atry Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ..jeee..to ste se tady porad prsili :) ..jak v tom jedete uz kolik let....a hrozne do toho vidite... ..a ted aby se vas clovek opakovane doprosoval o nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ..hele vodni mistri :) ..potrebuju radu, konzultaci :)..hodlam kupovat vodnici..uz asi rok :) ..normalne pokourivam v cajovnach a u znamejch, ale chci si to poridit taky domu na relax.. ..bohuzel nidko nikam nepojede, aby mi to privezl za pakatel, tak musim koupit u nas.. ..sem si nasel favorita...nechci uplne tu nejvetsi, ale ani zadnyho megaprcka...zvolil sem zlatou stredni cestu...(rozpocet je asi do 1500...cim min, tim lip :) ) ..tak co mi reknete na TENHLE "model"...nebo jakej jinej doporucite myslim, ze sis vybral dobre.. aladiny sou hodne oblibene.. velikost je ok a cena taky.. jdi do ni:) urcite chybu neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Již přez rok toto znám a hned jsem si to zamiloval...Prostě pomalinku vydechovat mohutný dým s příjemnou chutí a k tomu zvuk těch bublinek...Něco neodolatelného.Hned jak jsem to poprvé zkusil,tak jsem to doma něják zkoušel zblemcat,ale nebylo z toho nic,tak jsem si koupil malinkou za 500Kč a po čase používání šla do háje a nahradila jí tato krásná shisha... http://img180.imageshack.us/img180/7760/19042007015tf1.jpg Zdá se malá,ale má asi 60cm... Je to paráda...I LOVE THIS SPORT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 My mame z egypta takovou peknou zlatou..je tezka jak prase a neni to takova ta obyc plechova co prodavaji na kazdem rohu..fakt kvalita... btw. :Tresnovej tabak je best :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 juuu vodnicku ja taky raaad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 trava do vodnice je plejtvani ... vodnicuju tak 2x tejdne a dycky je pohoda... a melounek ... hmmm to je narez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Již přez rok toto znám a hned jsem si to zamiloval...Prostě pomalinku vydechovat mohutný dým s příjemnou chutí a k tomu zvuk těch bublinek...Něco neodolatelného.Hned jak jsem to poprvé zkusil,tak jsem to doma něják zkoušel zblemcat,ale nebylo z toho nic,tak jsem si koupil... jj.. podobny scenar byl i u me:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 2atry: vodnicka je pekna,a delas dobre ze kupujes :) ale kup si ji tady mas to levnejsi a mam s tim obchodem dobry zkusenosti ;) http://www.smokeshop.cz/ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 2atry: vodnicka je pekna,a delas dobre ze kupujes :) ale kup si ji tady mas to levnejsi a mam s tim obchodem dobry zkusenosti ;)http://www.smokeshop.cz/ ;) ..ok diky za radu..na ten shop sem taky koukal.. ..ale tu co chci (aladina 26ku...cernou)tak tu tady maj asi o 2 kila drazsi ..navic sem hledal shop, kde si to budu moct osobne vyzednout v praze..a to jde prave u aladin-shop.cz (vypada to jako celkem ferovej obchod..a vyhovuje mi osobni prevzeti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 atry ok ja myslel ze chces jakoukoliv a ze to chces objednat po netu,sry moje chyba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 ..ok diky za radu..na ten shop sem taky koukal....ale tu co chci (aladina 26ku...cernou)tak tu tady maj asi o 2 kila drazsi ..navic sem hledal shop, kde si to budu moct osobne vyzednout v praze..a to jde prave u aladin-shop.cz (vypada to jako celkem ferovej obchod..a vyhovuje mi osobni prevzeti) ok ja myslel ze chces jakoukoliv a ze to chces objednat po netu,sry moje chyba ;) ja u smokeshopu dymku objednaval, k tomu sem hodil par tabaku a mel jsem postovne zdarma.. doslo v poradku.. zadny problem:) ale osobka je osobka, to mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 my mame doma 5 vodarek, naši 3, já jednu velkou težkou jak prase, a sestra jednu, dřív (asi tak rok z5) sem kouřil šíšu dost často (3x denně) ale ted tak 1 týdně, protože sem nedávál 1,5 - 3 km :D, blbě se mi dýchalo.... :D jo a ochutnejte kávový nebo čokoládový nebo banánový nebo vanilkový nebo kokosový tabák :D a místo vody mlíko. já sem mel vsechny a je to strasne dobre, neškrábe potom krk....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 to milux: no tak nevim no.. takovy kuraci doma nejsme.. :) a k tem tabakum.. max bananovy.. ostatni mi nesedi.. o radsi mata nebo ruze od AL FAKHER:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Září 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Už jsem nemohl vydržet nepodělit se s vámi o mou novou zlatou..:love: :blink2::blink2::blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 stejne vas to vsechny jednou sezere..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Ja chodim z kamosema a kamoskama do čajovny a předtim se jeste stavíme v MCdonaldu, takže k dýmce dáme vždycky čaj a nějakyho cheese a je to paráda:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 pěkná dýmka co stála ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Září 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 woko: budou z nas trosky.. a co?:D narliza: dvojku, vcetne cesty do Ciny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Ja chodim z kamosema a kamoskama do čajovny a předtim se jeste stavíme v MCdonaldu, takže k dýmce dáme vždycky čaj a nějakyho cheese a je to paráda:bash:ale fuj, kazit to rychlým nežratelným hnusem, to se přece nehodí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hat323 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 ja vodnici nemusim stacej osvedceny brka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 2hat323:bez prosim do topicu o huleni a nepis sem do vodnich dymek o brkach.... 2r4don:moc pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 potrebuju poradit.....Strejda ma z egypta sishu a 3 vázy (takze bych si jednu vzal),Takze bych potreboval nekde sehnat ten zbytek :D KDE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 smokeshop.cz tam sezenes naprosto vsechno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 potrebuju poradit.....Strejda ma z egypta sishu a 3 vázy (takze bych si jednu vzal),Takze bych potreboval nekde sehnat ten zbytek :D KDE? smokeshop.cz tam sezenes naprosto vsechno ;) Ale pokud vim, srdce(to kovove, stred) jen tak nesezenes.. korunku, slauchy, tesneni, tarbuse v pohode, ale dymkove srdce nemaji normalne v nabidce nikde.. takze se zkus asi rovnou zeptat pres mail;) nebo zkus nargila.cz tam prislusenstvi nemaji vubec vypsane zato tam maji napsano: Přišla vaše váza či kotlík nějakou nešťastnou náhodou k újmě ? Nebo vám dosloužil šlauch či těsnění a potřebujete nové ? Nelamte hlavu a kontaktujte nás s dotazem ohledně jakéhokoli příslušenství a my se vám jej pokusíme sehnat ...:-) Mozna by to tedy nebyl tak velky problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Není to srdce,ale tělo ( kdo ví ) a opravdu to nové v českých e-shopech neseženeš,ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.