Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Cermmy: No přijde mi to ovládání takový moc arkádový :). ja myslim ze to bude otazka zvyku :) me prijde uplne normal :) akorat jsem ted hral chvily burnout a je to k*rva jine :) EDIT: ted se mi to seklo po druhe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jináč, je to celkem zdařilá předělávka s PC. Ale zdá se mi to že to jede nějak trhaně. Narozdíl od Burnoutu mi to příjde hodně sekaný.. Nastavujete defaul nebo rovnou 333mhz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jináč, je to celkem zdařilá předělávka s PC. Ale zdá se mi to že to jede nějak trhaně. Narozdíl od Burnoutu mi to příjde hodně sekaný.. Nastavujete defaul nebo rovnou 333mhz? ja mam default :) me se zda ze to jede dobre :) jako oko znalce pozna ze to neni ciste ale hratelne to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 me se to seklo zatim jenom jednou při zapínání hry, ale jinak upa v poho :) jinak good hra, 8,5/10 :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 kdo chce tady je torrent, full speed :) http://www.mininova.org/tor/1232784 ale musite aktualizovat tracker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Dobrý no, teď jsem nabral v závodě na střechu ještě jedno auto a v klidu jsem jel dál - nezájem :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 celkem dobrá gejmsa, ale nasralo mě že nemá Infrastrukturu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 konečně po dlouhý době super auta (NFS PS byl rpopadák)....hrál sem celej den ve škole...stuns rulezzz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jedine co nedavam je bowling :D jinak tekku tak sem hral celej den na praxi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardinec Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Je to pecka oproti pro streetům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jináč, je to celkem zdařilá předělávka s PC. Ale zdá se mi to že to jede nějak trhaně. Narozdíl od Burnoutu mi to příjde hodně sekaný.. Nastavujete defaul nebo rovnou 333mhz? Ano, má to občas problémy,(framerate na PC je daleko lepší) ale není to tak zlé, ovšem přijde malý rozdíl mezi 222mhz a 333mhz, nicméně hraju na 333mhz (jako všechno ostatní) Udělali to podstivě, není to odfláklé. Jestli chcete INF MP tak napište tvůrcům maila, uvidíte co oni na to :) Ovládání je arkádové, zahrajte si FlatOut 1 a uvidíte co je realita. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tekk: No já to hrál od 00:30 do 6:30, pak už jsem chcípal :-D, naštěstí máme prázky :-D PsychoCZ: Tak Bowling si dávám dobře, většinou mi tak 1-3 kuželky zůstanou stát, jinak jdou všechny ke dnu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Ano, má to občas problémy,(framerate na PC je daleko lepší) ale není to tak zlé, ovšem přijde malý rozdíl mezi 222mhz a 333mhz, nicméně hraju na 333mhz (jako všechno ostatní) Udělali to podstivě, není to odfláklé. Jestli chcete INF MP tak napište tvůrcům maila, uvidíte co oni na to :)Ovládání je arkádové, zahrajte si FlatOut 1 a uvidíte co je realita. 8) Je to škoda že to nemá infrastrukturu,ale aji tak me to ted celkem chytlo, sem si ted vspomel, ze je to predelavka s PS2ky sem ju paril a bavila me,a videt to na psp ve stejne kvalite je fakt nářez. Dyzto mam na defaul,a hra vyzaduje 333 tak by se to melo automaticky ne prepnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Myslíš že vyžaduje 333? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ty voe, tak to je maso :D Ješte se mi to neseklo a supr grafika. btw. hraju na 333mHz díki BUGBEAR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Nevim proc, ale vzdycky se mi hra sekne pri upgradu vozidla... Bulku, od koho ho mas flat stahnutej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Nevim proc, ale vzdycky se mi hra sekne pri upgradu vozidla... Bulku, od koho ho mas flat stahnutej? MULTI5 s torrentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 dobry je ten carnage mode :) to me bavi :) jinak panove dneska sem mel v planu tak milion veci a diky PSP a FlatOut jsem stihl 4, (kafe,cigaro, neco sezrat a vytahnout pradlo z pracky) silene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 dobry je ten carnage mode :) to me bavi :) jinak panove dneska sem mel v planu tak milion veci a diky PSP a FlatOut jsem stihl 4, (kafe,cigaro, neco sezrat a vytahnout pradlo z pracky) silene :D to ja zas na praxi dostal tri petky :D hadejte kvuli ceho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 gooood game,akorad ze remeak z Flatoutu 2 z pc jinac ted lepsi hra vydana nebyla myslim ani v blizke dobe nebude snad GT4 mobile:)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 :D to ja zas na praxi dostal tri petky :D hadejte kvuli ceho xD xD jezisi, ty vole :D tak to je mazec, fakt je to straslive chytlave reknes si jeste jeden zavod, pak dojedu tu serii, pak das nejake stuns a hodina v p*ci takze je to navykove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brokoslav Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Já mám multi5 oe z torrentu a ještě jsem stáhl verzi od roarbb (podle TC jsou ale stejně stejný). Sekají se mi obě, ale pomohlo dost jak tady někdo psal - používám to v ISO a ne v CSO. Teď se mi to seká tak jednou za 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Pratele mel jsem firmware 3.71 a sekalo se to a 2x mi to uplne zamrzlo..hodil jsem tam 3.90 a jede to o poznani plynuleji a bez problemu!!!Nechapu to ale je to dost znat!!Takze vsem doporucuji 3.90 pokud ho tedy jeste nekdo nema* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Presne Tak na 3.90 se mi to neseklo ani jednou a kamosovy na 3.71 po kazdem zavode...Jinak hraju na 333 ale na ten multak sem to musel stahnout na 222...a je to mazec uz se tesim az dame ve ctyrech multak:D skoda ze nejde vic lidi ale jen 4 EDIT: ma 3.52:D EDIT2: a bylo to na stejny karte:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak ... :D dojem z hry je taky ze ta hra ja svinsky tazka :D a urcite lepsa grafika jak Pro street :D 9/10 .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.