Galaxy Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Tak co myslite? Fake - nebo ne? (Podle me to fake je, ale musite uznat, ze vypada fakt pekne :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Podle mě fake. Dobře to vypadat může, ale.... třeba 90% konceptů aut taky vypadá dobře, ale nikdy se nevyrobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 bílej iphone? FAKE jak prase :D navíc se spíš podobá nějakýmu htc s androidem :D navíc k čemu je na telefonu HD? :D 800x480 je až moc velký luxus na mobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 no design teda odpudivej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Zavorka: Kdyt bily iPhony jsou.. :D Navic HD telefonu uz je ted dost, tak by podle meho nazoru to meli dohnat i u Applu. :D jura555: Odpudivej? Kdyt je o dost hezci nez iPhony, co jsou ted. :D ... Fake to bude, hlavne kdyz iPhone 4G je ohlasen na cerven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Mě se to teda vubec nelíbí, není to styl applu. A 3G/3Gs jsou mnohem hezčí než toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 podle me real uz jen ten napis na konci vypada jako od apple ale nepripada mi to takovy hezky designovy jako iphony/ipody nynejska ja bych si ho osbone nekoupil cerny by byl hezci a chybi mi tam klasicky ctverecek do menu a je nejaky prohnuty jinak jediny plus vidim tu kameru opravdu dobra podle kvality a to je jen predni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 vždyť je to ůplně nechutný oproti 3g/s... a ten nápis na konci neni vubec problém udělat v nejakym video editou podlě mě na 99% fake, takovejdle hnus by doufám aplle nevypustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Podle mě to je fake a vůbec se mi to nelíbí.... Jinač zastávám názor, že HD je na mobil zbytečnost.... OT: Co mají lidi pořád s tím, že se další iphone bude jmenovat 4g ? podle mě se tak jmenovat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 OT: Co mají lidi pořád s tím, že se další iphone bude jmenovat 4g ? podle mě se tak jmenovat nebude... presne tak 3g je jen druh site a 2g to je jen nazev kterej si nekdo vymislel je to jen iphone... novej se muze jmenovat HD ikdyz toto je fake.. proc by apple udelal video a ani neohlasil novej model....u 3gs byly nejdrive spekulace potom az to apple oficialne oznamil spolecne s videem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Asi to bude fake, ale byla by to paráda, kdyby nebyl :) presne tak 3g je jen druh site a 2g to je jen nazev kterej si nekdo vymislel je to jen iphone... novej se muze jmenovat HD ikdyz toto je fake..proc by apple udelal video a ani neohlasil novej model....u 3gs byly nejdrive spekulace potom az to apple oficialne oznamil spolecne s videem A Classic 3G je taky podle sítě ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Asi to bude fake' date=' ale byla by to paráda, kdyby nebyl :) A Classic 3G je taky podle sítě ... :roll:[/quote'] hmm ony sou aj ipody 3g? sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 No o ipody se moc nezajímam, ale pokud vím tak, u ipodu to označuje generace... Iphone 3g se jmenuje 3g, protože přidali původnímu iphonu podporu síti 3 generace... Myslím, že u iphonu to neoznačuje generace, ale je to můj názor a nemusí být nutně pravdivý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Oni jsou i 4G site, vite? ;) http://en.wikipedia.org/wiki/4G ... Takze se novej iP opravdu muze jmenovat 4G. Jinak tohle FAKE je. Postoval jsem to sem jen pro zajimavost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 1G - 4G su vsetko typy (generacie) siete... pokial sa nemylim, 2G sa zaviedla s prichodom posielania SMS sprav..... a ten telefon vyzeral otrasne, hnus dizajn :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 No sítě 4 generace již jsou, ale pokud vím tak se ještě moc nepoužívá (ale nejsem si jist toto nesleduju) a pochybuju, že apple by dával do svých telefonu něco co ještě není rozšiřené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Je pravda, ze Apple se do novych veci nehrne, protoze vi, ze jeho produkty se budou prodavat i bez nich. Napriklad multitasking - vec, co by si hodne lidi pralo, ale oficialne na iP neni (pry ma byt na OS 4.0+). Pricemz Android i Win mobile multitasking ma, ale stejne se prodavaji mene nez iPhony.. Myslim ze to u Applu maji dobre spocitane a uvidime, jestli novy iPhone bude obsahovat site 4. generace. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 1, apple ukazuje svoje zbozi poprve na svych prezentacich. Nikdy driv. Do posledni chvile to taji. 2. Urcite ho nepojmenuji HD. Z jednohoho prosteho duvodu. Protoze microsoft uvedla na trh svuj prehravac Tune HD. 3, ten design mi napomina novy design mysi, moc ostry na to aby to byl design pro iphone. 4G iPhone se uvede na trh za par mesicu. Kazdy iphone byl uveden v cervenci, takze pocitam s tim ze i novy iphone bude na trhu v teto dobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.