Umberto Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 to je, už jen šest dnů, to snad nevydržím:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Já se těším moc, objednal jsem si také limitovanou konzoli GOW3 SLIM. Ještě týden a bude snad doma, ale řekněte není překrásná :)[ATTACH=CONFIG]13877[/ATTACH] taky jí mám objednanou a už se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 taky jí mám objednanou a už se nemůžu dočkat :) Budeš mít 2 xboxy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Budeš mít 2 xboxy? jj ale asi jen měsíc ten co mám ted prodám :) (už mám i kupce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 jo a dočetl jsem sem že Gears of War jako film bude v roce 2013 a režíruje ho Len Wiseman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 jo a dočetl jsem sem že Gears of War jako film bude v roce 2013 a režíruje ho Len Wiseman v roce 2013 má prej vyjít i warcraft aa Uncharted film od Raimiho/Burgera tak jsem zvědavej co víc se povede ale ten Wiseman se mi moc nelíbí ty underwordy byly docela na nic kdyby to měl na starost třeba Nolan, Singer nebo třeba Aronofský byl bych klidnější ale to je jen můj názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Já se těším moc, objednal jsem si také limitovanou konzoli GOW3 SLIM. Ještě týden a bude snad doma, ale řekněte není překrásná :)[ATTACH=CONFIG]13877[/ATTACH] Je nádherná! Navíc miluju kombinaci červené s černou :) Užij si rozbalování :D GOW 3 bude fakt pecka, dostává to nejvyšší hodnocení, jsem na to mooc zvědavá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Je nádherná! Navíc miluju kombinaci červené s černou :) Užij si rozbalování :D GOW 3 bude fakt pecka, dostává to nejvyšší hodnocení, jsem na to mooc zvědavá :) uvažuju že udělám unboxing video :) pokud jo hned dám na YT a sem šoupnu odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 jo a dočetl jsem sem že Gears of War jako film bude v roce 2013 a režíruje ho Len Wiseman Len Wiseman odsoupil, projekt odložen na neurčito. zdroj: csfd v komentářích. takže brát s rezervou, ale... spíše tohle vypadá zajímavě, viz komentáře... http://www.csfd.cz/film/227769-halo/zajimavosti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 dneska mi přišla potěšující zpráva z xzone že hra byla odeslána, vydím to tak na pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 To je nefer, me od xzone nic neprislo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 jj taky přišla, sms i email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 taky mi psali, už se nemůžu dočkat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 kakrble, stahnul jsem verzi Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7, nakopiroval pres ftp do xboxu, oskenoval a zaboha se mi ve freestyle dashi nezobrazi. ostatni hry vpohode tam jsou. Co jsem mohl udelat spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 kakrble, stahnul jsem verzi Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7, nakopiroval pres ftp do xboxu, oskenoval a zaboha se mi ve freestyle dashi nezobrazi. ostatni hry vpohode tam jsou. Co jsem mohl udelat spatne? to ýe máš ilegalní verzi?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 to ne, na JTAGu by mely fungovat i kradeny verze normalne.. jak rikam, ostatni jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 me se obcas stane ze se nejaka JTAG hra zatoula nekam jinam. Treba do Homebrew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak tohle je mazééééééééééééééc ! Spoiler jen pro nedočkavce. http://www.youtube.com/watch?v=6mGSrrIA5Fc&feature=channel_video_title Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 kakrble, stahnul jsem verzi Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7, nakopiroval pres ftp do xboxu, oskenoval a zaboha se mi ve freestyle dashi nezobrazi. ostatni hry vpohode tam jsou. Co jsem mohl udelat spatne? Stačí použít NXE2GOD a jede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Zdar, nevite někdo jestli ma vyjít demo hratelne Gears of War3?? Hra vychází ofi. 20září tak to už asi nic nebude?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 i kdyby nakrasne vyslo tak az dlouho po vydani, jelikoz ale zadny gears nemel demo tak bych s tim nepocital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak tohle je mazééééééééééééééc ! Spoiler jen pro nedočkavce.http://www.youtube.com/watch?v=6mGSrrIA5Fc&feature=channel_video_title -?proč koukáš na konec?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 -?proč koukáš na konec?... Prostě mi to nedalo. Bůh ví kdy se mi do rukou dostane ta limitovaná konzole. Doufám, že jich bude dostatek :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Prostě mi to nedalo. Bůh ví kdy se mi do rukou dostane ta limitovaná konzole. Doufám, že jich bude dostatek :( Ta je boží!! Ale já už mám nové Slimko za 4500kč. Dávat za tuhle limitovanou edici 8000kč tak to si nechám zajít chuť. Jsem hodně velkym fandou GOW a tuhle konsoli bych ne že nechtěl :wohow: ale opravdu ta cena to bych nedal. Je pravda zase ale že tam jsou dva ovladače a hra. Ale ja počkam na samotnou hru na nějakou akci před vanocema.Mám totiž spadeno na Battlefield 3 což bude neskutečná pecka a hlavně mulťak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Prostě mi to nedalo. Bůh ví kdy se mi do rukou dostane ta limitovaná konzole. Doufám, že jich bude dostatek :( mám stejné obavy ale UMBERTO si to objednal taky s konzolí a hned tam volil a prý jich mají dostatek a odesílají den přede takže by jsme to všichni co objednáváme z game czechu měli mít 20.9 doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.