LukDM Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Kde vsude to je?!My treba tady http://psp.ign.com/index/release.html .......:psp: a pak třeba ještě tady http://www.gamespy.com/index/release.html a tady http://www.gamerankings.com/itemrankings/newItems.asp aby se neřeklo,takže myslim že po několik odloženích už by fakt mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111iceman111 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 ok,tak dík,teď už věřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 ok,tak dík,teď už věřim Jeste aby si neveril :) , snad to bude pecka uz se tesim ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 e-shopy neber vážně...hlavně n ty český protože tam maj datumy vydání EU verzí her...;) Na ign ale neni po UK flatoutovi ani zminka :D... :( (pro legaly UMDckare) Mno myslim ze neni ani screen (teda ja ho nevidel ) jako u oblivionu :( tak ze to nedopadne dobre! :(:cry:...ale uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Na ign ale neni po UK flatoutovi ani zminka :D... :( (pro legaly UMDckare) Mno myslim ze neni ani screen (teda ja ho nevidel ) jako u oblivionu :( tak ze to nedopadne dobre! :(:cry:...ale uvidime Screeny a take video jsem videl na gamespotu.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Na ign ale neni po UK flatoutovi ani zminka :D... :( (pro legaly UMDckare) Mno myslim ze neni ani screen (teda ja ho nevidel ) jako u oblivionu :( tak ze to nedopadne dobre! :(:cry:...ale uvidime Kdyz zahledas od zacatku v tomhle topicu, najdes video i screeny....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 lol vy ste ale neaktualni :D kompilace by bulk :D hezke screeny ale skoro zadnej model poskozeni :( GameSpot.com rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Mno...nejake sklo se tristi (snad se budou tristit na autech a ne nekde jinde...)...a to poskozeni tam byt ma? nebo se nevi? nebo snad minimalni ci ne?!..:(...by uuuplne zkazily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 hm docela se tesim,ale ty screeny me teda pekne nastvaly,vubec se mi to nelibi,byl bych ,kdybych se mylil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 lol vy ste ale neaktualni :D kompilace by bulk :D hezke screeny ale skoro zadnej model poskozeni :( GameSpot.com rulezzz No tak to je ve... Čekal jsem úplně něco jinýho!!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 No tak to je ve... Čekal jsem úplně něco jinýho!!! :(řekni mi co ste čekali? to by mě fakt zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Ja jsem zatim spokojen. IMHO je dulezita hratelnost, takze na soudy je jeste brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Podle me to zatim vypada perfektne.... Na to, ze to ma byt na psp to vypada velice kvalitne....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Pro ty co nedohráli jedničku na PC. Jedná se o závěrečné video, je tam hlavně efektní kolize 8 aut na středu osmičky. Uploadoval jsem kámošovi, proč bych to sem nehodil že?:) http://rapidshare.com/files/83074491/trophy.avi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 je tam na tech screenech videt poskozeni ... aspon minimalni ... uvidime ja si pockam ... a hrat to stejne budu i bez poskozeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 nato se dost tesim tohle jsem hraval na pc a moznost parit i na psp by jsem necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 no jestli se tam nebude dat obouravat tak jako na PC - o tom to hlavne bylo (jak panac vylitaval z auta + ty ruzne bonusove mise etc.. a to vsechno za predpokladu obouravani) - tak to minimalne z 1/2 snizi hratelnost.. Protoze pokud to budou jen ty same krychle jak u NFS/Juiced etc... a jen zmenene textury a nazev hry... Tak to potes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Nebude bude se to blížit Sega Rally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 no jestli se tam nebude dat obouravat tak jako na PC - o tom to hlavne bylo (jak panac vylitaval z auta + ty ruzne bonusove mise etc.. a to vsechno za predpokladu obouravani) - tak to minimalne z 1/2 snizi hratelnost.. Protoze pokud to budou jen ty same krychle jak u NFS/Juiced etc... a jen zmenene textury a nazev hry... Tak to potes.. tak tato hra je zalozena na obouravani bylo by velice trapne kdyby to byla druhorada zavodni hra a byla smazana podstata teto hry havarie, narazi a jine kaskaderske kousky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ja ale doufam a tesim se. vypada to vazne skvele. na tom video sem ani nechtel verit tomu ze je to opravdu na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 řekni mi co ste čekali? to by mě fakt zajimalo Něco ve stylu Burnout... Prostě vypadá to hodně levně... Jako Asphalt Urbat GT 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 :) officialni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Něco ve stylu Burnout... Prostě vypadá to hodně levně... Jako Asphalt Urbat GT 2... Jenom ne burnout nebaví mě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Podle videa to nevypada ani jako burnout ani jako asphalt, proste jako flatout...:D Prece si tu hru neznechutite recickama...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Jenom ne burnout nebaví mě....... Pro me jsou burnouti tema nejlepsima zavodama ktere jsem hral tak uvidime jake to bude.Ale jeste bych dal nadeji "stuntman ignition".To taky vypada dost zajimave(teda aspon na ps2 tak uvidime jak to dopadne na psp). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.