Konviss Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Ahoj, zakladam toto tema,protoze tu nic na zodpovezeni otazek pro zacatecniky neni. Je tu pekne udelany tutorial,ve kterem se neco zjisti(spise az k prubehu hrani),ale tod vse. Tak jsem piste sve otazky. Ja jich mam rovnou spousty.(jsem teprve na zacatku) 1. Da se jit nejak mimo mesto, kdyz zrovna nemam vzity zadny Quest? 2. Kdyz je nejake brneni "Gunner user" tak ho nemuzu pouzivat, kdyz mam LS? Pro mece je Blademaster? 3. Hned asi 4 quest u babky, je ze mam zabit pop,anteka,ale po ceste mi skrizi cestu,nejaky drak,ktery me udola na jednu ranu,tak nevim co stim? 4. Jak poznam, ktera kocka je bojovna a ktera je na vareni,nebo na co presne? Mam jednu kocku a varimi,nejake jidla kdys zani prijdu:) 5. Na farme muzu rybarit,bez navnady,ale jen trikrat a pak v prubehu questu zas muzu vickrat,ale musim met worm, neda se na farme vickrat? To same s tezenim surovin.. 6. Zceho vyrobim potion,vim jen blue mooshrums a to druhe nevim? 7. Kde si koupim skilly na LS? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 1) Je to Unite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Tyhle témata tu jsou, a tam se můžeš zeptat kdykoliv na cokoliv a vždycky ti někdo odpoví... Koukni se do Sport Clubu, je tam o tom hodně topiků, pro tebe bude nejlepší asi tenhle: http://console-forum.net/showthread.php?t=26479 , ale doporučuje se kouknout i na ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ja vim, ztama uz jsem vsechny zaklady pochytil, ale nezodpovedeli mi moje otazky. Tak jestli vite, tak bych byl za radu vdecny. Jeste bych se chtel zeptat na jakem principu funguje multiplayer? Jak se pripojim za ostatnimi? A neni jeste nejaka stranka o MHFU, kde by bylo vsechno vysvetlene? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Ahoj,zakladam toto tema,protoze tu nic na zodpovezeni otazek pro zacatecniky neni. Je tu pekne udelany tutorial,ve kterem se neco zjisti(spise az k prubehu hrani),ale tod vse. Tak jsem piste sve otazky. Ja jich mam rovnou spousty.(jsem teprve na zacatku) 1. Da se jit nejak mimo mesto, kdyz zrovna nemam vzity zadny Quest? 2. Kdyz je nejake brneni "Gunner user" tak ho nemuzu pouzivat, kdyz mam LS? Pro mece je Blademaster? 3. Hned asi 4 quest u babky, je ze mam zabit pop,anteka,ale po ceste mi skrizi cestu,nejaky drak,ktery me udola na jednu ranu,tak nevim co stim? 4. Jak poznam, ktera kocka je bojovna a ktera je na vareni,nebo na co presne? Mam jednu kocku a varimi,nejake jidla kdys zani prijdu:) 5. Na farme muzu rybarit,bez navnady,ale jen trikrat a pak v prubehu questu zas muzu vickrat,ale musim met worm, neda se na farme vickrat? To same s tezenim surovin.. 6. Zceho vyrobim potion,vim jen blue mooshrums a to druhe nevim? 7. Kde si koupim skilly na LS? Dekuji 1. nevim o tom, takže asi ne. 2. gunner veci jsou pro bow, bowgun. Ale nektere casti brneni jsou gunner i blademaster. 3. vyhnout se drakovi a nechodim k nemu do lokace:-) 4. jedny varej druhy mlatej, to nejde nepoznat:D 5. na farme se da jen omezeny pocet. 6. ja potiony kupoval, ale blue mushroom + herb je potion a potion + honey je mega potion. 7. v tehle hre zadny skilly nejsou co bys postavu naucil, jen muzes ziskat skill z brneni co nosis + dat do nich jewel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 diky ti, jeste k treti otazce, jine cesty nejsou vsechno je zavalene kameny,tak fakt netusim,je divne aby hned na zcatku hry byl tak silny drak, teda aspon me se zda, kdys mam jeste ty zakladni zbrane. A jeste se chci zeptat, jaka zbran je tak nejlepsi, jestli to jde posouidit nebo je to objektivni. Me se totiz nejvic zamlouva GS a LS, gs je sice pomaly,ale dava velke rany a LS je rychlejsi a silny a ma i plosne. Vyuziju za celou hru vice druhu zbrani? muzu vyuzit klidne vsechny a nemusim se specializovat, jak v jinych RPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Zbraně tu jsou silnejsi když je upgradujes na novou uroven, postavu ničemu novému nenaučíš, ta je stejná od začátku až dokonce (Vylepšuješ ji jen pomocí zbraní, brnění, jídlem a speciální itemy v báglu co zvyšují dmg a def). Ze začátku je dobrý LS ( Iron katana path, docela lehce se de dostat az k Eager cleaver, ktery je celkem silny). Ale určitě využiješ více zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 diky a cim se vylepsuji zbrane? Anglictinu docela ovladam, takze si to snad prelozim az neco takoveho dostanu do ruky, asi jsem to zatim neziskal. A je vubec nejaka stranka, venovana primo Monster hunteru, kde by se dalo podivat na combinaci veci atd.? A ti co uz MHFU dohrali by urcite sklidili obdiv,ne jen u me, ale urcite i u ostatnich, kdyby se do neceho takoveho pustily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_Wiki jo cum tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 diky,vse jsem tam nasel az na jednu vec, jak chytam brouky? v jakych mistech? tezim u der ve skalach, ale brouky nevim jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 diky,vse jsem tam nasel az na jednu vec, jak chytam brouky? v jakych mistech? tezim u der ve skalach, ale brouky nevim jak? na farmě máš keř s broukama... a nebo se mrkni na http://monsterhunter.wikia.com/wiki/MHFU:_Areas - zvol si lokaci a klikni na mapku (máš tam zobrazený kde se co nachází) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Hele lidi který díl je nejlepší? Kdysi sem to zkoušel moc nechápal ale láká mě to stále.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 zdarec, mám koupenou bojovou kočku (felyna), ale zatím jen v kuchyni posiluje či boxuje...dle toho co ji nastavím, ale nevím jak ji dostat s sebou na lov. Dělám teprve 2lvl Questy (takže je na ni ještě brzy). Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Ahoj mám dotaz ohledně MHFU na psp. Mám katan wolf a nevím jak zesílit její sílu (tedy jestli to vůbec jde) předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Jde když jdeš k tomu jak si kupuješ zbraně stojí vedle kočky ve vesnici dáš weapon - weapon improve - vyber tvoji katanu a tady si to vylepšuješ když dáš myslim R ukáže se ti co potřebuješ za suroviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nazdar ještě bych potřeboval vědět kde vzít nebo jak zkombinovat armor Sphere+, je to ten zelený. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals1468623988 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nazdar ještě bych potřeboval vědět kde vzít nebo jak zkombinovat armor Sphere+, je to ten zelený. Díky 1.najdeš ho na farmě když vylepšíš důl 2.kombinací Dragonite ore+Armor stone nebo Hercudrome+Armor stone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jo jo přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Děkuju jdu pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Už sme to vyřešil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 jsem naprosto v loji nezvládám zabít draky ve čtyř hvězdičkových questech nevíte jak na ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 jakej konkrétně neboj dostaneš se tam kam mi všichni chce to čas :) tak s jakym drakem máš problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Jo, chce to trpělivost... :D Já jsem to dělal strašně dlouho... :D Řekni co máš za armor a weapon... Zkusíme když tak poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Třeba red khezu jsem poprvý zabil s giadrome Great sword, Yana garugu kut ku bowem :D, Bassariose jakikoliv gunnerem a Monoblose jsem dal poprvý katanou (LS) Edge cleaver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.