saxana Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 semnou je práce jsem supr lama mám fw 2,81 desku TA 082 NEMŮŽU PROVÉST ZMĚNU NA 3,50 POSTUP DLE NÁVODU VPOŘÁDKU MUSÍ SE UKÁZAT ZMĚNA NASTAVEVÍ V PSP STÁLE UKAZUJE FW2,81 DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ještě jednu radu prosím o určení cesty pro Rozbalte archiv 350dg.zip a překopírujte obsah adresáře MS_ROOT na MemoryStick kam na memoryStick dddddííííííííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jeste se tu nikdo neptal jest-li to jde i bez tý hry Lumines,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 prosím prosím poradí někdo saxaně když jsou vánoce jsem přímo v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jeste se tu nikdo neptal jest-li to jde i bez tý hry Lumines,diky nejde :dozey: prosím prosím poradí někdo saxaně když jsou vánoce jsem přímo v prdeli na memory stick jako přímo na root karty (kořen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driveX Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 prosím prosím poradí někdo saxaně když jsou vánoce jsem přímo v prdeli Tak mi napiš na icq ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 dle návodu POZOR, NESMÍTE PŘEPSAT SOUBOR EBOOT.PBP V TOMTO ADRESÁŘI !) já žádný soubor eboot.pbp v adresáři nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idmax Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Omlouvam se za hloupy dotaz, ale mam nejakou sanci na downgrade pokud mam Slim s 3.71 firmwarem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 ano mas: http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idmax Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 ano mas: http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Dekuju za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.