lacodekany Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 No tak sem absolutně nadšen. GoW3 ukončí triologii nebo ne? Kdyby třeba 4 začala úplně někde jinde, to by bylo fajn, zatim hraju trojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Rekl bych ze je tak 99% sance ze se hra nebude odehravat po udalostech GoW 3, nejvic verim prequelu a nejradsi bych asi videl Pendulum Wars :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Rekl bych ze je tak 99% sance ze se hra nebude odehravat po udalostech GoW 3, nejvic verim prequelu a nejradsi bych asi videl Pendulum Wars :) Pendulum wars to podle mě nebude, protože Onyxoví vojáci v té době vůbec neexistovali(pokud se nemýlím :)) a v pozadí toho prvního obrázku jdou vidět reavři. Takže bych tipoval buď E-Day (za což bych byl hrozně rád) nebo osudy jednotky Zeta z DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jo, E-Day je hned druhy favorit, na Zetu bych moc nesazel nebo spis doufam, ze ji nevenuji celou hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 ale celkem ji nakousli tim dlcckem nedivil bych se nechme se prekvapit ja se tesim lepsi herni serii neznam pro me teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Spis bych radsi kdyby se resil nejaky novy konflikt a ne ten samy z jineho pohledu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Super :) zahraju tedy znovu celou trilogii ať se mi zklrátí čekání na další díl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Doufám že to bude ten E-Day nebo Pendulum Wars a né něco po událostech 3 dílu, a hlavně nechci Zetu! Ty mi nepřišli ani trochu sympatičtí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Doufám že to bude ten E-Day nebo Pendulum Wars a né něco po událostech 3 dílu, a hlavně nechci Zetu! Ty mi nepřišli ani trochu sympatičtí! Moje řeč:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Doufám že to bude ten E-Day nebo Pendulum Wars a né něco po událostech 3 dílu, a hlavně nechci Zetu! Ty mi nepřišli ani trochu sympatičtí! Bud mi ctes myslenky nebo opisujes z mych postu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Hlavně bych se chtěl dozvědět něco o původu královny přece jenom jak může sakra člověk velet Locustům? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Nový Gears se jmenuje Judgment, vyšly taky další 2 obrázky. Máme v poutech Colea a Bairda. To jsem fakt zvědav o čem to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Áááá paráda :) vypadá to zajímavě už podle těchto dvou obrázků :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Hoši mám dotaz za jak dlouho dojedu cca v GOW 3 páty ACT hraju na normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ten Cole a Baird vypadají dost mladě, takže to určitě bude prequel, ale tyhle postavy mi moc sympatické nepřišly, hlavně Bairda, ten je srandovní ale nemam rád když za něj musim hrát :D Já bych nejradši něco v pendulum válkách nebo z Domem no :( Bud mi ctes myslenky nebo opisujes z mych postu :D No asi ti čtu myšlenky, protože pendulum války mě hroznně lákaj. :D A Zeta, no hlavně ten Ming nebo jak se jmenuje a ten velitel (Barrick ?) vypadaj hrozně, za ně se vůbec skoro nedá hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Mirne zklamani no, Bairda jsem taky nikdy moc nemusel a davat mu celou hru.....pujde samozrejme o prequel, pry se bude dost mozna odehravat dva roky po E-day. Jen si tak rikam, to cela parta z puvodnich Gearsu byli zradci bo co? To mi asi trosku uniklo :) Jinak jsem zvedavej na multak, jestli tam budou tridy mohlo by to byt mirne osvezeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 vytvořil jsem nový topic ve kterém budu shromažďovat všechny fakta o novém Gears of War Judgment : http://console-forum.net/tema/143209-gears-of-war-judgment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Nechtěl by se mnou někdo zahrát tuhle hru přes livko v COOP modu ? Dyžtak kontakty v podpise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsel Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Lidi kdyby se konal nějakej cz/sk turnaj 1v1 s Gnashem, účastnili by jste se ? :D :) Něco takovýho mě tak napadlo a myslim si, že by to mohlo bejt zajímavý a hráčů je hodně takže třeba na pavouka o 64 hráčích by se hrát určitě dalo :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Tak dnes jsem to dojel a paráda jsem hodně natšenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Double XP dnes a zítra ;) Po dlouhý době zkusim asi mulťák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Hm, neviem, urcite to kupim, gearsje pre mna to najlepsie,co na xboxe je, ale osobne ma uz DLC v trojke tak nebavilo...no marcus, no fun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zajímavé že několik webů píše že bude double xp ale nikdo nenapíše že k tomu budou i Top Gun skiny, na to se děsně těšim! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zajímavé že několik webů píše že bude double xp ale nikdo nenapíše že k tomu budou i Top Gun skiny, na to se děsně těšim! :D Ne že bych skin ve hře nějak vnímal, ale díky za info :) Po dlouhý době dneska zapnu GoW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak na netu jsem četl že každá zbran má jinej skin a jmenuje se podle těch letců stíhaček, Maverick, Gouse, Viper, Iceman a ještě ten poslední. Tak jsem zapl GoW3 a ty skiny vypadají všechny úplně stejně... Mě teda vůbec nezaujali, těšil jsem se že budou tak barevné jako ty jejich helmy v filmu, no co.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.