R4don Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 Tematicky to ke konzolim nepatri, prestoo.. kdo se rad smeje?! Kouříte? Jak se přitom cítíte? |D :D http://taste-of-heaven.czechian.net/ mozna to bude trochu dele nacitat.. WZ.cz shit:P btw.. kdyby mel nekdo zajem na strankach spolupracovat, at se mi ozve v PM Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 no ja na vodnici chodim docela casto ale mam v tom prirodni tabaky a ne travu :D Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 no ja na vodnici chodim docela casto ale mam v tom prirodni tabaky a ne travu :D prirodni tabaky? ochucene.. no vsak.. ty po nich nemas smichy?:D ja mam dymku doma asi rok a pul.. dnes bych nechtel videt rentgen svych plic_D Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ja ji mam doma taky asi tak rok a pul ale pouzivam ji vice az v posledni dobe tj 2 mesice no ale hooodne casto chodim do cajoven protoze k dymce si dam i caj :) a smichy po tom teda fakt nemam :lol: EDIT: yo a jenom te opravim na tvych strankach mas ze yogi je cerny caj ale yogi caj neni je to necaj ;) Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ja ji mam doma taky asi tak rok a pul ale pouzivam ji vice az v posledni dobe tj 2 mesice no ale hooodne casto chodim do cajoven protoze k dymce si dam i caj :) a smichy po tom teda fakt nemam :lol:EDIT: yo a jenom te opravim na tvych strankach mas ze yogi je cerny caj ale yogi caj neni je to necaj ;) hh.. ale rozhodne se proste necitis uplne standartne.. ne? bo to by mi uz prislo divne.. caj joginu je mezi specialitami;) nezabloudil jsi?:) Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ja vim ze je mezi specialitami ale primo u nej mas napsano ze je to caj ale je to nečaj ;) a uplne standartne se necitim tak po trech za sebou jinak ne :lol: Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ja vim ze je mezi specialitami ale primo u nej mas napsano ze je to caj ale je to nečaj ;) a uplne standartne se necitim tak po trech za sebou jinak ne :lol: :wohow: :lol: heheh.. no necaj.. vim no, ale neznali by si pod pojmem necaj mohli predstavit polivku:D:? edit: btw.. me staci 2.. pri 4 lezim na zemi:D prihoda.. kamos si vloni koupil dymku a nedal si tam dost vody.. tak, ze mu to nebublalo.. nemohl dodelat ani jeden uhel:D Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 tjn :D ja tomu taky nekdy rikam caj ale jen obcas :);) ale yogi patri mezi moje nejoblibenejsi polozky v cajovne :) Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 tjn :D ja tomu taky nekdy rikam caj ale jen obcas :);) ale yogi patri mezi moje nejoblibenejsi polozky v cajovne :) jj.. yogi je nej.. koreneny raj..:D Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 no jasny :) hej a k tvymu kamosovi docela master ze daval vodnici bez vody :lol: EDIT:musim jit mam sraz s kamoskou a du prave na vodnici a na nejakej ten caj ;) Citovat
Capricorne Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 Ja sem taky mel vodarnu akle nejak to nebylo vono ... moc se mi to nezalibilo ... :bash: Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 Ja sem taky mel vodarnu akle nejak to nebylo vono ... moc se mi to nezalibilo ... :bash: ja mam vodarnu v prumeru 2-3x do tydne.. nejlepsi je vodarna s bandou lidi.. u dymky se lidi fajne rozkecaji.. Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 jj u vodncie se v naprosty pohodicce keca :) Citovat
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ja mam vodarnu v prumeru 2-3x do tydne.. nejlepsi je vodarna s bandou lidi.. u dymky se lidi fajne rozkecaji.. jj u vodncie se v naprosty pohodicce keca :) známe ze školního výletu když nás v chatce 3*2,5 metru bylo 10-15 a všude dým z dýmky...dávali sme si meloun :D Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ooooo melounek ten je moooc dobrej :):thumbup: ale v tak malym prostoru--->to mi vysvetli jak se na 7,5 ctverecnich metru veslo asi 13 lidi??? :D:lol: Citovat
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 ooooo melounek ten je moooc dobrej :):thumbup: ale v tak malym prostoru--->to mi vysvetli jak se na 7,5 ctverecnich metru veslo asi 13 lidi??? :D:lol: no jestli sme udělali fotku tak ji sem hodim...byla tam palanda takže se tam vešlo dost lidí :cheesygrin: .... edit: ještě byla cola, růže (bleee), vanilka,.....a hafo dalších :D Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 cola a ruze??? co to ma bejt za tabaku paneboze??:lol: vo tom sem teda jeste neslysel :D a foto urcite hod at te vidime :lol:;) Citovat
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 cola a ruze??? co to ma bejt za tabaku paneboze??:lol: vo tom sem teda jeste neslysel :D a foto urcite hod at te vidime :lol:;) jestli to někdo vyfotil tak klidně....ale asi mě přes ten dým stejně nebude vidět :cheesygrin: Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 skoda :D yo btw dneska sem byl v cajce na dvou vodnicich--> merunka a mango a na caji yogi a vsechno bylo vynikajici :) Citovat
west-- Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 edit: btw.. me staci 2.. pri 4 lezim na zemi:D tak to bych chtel videt, co by s tebou udelaly 2 bonga :D btw vodnice rulez... sqela vec na chut Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 2west[]:no tak taky bongo je neco trosku jinyho nez vodnice vid :lol: Citovat
west-- Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 2west[]:no tak taky bongo je neco trosku jinyho nez vodnice vid :lol: pravda, ale kdyz uz se u vodnice bavite o naladach... :) Citovat
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 [;158930']pravda' date=' ale kdyz uz se u vodnice bavite o naladach... :)[/quote']tak sis taky musel neco prisadit vid?? :lol: Citovat
R4don Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 [;158928']tak to bych chtel videt' date=' co by s tebou udelaly 2 bonga :D btw vodnice rulez... sqela vec na chut[/quote'] jsem astmatik:D sem rad, ze se z te vodnice nadechnu..:) takova mata me ale rozdycha:D btw.. RUZE je supr tabak.. jen nic moc od Nakhly.. Al Fakher zkus.. je to mazec colu dela jen Nakhla.. je to jeden z cpejicich tabaku.. ne moc dobry.. doporucuju Matu od Al Fakher.. http://taste-of-heaven.czechian.net/?strana=dymky_tabak&id=30 chutna jako "zelena" z Bozkova:D Citovat
Wolf.cz Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 mám vodnici už 2 roky cca a někdy mi to neudělalo žádnej stav po normal tabáku o hašiši se nebavim:) takže nechápu jak stoho můžeš mýt nějakou náladu jinou ... a to jsem nic nepoznal ani když jsem si dal sám 25 min vodničku... Jinak bonga to je uplně jinej kalibr ty zabíjej to z westem známe:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.