Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Puzzle Quest 2


Robot2037

Recommended Posts

42605434.png

Bylo oznameno dalsi pokracovani Puzzle Questu - Puzzle Quest 2. Vyjit ma pro XBOX 360, XBOX Live a Nintendo DS. Vydani je planovano na jaro/leto 2010 (vsude se pise neco jineho).

oficialni informace:

http://www.infinite-interactive.com/puzzlequest2.php

preview (zacina na 8:50)

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/86?ep=86

video ze hrani a dalsi info

http://gdc.gamespot.com/story/6253252/puzzle-quest-2-hands-on

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

nemusis mi dekovat za kazdou blbost. :)

tak nejake moje dojmy ze hry:

- zvuky jsou hrozne potichu, i na max hlasitost to neni dostatecne. tohle byl neduh vsech puzzle quest her, zrejme se nepoucili.

- je tam autosave, ktery uklada hru pokazde co se neco stane, kdyz vlezete do inventare, seznamu kouzel atd. proste porad to neco uklada a obtezuje to. nastesti to neni tak dlouha doba jako u puzzle quest galactrix, ulozeni trva asi jen 1-2 sekundy, ale tak jako tak to pusobi jako rusivy element.

- grafika je slusna, jen misty mi prijde jako by to kreslilo male dite, napriklad ikonky v inventari. vubec to nesedi k tomu co je okolo.

- hratelnost slusna, v podstate jako prvni dil. mimo kouzel muzete v bitve pouzivat i zbrane a stity. plus je tam dalsi vybeveni jako brneni, helma, boty atd. pro zlepseni obrany.

- jsou tam ruzne minihry jako vyrazeni dveri, odemykani zamku, rabovani pokladu z truhy. vsechno je to samozrejme zase jen puzzle na jiny zpusob, takze zadna prevratna revoluce, ale treba zminene rabovani je docela zabavne v tom ze ma clovek radost jak se mu dari dobre :)

kdyz to shrnu, je to slusna hra s par nedostatky, ktere lze prehlednout. zajima me jak to je dlouhe a take zda se pribeh nejak vetvi, zatim je velmi linearni, kdyz nepocitam par vedlejsich questu co jsem zatim mel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uprimne ja jsem jednicku na DSku moc nehral, hral jsem a dohral PSP verzi, ktera byla po vizualni strance samozrejme mnohem bohatsi. A taky se lepe ovladala, bylo pri soubojich prehlednejsi kdo ma jaka kouzla atd. prijde mi ze druhy dil se aspon v tomto smeru trochu zlepsil.

co se ti nelibi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Postava nepostava, hlavně ta hra neodsejpá. Nějak mi to po PQ1 a hlavně po Bejewelled Blitz na Facebooku přijde strašně pomalý... Než se přehoděj koule, jak tam nabíhá, co se zrovna aktivovalo... To věčný ukládání je jenom takovej hnusnej bonus...

Na druhou stranu ty varianty (otvírání dveří, pasti, loupení truhel, průzkum místnosti) nejsou úplně blbý, používání zbraní za akční body mi přijde jako pěknej zlepšovák.

Ale jo, jako hra do tramvaje dobrý. Když si vezmu, jak jsem u jedničky skoro proďobal ochrannou fólii... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

No, tak jsem hru dohrál a musím říct, že mě docela zklamala. Samotná puzzlová část je celkem dobrá, ale ta RPG omáčka okolo byla značně osekaná, a to se mi vůbec nelíbí. Pár typů předněmtů, které se liší jen jednou vlastností, která se stejně projeví až po upgradu, žádní společníci (údajně jsou, ale nějak jsem si jich nevšiml), mapa světa pryč, zbyl jen jeden nudný dungeon, nic moc questy.

Jednička byla lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Souhlas s negativnimi komenty, dohral jsem barbara a kouzelnika 50 lvl a je to velke zklamani oproti jednicce, ktera byla o hodne hratelnejsi/vice moznosti/vetsi volnost. Dokonce jsou chyby i v detailech, jako treba popis/funkce kouzla Luck. Pak mi pripadaji i hodne nevyvazene postavy v multiplayeru. Minihry v podobe hledani/niceni pasti/otvirani dveri jsou zdlouhave, frustrujici za pouhych 50exp nemotivujici k jejich hrani.

Jednička byla lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu