tomaash Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Čau všichni, budu rád, když mi řeknete názor na tuhle kartu, terou plánuju koupit: http://www.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=37349&stiplname=sandisk-2-gb-memory-stick-micro-m2-vcetne-adapteru Jde o to, že bych ji chtěl používat jak v telefonu, tak i v PSPčku (s adaptérem) Myslíte, že by to mohlo fungovat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ja myslim ze by to melo jit normalne ale nevim to na 100% ale tak zase proc ne? :) EDIT:pujde ti to urcite :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 půjde ti to...ale zas mít jen jednu kartu pro psp a telefon je dost málo hlavně když je to 2gb..a telefon si tu kartu asi sám naformátuje takže když ji pak dáš do psp tak tam nic nebude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onlyreal Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 půjde ti to...ale zas mít jen jednu kartu pro psp a telefon je dost málo hlavně když je to 2gb..a telefon si tu kartu asi sám naformátuje takže když ji pak dáš do psp tak tam nic nebude :D telefon ju sam nenaformatuje, ja ked som na zaciatku este nemal usb kabel k psp som data prenasal cez bt telefon. Btw aj som tak robil downgrade : ) ale bal som sa : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 telefon ju sam nenaformatuje, ja ked som na zaciatku este nemal usb kabel k psp som data prenasal cez bt telefon. Btw aj som tak robil downgrade : ) ale bal som sa : ) já když dal kartu do SONY ericsonu z PSP tak mi to změnilo strukturu karty (adresáře) a pak mi nešly celej den ISA ve škole :D.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Tak to je blbost.. KDyž jí hodíš do SE.. Jak do K750-W810 tak ti ten mob akorát vytvoří složky,který nezasahujou do složek PSP.. Protože ten mob má mp3 atd.. takže tam máš o tři pr**le víc složek,ale všechno jede v poho :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 presne tak jak rika dolik,ja mam k750 a udela to akorat nejaky slozky navic ale kartu to urcite neformatuje ani to nemeni slozky ktery tam uz sou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Tak to je blbost.. KDyž jí hodíš do SE.. Jak do K750-W810 tak ti ten mob akorát vytvoří složky,který nezasahujou do složek PSP.. Protože ten mob má mp3 atd.. takže tam máš o tři pr**le víc složek,ale všechno jede v poho :roll: presne tak jak rika dolik,ja mam k750 a udela to akorat nejaky slozky navic ale kartu to urcite neformatuje ani to nemeni slozky ktery tam uz sou ;) tak já nevim....ale fakt se mi to stalo :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Spíš než toho že se nebudou snášet složky bych se bál rychlosti. Má stejné parametry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomaash
Čau všichni,
budu rád, když mi řeknete názor na tuhle kartu, terou plánuju koupit: http://www.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=37349&stiplname=sandisk-2-gb-memory-stick-micro-m2-vcetne-adapteru
Jde o to, že bych ji chtěl používat jak v telefonu, tak i v PSPčku (s adaptérem)
Myslíte, že by to mohlo fungovat?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts