Ondrej120 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Seriously 3.0 tam je, ale je to dosahnout levelu 100 a mit kazdou onyxovou medaily ;) Joo tak tohle taky zabere nějaký čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 JJ, v tomhle Epici opet nezklameli.....jako jedni z mala se drzi toho slova "achievment" a clovek pak ma fakt pocit, ze neceho dosahl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Joo tak tohle taky zabere nějaký čas :) Hm, nějaký čas, pokud myslíš takovej rok tak souhlasim :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Hm, nějaký čas, pokud myslíš takovej rok tak souhlasim :lol:. Bam vyprsel? :) Tohle uz je proste pro velky GoW fanousky a achievment huntery :) Ja jsem fanousk GoW SP, MP me nikdy moc nebral, ale s betou trojky me to dost chytlo tak tomu nejyk cas venuju, minimalne nez prijde BF3 a MW3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 je fakt že GOW2 mě trvalo cca 8 měsíců na dohrání na 100% a to ještě byli vánoce a byl čas. Co se týče Seriously 3.0 jako zabít 1 000 000, je možný že něco takovýho tam bude, to ještě nikdo neví, protože to šikovně schovali za ajch získej včechny onixoví medaile. A nikdo neví za co tam některá medaile bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Na zingu vysel clanek, ktery se tyka hlavne vcerejsiho intra, kazdopadne je doplnen gameplay zabery, ktere jsou pro me osobne nove (nevim jestli jsem je uz nekdy neprosvihl :)) http://www.zing.cz/novinky/6629/video-gears-of-war-3-ve-filmovem-traileru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tahle videa vyšla před pár dny. A jinak líbí se mi že se příběhy rozdělí a že nebudeme hrát jenom za Marcuse nebo Doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tak to se omlouvam, nejak mi utekly, kazdopadne tady jeste nejsou....a musim rict ze me ta videa fakt navnadila, kdyz autori slibovali, ze trojku uz nechtej tak temnou jako dvojku tak skutecne nelhali a prostredi vypada zatim libove.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Super hra, ale ta cena... Asi si zase půl roku počkám, než si ji zahraju... :cry: Dal jsem zatím přednost Battlefieldu v předobjednávce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Když mluvíte trochu o achievementech. Myslíte si že tam bude Seriously 3.0? :) Zabít 1 000 000 nepřátel.Klidně. Já už na té metě budu.EDIT:100000 je dost málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Jak pro koho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Velmi hezky sepsany seznam multiplayerovych map i s hezkymi popisky, obrazky a videi ;) http://www.zing.cz/novinky/6759/gears-of-war-3-odhaluji-seznam-mp-map Z dostupneho infa zatim spokojenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 kdy to ma vyjit nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 20. září, takze uz za pár ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak microsoft/epic zavede po vzoru Rockstaru (pokud to uz mel nekdo pred tim, tak pardon) tzv Season pass, který vám zajistí přístup ke 4 DLC, která se chystají, jeho cena bude 2400 a jako bonus dostanete i Liquid Metal Weapon Set.....pro fanousky GoW povinost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 máte nějaké info o tom jestli bude gow 3 obsahovat cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Mémae. Bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jak je to s obrazením 3D na 3DTV někde jsem četl že to bude podporovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Bude........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Bude........ super :-) tak to se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jsou to uz necele tri tydny do vydani a Epic vydava jeste dalsi trailer, ktery by se dal nazvat takovym "pokracovanim" traileru "Ashes to Ashes", protoze se jmenu "Dust to Dust" a opet je skvely. Enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 skvělej trailer, už se těšim :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 nechi nic říkat ale trojka bude naprostá bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 To uz vsichni vime :) Tesim se na dustojne zakonceni trilogie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 nééé proč se rozhodli udělat z Doma takové vousáče, vůbec se mi to nelíbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.