R4don Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Tematicky to ke konzolim nepatri, prestoo.. kdo se rad smeje?! Kouříte? Jak se přitom cítíte? |D :D http://taste-of-heaven.czechian.net/ mozna to bude trochu dele nacitat.. WZ.cz shit:P btw.. kdyby mel nekdo zajem na strankach spolupracovat, at se mi ozve v PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 no ja na vodnici chodim docela casto ale mam v tom prirodni tabaky a ne travu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 no ja na vodnici chodim docela casto ale mam v tom prirodni tabaky a ne travu :D prirodni tabaky? ochucene.. no vsak.. ty po nich nemas smichy?:D ja mam dymku doma asi rok a pul.. dnes bych nechtel videt rentgen svych plic_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ja ji mam doma taky asi tak rok a pul ale pouzivam ji vice az v posledni dobe tj 2 mesice no ale hooodne casto chodim do cajoven protoze k dymce si dam i caj :) a smichy po tom teda fakt nemam :lol: EDIT: yo a jenom te opravim na tvych strankach mas ze yogi je cerny caj ale yogi caj neni je to necaj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ja ji mam doma taky asi tak rok a pul ale pouzivam ji vice az v posledni dobe tj 2 mesice no ale hooodne casto chodim do cajoven protoze k dymce si dam i caj :) a smichy po tom teda fakt nemam :lol:EDIT: yo a jenom te opravim na tvych strankach mas ze yogi je cerny caj ale yogi caj neni je to necaj ;) hh.. ale rozhodne se proste necitis uplne standartne.. ne? bo to by mi uz prislo divne.. caj joginu je mezi specialitami;) nezabloudil jsi?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ja vim ze je mezi specialitami ale primo u nej mas napsano ze je to caj ale je to nečaj ;) a uplne standartne se necitim tak po trech za sebou jinak ne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ja vim ze je mezi specialitami ale primo u nej mas napsano ze je to caj ale je to nečaj ;) a uplne standartne se necitim tak po trech za sebou jinak ne :lol: :wohow: :lol: heheh.. no necaj.. vim no, ale neznali by si pod pojmem necaj mohli predstavit polivku:D:? edit: btw.. me staci 2.. pri 4 lezim na zemi:D prihoda.. kamos si vloni koupil dymku a nedal si tam dost vody.. tak, ze mu to nebublalo.. nemohl dodelat ani jeden uhel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 tjn :D ja tomu taky nekdy rikam caj ale jen obcas :);) ale yogi patri mezi moje nejoblibenejsi polozky v cajovne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 tjn :D ja tomu taky nekdy rikam caj ale jen obcas :);) ale yogi patri mezi moje nejoblibenejsi polozky v cajovne :) jj.. yogi je nej.. koreneny raj..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 no jasny :) hej a k tvymu kamosovi docela master ze daval vodnici bez vody :lol: EDIT:musim jit mam sraz s kamoskou a du prave na vodnici a na nejakej ten caj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Ja sem taky mel vodarnu akle nejak to nebylo vono ... moc se mi to nezalibilo ... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Ja sem taky mel vodarnu akle nejak to nebylo vono ... moc se mi to nezalibilo ... :bash: ja mam vodarnu v prumeru 2-3x do tydne.. nejlepsi je vodarna s bandou lidi.. u dymky se lidi fajne rozkecaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 jj u vodncie se v naprosty pohodicce keca :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ja mam vodarnu v prumeru 2-3x do tydne.. nejlepsi je vodarna s bandou lidi.. u dymky se lidi fajne rozkecaji.. jj u vodncie se v naprosty pohodicce keca :) známe ze školního výletu když nás v chatce 3*2,5 metru bylo 10-15 a všude dým z dýmky...dávali sme si meloun :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ooooo melounek ten je moooc dobrej :):thumbup: ale v tak malym prostoru--->to mi vysvetli jak se na 7,5 ctverecnich metru veslo asi 13 lidi??? :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ooooo melounek ten je moooc dobrej :):thumbup: ale v tak malym prostoru--->to mi vysvetli jak se na 7,5 ctverecnich metru veslo asi 13 lidi??? :D:lol: no jestli sme udělali fotku tak ji sem hodim...byla tam palanda takže se tam vešlo dost lidí :cheesygrin: .... edit: ještě byla cola, růže (bleee), vanilka,.....a hafo dalších :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 cola a ruze??? co to ma bejt za tabaku paneboze??:lol: vo tom sem teda jeste neslysel :D a foto urcite hod at te vidime :lol:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 cola a ruze??? co to ma bejt za tabaku paneboze??:lol: vo tom sem teda jeste neslysel :D a foto urcite hod at te vidime :lol:;) jestli to někdo vyfotil tak klidně....ale asi mě přes ten dým stejně nebude vidět :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 skoda :D yo btw dneska sem byl v cajce na dvou vodnicich--> merunka a mango a na caji yogi a vsechno bylo vynikajici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 edit: btw.. me staci 2.. pri 4 lezim na zemi:D tak to bych chtel videt, co by s tebou udelaly 2 bonga :D btw vodnice rulez... sqela vec na chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 2west[]:no tak taky bongo je neco trosku jinyho nez vodnice vid :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 2west[]:no tak taky bongo je neco trosku jinyho nez vodnice vid :lol: pravda, ale kdyz uz se u vodnice bavite o naladach... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 [;158930']pravda' date=' ale kdyz uz se u vodnice bavite o naladach... :)[/quote']tak sis taky musel neco prisadit vid?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 [;158928']tak to bych chtel videt' date=' co by s tebou udelaly 2 bonga :D btw vodnice rulez... sqela vec na chut[/quote'] jsem astmatik:D sem rad, ze se z te vodnice nadechnu..:) takova mata me ale rozdycha:D btw.. RUZE je supr tabak.. jen nic moc od Nakhly.. Al Fakher zkus.. je to mazec colu dela jen Nakhla.. je to jeden z cpejicich tabaku.. ne moc dobry.. doporucuju Matu od Al Fakher.. http://taste-of-heaven.czechian.net/?strana=dymky_tabak&id=30 chutna jako "zelena" z Bozkova:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 mám vodnici už 2 roky cca a někdy mi to neudělalo žádnej stav po normal tabáku o hašiši se nebavim:) takže nechápu jak stoho můžeš mýt nějakou náladu jinou ... a to jsem nic nepoznal ani když jsem si dal sám 25 min vodničku... Jinak bonga to je uplně jinej kalibr ty zabíjej to z westem známe:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.