rockyzz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tjn, ale furt lepší jak luparáci :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 No ani bych nerek, radsi lupara, nez aby na me nalitlo pet teplousku najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 No ani bych nerek, radsi lupara, nez aby na me nalitlo pet teplousku najednou.ještě že víkend bude končit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak, stejně ten extrémní víkend je dobrovolnej, je pro to samostatnej playlist, nebo se to přeneslo do všech modů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dockame se nekdy Legovskej GoW? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Neví někdo kde bych objevil sekáček nebo mapu na který by byl, chybí mi tahle poprava a potřebuju 40 zabití ale nikde sem ho neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak, konečně mam doma sochu z Epic edice - Marcuse Fenixe tady od Umberta, je vážně pecková, ale trochu větší než jsem si dokázal představit, budu pro to muset najít místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 sekáček jsem dělal taky jako poslední. druhý akt a druhá mapa myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak, konečně mam doma sochu z Epic edice - Marcuse Fenixe tady od Umberta, je vážně pecková, ale trochu větší než jsem si dokázal představit, budu pro to muset najít místo :DJsem tě varoval že má 30cm je to kus:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Teda nezlobte se na mě,ale fakt nechapu jak ta hra může sbírat takový hodnocení... Je to proste hc tupá rubačka,a jediný co tam člověk udělá je to , ze kropí všechno okolo a jednou za 5 minut zmáčkne nějaký tlačítko :cheesygrin: fakt vtipný..akorát jdeš a kropíš - vlevo-vpravo-nahoře - dole a toť vše...ted jsem to dohrál,a jsem opravdu rád,že jsem za to neutratil peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 onefootman ty jsi opravdu a nezlob se hlupák, ty v tom vidíš jen rubačku a masakr, ale kdyby jsi se do toho ponořil tak nejde jen o to, každý má sice jiný vkus ale tohle vážně nechápu. Jinak umberto, to vim, mě to nevadí - naopak - jsem nadšen, akorát nevim kam to dát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Hlupák seš sám - sám to poznáš když si přečteš příspěvky co o tobě píšou ostatní... ale dost napadání...Já vcelku nemám problém vcítit se do hry,ale tady no nevim nevim... Kdyby mi bylo tak 10 tak jsem z toho asi hotovej,ale to se nějak nekoná... toť můj příspěvek k závěru trilogie..více se k tomu vyjadřovat nebudu,protože se tu nechci hádat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Neví někdo kde bych objevil sekáček nebo mapu na který by byl, chybí mi tahle poprava a potřebuju 40 zabití ale nikde sem ho neobjevil 1 akt myslim 4 cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Njn, kazdymu to nesedne, ne kazdej je dost chlap na to aby si uzil machovskych Gearsu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 s tím sekáčkem se vyskytnul ještě jeden problém, nepřipisuje mi to zabití v tom okně jak jsou popravy ale ve statistikách kampaně to zabití připisuje, nestalo se to někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Njn, kazdymu to nesedne, ne kazdej je dost chlap na to aby si uzil machovskych Gearsu ;) Přesně, ale člověk musí hrát všechny díly aby se do toho pořádně vžil a celkově pochopil příběh... ale jen u 3 dílu mě ten konec vcelku zklamal... ale mohl sem tušit že zrovna u téhle hry nebude happy end :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Nene zlobo, nemusí hrát všechny díly, já např. hrál asi jen první dva akty GoW2, první akt GoW1 a do GoW3 jsem se opravdu vžil a příběh jsem taky pochopil, ten jsem dohrál i do konce protože je to fakt úžasná hra, snad to jednou z kámošem dohraju i na Insane, akorát ty armored kantusové budou pak problém :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jasný no, určitě záleží na tom kdo to hraje, a rozhodně sem nechtěl nějak hru očernit, myslím že to byli dobře utracené peníze :psp: Ale určitě by mi vadilo kdybych pořádně nevěděl co se stalo v GoW 2. :) Ale jestli to tobě tak stačilo... proč ne viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Já jsem si GoW2 tak "trochu" projel na webu, kde jsem se vše dozvěděl, každopádně ted máme ve škole prázdniny, takže si GoW2 asi projedu z kámošem na splitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jak tady psal Desmond , každý mu to nesedne. To je stejný jak mě se nelíbí Halo serie a to je pro spousty lidí kultovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Pro mě je Halo přímo srdcovka, vždy jsem byl fanda Halo, ale ted jsem fanda i GoW, oboje série jsou úžasné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 A obe ne kazdemu sednou, holt kazdej je jinej a dokonce i clovek, kteremu to nesedlo, si to muze zamilovat, muj pripad s GoW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak já když jsem hrál porvý GoW2 tak mě to taky nějak moc nenadchlo.. ale postupem času a díky online hraní s lidmi přes Livko mi to přirůstalo ke srdci, takže pak jsem si koupil GoW1 a teď snad o Vánocích i GoW3 (Na videa jsem se nedíval, takže ani pomalu nevím, jakej nářez mě čeká :D) a co se týče Halo série, tak ta jde mimo mě.. Přesně jak psal Umberto a když se mi to nelíbí, tak to není důvod k tomu, abych to hanil =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Přesně tak, nemám rád lidi (a ted to nemyslim na onefootmana), kteří si myslí, že když se jim to nelíbí, je to špatná hra a každý, komu se to líbí musí být zaostalý.....každý člověk je jiný a každý člověk má rád něco jiného.....to ale není důvod se opírat do těch co nesdílí váš názor, buďte trochu tolerantní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Přesně tak, nemám rád lidi (a ted to nemyslim na onefootmana), kteří si myslí, že když se jim to nelíbí, je to špatná hra a každý, komu se to líbí musí být zaostalý.....každý člověk je jiný a každý člověk má rád něco jiného.....to ale není důvod se opírat do těch co nesdílí váš názor, buďte trochu tolerantní ;) Přesně tak... lépe bych to nenapsal :) ale takhle to bere dost lidí, nejhorší je na tom to vnucování jejich pocitu ze hry... pak si to nějakej lojza přečte a dá na jeho slova a přijde o krásný zážitek ze hry :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.