jak tam dostanu FW 3,71 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.